Öffnet um 11:00

Ravintola Teatteri

Note 2.9 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian
Barrierefrei

Bewertungen (96)

Yksi niitä ravintoloita, johon yleensä pääsee ilman varausta vaikka sijaitseekin keskeisellä paikalla. Paikka on hiukan mitään sanomaton. Voisi olla hyvin laatu hotellin brasseria, jolloin sitä voisi pitää kelpo suorituksena. Kaikille kaikkea ystävällisen palvelun kera, mutta ei tästä paikasta jää mitään lapsille kerrottavaa. Soveltuu loistavasti esimerkiksi bisnespalavereihin. Taso ehkä hiukan kärsinyt palvelussa sen jälkeen kuin liityi osaksi pörssiyhtiötä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 12.05.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Teatterin lounas on hyvä ja sopii vähän hienommaksi bisneslounaspaikaksi useine ruokavaihtoehtoineen. Antaa mahdollisuuden myös hyvin rentoon lounastamiseen. Palvelu on vuosien varrella parantunut huomattavasti! Kaikki tonnikalasalaatista burgeriin ovat olleet hyviä ja tasalaatuisia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 19.10.2017
Note 0

Teatterin grillissä on tullut syötyä vuosien aikana useita kertoja. Ruoka on ollut aina hyvää. Niin tälläkin kertaa, mutta palvelu ei toiminut.

Ravintolaan tullessamme tarjoilija ohjasi meidät suoraan pöytään, liukeni paikalta vähin äänin ja unohti kertoa, minne päällysvaatteet viedään.

Illan tarjoilu hoidettiin kolmen henkilön voimin, joista yhdellä ei ollut kokemusta/tietämystä perusasioista. Ilta aloitettiin kyseisen tarjoilijan kaataessa vettä laseihin ja pöydälle. Sanaakaan sanomatta, työntekijä pakeni paikalta. Hieman myöhemmin toinen tarjoilija tuli siistimään pöydän.

Kokonaisuus oli epävarmaa hätiköintiä, jota yritti paikata kaksi kokeneempaa työntekijää. Muun muassa samaa asiaa käytiin tiedustelemassa usean henkilön voimin. Hyvää ruokaa saa Helsingistä muualtakin - normaalilla, sujuvalla palvelulla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.06.2016
Note 0

Teatteri on käsite, ainakin Stadin yöelämän pintakiitäjille ja -liitäjille. Kävimme testaamassa parin vuoden tauon jälkeen ruokapuolen päivän kunnon Teatterin Grillissä.

Ravintolassa oli käynnissä Southern Hospitality -kausi (11.2.–30.4.2016). Yhdysvaltojen etelävaltiot ovat tunnettuja rikkaasta ruokakulttuuristaan ja musiikistaan sekä True Detective -sarjan ensimmäisen tuotantokauden maisemista. Teatterille kyseisen ruokalistan on luonut Jeff ”Bad Jeff” Cohen – jenkki, joka pyörittää omaa raflaansa Prahassa ja on kuulemma tunnettu mm. suussa sulavista ribseistään.

Olin jo etukäteen päättänyt, että valitsen ruokani Southern Hospitality -listalta. Pitihän Pahalle Pojalle antaa tsäänssi ja katsoa, mistä kukkopoika on tehty! Otin alkuun annoksen nimeltä blackened shrimps: scampin pyrstöjä, jalopeno-cheddargrits, lehtikaalipestoa ja chorizoa. Oudon kuuloinen annos oli vähän hassu myös lautasella, mutta ei pahanmakuinen ensinkään. Aika pieni se tosin oli hintaansa (16 €) nähden. Seuralaiseni härkätartar grillatulla maalaisleivällä (13 €) oli selkeämpi ja kokonaisuutena parempi.

Pääruokaa mietin ennätyskauan: häränrintaa, bbq ribsejä, burgeri vai joku pihvi peruslistalta? Päädyin ribseihin (29 €, full rack tietysti) ja se saattoi elämäni paras päätös. Kun annos tuotiin pöytään, pääsi suustani tahaton hihkaisu ja bokserini kastuivat silkasta ilosta. Sen verran isoa jöötiä nimittäin tuotiin pöytään. Otin kuitenkin haasteen vastaan kuin mies. Annoksen makumaailma oli täyteläisyydessään silkkaa juhlaa makunystyröilleni. Loistava glaseeraus. Kokonaisuutta raikasti lisukkeeksi ottamani ensiluokkainen perunasalaatti. Ilman sitä syöntimatkani olisi itse asiassa loppunut aiemmin, sillä se toi makuihin kaivattua vaihtelua. Pääsin lähes maaliin, kun jäljelle jäi vain muutama kylkirivi. Seuralaiseni otti marmoriulkofileen (31 €) pippurikastikkeella ja maalaisranskalaisilla. Sekin oli oikein maistuva, mutta jäi toki annokseni varjoon pahasti.

Jälkkäriksi otimme… No ei vaiskaan. Ei mitään toivoa jälkiruokien jaksamisesta. Vedimme viinit loppuun ja lähdimme tyytyväisinä ulos.

Teatterin kompleksista tulee toki ensimmäisenä mieleen yökerho ja glamour sen ympärillä, mutta yhtään ei sovi väheksyä Grillipuolta. Ei yhtään. Hävyttömän roisia, mutta erityisen laadukasta lihallista meininkiä vietettiin nimittäin myös sillä puolella. Saattaa olla, että joudun käymään vielä ennen huhtikuun loppua moikkaamassa Jeffin tuotoksia uudemman kerran. Käykää tekin.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 45€ Hinzugefügt: 04.03.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Ruoka hyvää, palvelu erinomaista. Jälkiruokapiirakka ehkä hieman kuivahkoa, mutta muuta valittamista ei ruoasta löytynytkään. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.01.2016
Note 0

Salaattibaari. 10 eurolla saa salaatin (perussalaattia, pari tomaattilohkoa, vesimeloniviipale) kahdella täytteellä. Lisäksi leipää, tällä kertaa tarjolla oli jotakin siemenistä patonkia, joka oli kylläkin ihan hyvää, mutta valitettavasti vähän seissyttä. Salaatti oli hyvää, tosin hieman pieni. Kastikevaihtoehtoja taisi olla 5, valitun vinaigretten (seesami-soija) maku oli hyvä mutta määrä ehkä vähän liian runsas. Salaatin sai hyvin nopeasti kun ei jonoa ollut. Pudottaisin joko hintaa vähän alas tai sitten salaatin pitäisi olla isompi, leivän pitäisi olla mahdollisimman uunituoretta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.11.2015
Note 1
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.11.2015
Note 0

Laadukas lounas, mutta jonoa oli. Vakiona salaatti baarissa on hyvä variaatio vaihtoehtoja mutta vaihtelu olisi niiden kohdalla paikallaan. samoin jonottaminen on todella rasittavaa kun lounastauko ei ole rajaton.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.10.2015
Note 0

Ruoka hyvää, palvelu ystävällistä, viinilista vain kohtuullinen. Hinta- laatusuhde yksi huonoimpia mitä olen Helsingissä kokenut. Hyvin yksinkertainen ruoka. hinta tosi kova.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Lounassalaatti on ok. Jääsalaattia, vesimelonia, kurkkua ja tomaattia pohjana. Lisäksi valitsin maustamatonta kanaa ja katkarapuja.

Suhteellisen tylsä salaatti tylsään suomalaiseen tapaan. Kai tälläistä joku pitää hyvänä jos ei ole makuaistia tallella keski-iän pömpöösin keskivartalolihavuuden kynnyksellä.

Teatterilla on joissakin piireissä laatumestan maine, nämä piirit pyöriikin jossain tynnyrissä, joka on pudonnut vahingossa lahden tiellä koff rekan kyydistä ja jatkanut pyörimistään tienpientaretta pitkin metsikön perukoille pikku hiljaa.

Ps. Pakki meni sekaisin lounassalaatista, thank you!

Pps. Salaatti oli hinnaltaan ja kooltaan hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.09.2015
Note -3


Standort

Pohjoisesplanadi 2, 00130 Helsinki - Route
+358 9 6128 5000
http://www.royalravintolat.com

Options