Avautuu 17:00

Ravintola Särkänlinna

Kesäravintola
Arvosana 2.2 / 5

Särkänlinnan paksujen muurien katveessa, merellisen
Särkänlinnan tunnelmallisessa ravintolakeitaassa nautit
skandinaavisen keittiön parhaista mauista, vain parin minuutin
lauttamatkan päässä Kaivopuistosta.

Entisen tykkisalin ikkunoista voit ihailla Helsingin siluettia ja
ulkomerelle avautuvaa ulappaa. Piper-salin holvikaarien alla
järjestät kesän upeimmat juhlat.


Arvostelut (26)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Äitienpäivätarjoilu oli onnistunut, mikä ei useinkaan ole tavanomaista äitienpäivänä. Ruoka oli erinomaisen maistuvaa ja palvelu hyvää, vaikka ravintola oli täynnä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Hinta-laatu ei kohtaa, onneksi meidän kohdalla hyvä asiakasalvelu. Kiitokset tarjoilijalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 16.08.2014
Arvosana: 0

Ylihinnoiteltu,ruoka mitäänsanomatonta,todella suuri pudotus viime visiittiimme (4 vuotta sitten). Todella suuri pettymys.Hovimestari taapersi puukengissä ja sai puulattian kolisemaan ja tärisemään,rauhaton tunnelma tämän tason ravintolassa.Yksi Helsingin kauneimmista ravintoloista puitteiltaan,mutta ruoan taso ja palvelu laskenut romahdusmaisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 14.08.2014
Arvosana: 0

Ruoka (menu Summer ja Classic) oli ylihinnoiteltu ja lisäksi ruoka oli mautonta, mitäänsanomatonta. Normaalit lounaspaikatkin pystyvät parempaan. Olipa pettymys, eritoten kun seurassa oli ulkolaisia vieraita. Jatkossa menon pitää muuttua jotta voisi suositella. Tällaisen paikan pitää pystyä huomattavasti parempaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 63€ Lisätty: 13.08.2014
Arvosana: 0

Tilasimme tyttöystävän kanssa Menu Kommondorit ja päälle kahvit sekä juomiksi kivennäisvettä. Yhteensä 85e per henkilö oli aivan liikaa noista vaikka ruoka oli aivan kelvollista, mutta 3 ruokalajin menu ei todellakaan ollut 62 euron arvoinen. Esim. kaksi lasia kivennäisvettä jo avatusta isosta pullosta teki 9e per henkilö. Joten muidenkin kokemukseen ylihinnoittelusta voin yhtyä täysin.

Etenkin kun esimerkiksi pelkkää alkupalalankkua sai odotella liioittelematta ainakin 45min. Vaikka kyseessä oli ns. koulujenpäättymislauantai, eli ravintolassa oli meidän lisäksi enimmillään ~10 asiakasta.

Miljöönä mitä tunnelmallisin ravintola, mutta hitaus sekä kalleus suhteessa rahalla saatavaan palveluun sekä ruokaan teki tästä illallisesta kyllä kauniisti sanottunakin korkeintaan neutraalin. Valitettavasti toiste emme tänne ole tulossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 85€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Palvelu oli hidasta ja huonoa. Tarjoilija ei osannut kertoa mitään ruuista taikka viineistä. Hovimestaria en edes nähnyt. Alkuruuassa oleva porkkana maistui appelssiinilta ja mustekala risotto piparmintulta. Miten mahdollista? Jälkiruuaksi marja posset, TYLSÄ ja liian yksikertainen ainoaksi jälkkäriksi. Menu kokonaisuus tylsä ja mitään sanomaton, yhdistettynä huonoon palveluun niin ei tähän paikkaan tarvitse enää mennä. Sääli helsingin klassikko ravintola kuitenkin....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 03.09.2013
Arvosana: 0

Hieno paikka ja hyvä kokemus. Meilä oli Menu Bastion, joka sisälsi 5 ruokalajia. Ruoan hinta oli sopiva, mutta viinit olivat kyllä aika kalliita. Samoin kupliva vesi maksoi 8,80 € / pullo. Palvelu oli hyvää ja muutenkin paikka oli viihtyisä. Voin suositella lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 65€ Lisätty: 12.08.2013
Arvosana: 0

Miljöö on vertaansa vailla. Ruoka ihan perus-tasoa. Palvelu hidasta ja joskus jopa huonoa.Törkeän ylihintainen. Oletin Kämp groupin nimen alla olevalta ravintolalta parempaa.b En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 80€ Lisätty: 04.06.2013
Arvosana: 1

Superb food and scenery. Bad experience with everything else. The booking had been lost even I confirmed by phone an hour before arrival that everything was ok. Had to wait an hour for the table. The head waitress appeared drunk, but was gentle. Kept forgetting orders, lousy night.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 04.06.2013
Arvosana: 1

Hieman ylihinnoiteltu ja ehkä viinin hinnan voisi mainita kun esittelee asiakkaalle viiniä , ettei käy niin kuin meille , että viini oli lähes 100 euroa pullo , joka on todella paljon porukalle joka ei juurikaan viineistä ymmärrä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 05.06.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Särkänsaari, 00130 Helsinki - Reitti
(09) 6128 5550
http://www.royalravintolat.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita