ptk

57 reviews

Elämys.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (52)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Everest

Jos haluat syödä pakastekanalta maistuvaa, suolaista, mutta silti mautonta Nepalilaista ruokaa, tämä on oiva valinta sinulle. Väsynyttä ja aina samaa tarjoavaa lounasmenun tarjontaa voit täydentää pahalla chili-kastikkeella, joka sekin taitaa olla parhaat päivänsä nähnyt. En suosittele tätä ravintolaa kenellekkään, ellei sitten vaihtoehtona ole hernekeitto.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Theron Eat & Work Ruoholahden Tähti lunch restaurant

Erinomainen peruslounaspaikka. Mistäpä muualta saisi ankan koipea tai lammasta arkiruuaksi? Bonuksena jälkiruokaa tiistaista torstaihin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 08.04.2010
Rating: 9

Restaurant: sushi wa.gocoro sushi

Aidoin kaikista kokemistani. Täällä oli tosiaan asiakkaana japanilaisia käydessäni ja näin on myös tiskin toisella puolen. Sushi on suussa sulavaa superherkkua, esillepanokin on tavallista parempaa puulaudalla. Henkilökunta on äärimmäisen kohteliasta aitoon japanilaiseen tyyliin. Tulen varmasti käymään uudestaan, tässä paikassa kaikki vaan tuntuu olevan oikein. Penkeillä myös sushi-kirjallisuutta selattavaksi ja laadusta päätelleen kokki on myös siihen tutustunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 08.08.2013
Rating: 0

Restaurant: Take Sushi

Hyvää maukasta sushia, ei tässä ole mitään valittamista. Monipuolinen setti kohtuun hintaan, California makin päällä kivasti mätiäkin vielä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Hanami

Lounasaikaan söin 19 palan setin. Asettelu oli hieno, mukana myös kivasti sashimia, vihanneksia ja monipuolisesti neljää eri kalaa nigrineissä ja hyviä californiamakeja. Kuitenkin luokaton ja mauton wasabi ja nahistuneen oloinen levä laski pisteitä roimasti. Jäi vähän sushia-jääkaapista fiilis.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.08.2013
Rating: 0

Restaurant: Palmeri Pizza and Kebab pizza kebab
     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Zheng Sushi Bar sushi takeaway

ごちそうさまでした。(kiitos paljon ruuasta) Aivan loistava pieni sushipaikka. Kympillä sain kymmenen reilun kokoista California-rullan palaa. Maku oli hyvä, bonusta kunnon sitruunavedestä. Paikka on hieman karu, mutta nopea ja hyvä palvelu korvaa sen puutteen. Tänne tulen uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.04.2013
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Kolo bistro

Loistava kokonaisuus. Tasapainoinen menu alusta loppuun. Asiantuntevat viinisuositukset. Ruuan laatu ja asettelu Michelin-ravintola tasoa. Edullinen laatuun nähden. Pieni piilossa oleva helmi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 53€ Added: 13.03.2013
Rating: 0

Restaurant: Kapinakokki

Ihan hyvää kotiruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.02.2013
Rating: -1

Restaurant: Del Mar Herttoniemenranta spanish-style

Hyvää ruokaa mutkattomasti. Olen pari kertaa käynyt ja todennut, että täällä on maut kohdallaan. Laadukasta, hyvää ja ei turhan monimutkaista ruokaa. Rento ilmapiiri.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 17.01.2013
Rating: 0


Followers