Farseer

62 arvostelua

There are time and place for everything. Yleensä viihdyn aasialaista ruokaa tarjoavissa paikoissa, ja vihaan kouluruokien tapaista mautonta mössöä. Take-away on hieno keksintö.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (62)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Siipiweikot kanansiipiä

Kaveri onnistui raahaamaan, vaikka oma kokemukseni siipiveikkojen kastikkeesta (tilasin ja tein joskus itse) oli kauhea. Otettiin kahteen pekkaan se Party Platter (46€), yleensä kun siivet uppoavat ilman ongelmaa ja tällainen setti meni myös ravintola Hookissa.

Siivet olivat jotain aivan kauheaa. Kuivia ja kovia, kastike maistui lähes puhtaalta etikalta missä ne lilluivat ja valehtelematta olivat lähes täysin syömäkelvottomia. Kaverille maistui hieman paremmin, mutta ei silti uponneet aiempaan tahtiin. Lisukkeet olivat kohtuullisia, etenkin valkosipulidipin kanssa (BBQ oli tylsää perusmättöä) mutta kyllä kokonaisuutena annos oli superpettymys.

Itse palvelu ja miljöö ihan mukava, eikä juomien hinnat olleet niin kauheita. Pelkkään juomiseen ja pikkusuolaiseen mesta sopii vaikka penkkiurheilun ohessa kunhan ei siipiin koske, päivälliselle ei kyl mitenkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 14.11.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Sushi Forest 寿司の森 sushi bar

Helsingin parasta sushia (tähän mennessä). Foodoran kautta tilaillut nyt muutaman kerran, toimitus tulee pikaisesti mutta se ei onneksi näy ruoan tasossa. Myös wasabia ja soijakastiketta on tullut oikein riittävästi, mikä usein ollut Foodoran toimituksissa ongelmina.

Perussushisetti (hieman vaihteleva) on hyvää tasoa, riisi ehkä murenee vähän helpommin mutta on maukkaampaa kuin yleensä. Mutta sen sijaan hieman hintavammat tulisella majoneesilla höystetyt grillatut lohinigirit vievät suorastaan kielen mennessään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 31.10.2016
Arvosana: 2

Ravintola: Restaurant Jufu Herttoniemi kiinalaista, sushia

"Lohta ja kasviksia valkosipulistikkeessa ja riisiä". ResQ:n kautta siis pelastettu. Suomeksi riisiä ja uppopaistettuja pieniä random-möykkyjä, joista lievästi tulee läpi jokin kalaa muistuttava maku mutta suurin osa on rasvaa. Vaikka olikin kova nälkä niin suurin osa meni roskiin, niin kauhean makuista.

Riisi ihan jepa, ei sentään mennyt täysin hukkaan kun meni lisukkeeksi toiseen ruokaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 31.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Asian Woking aasialaainen pikaruoka

Pitkäaikainen suosikkipaikkani, joka ei ole kertaakaan pettänyt. Hyvää ruokaa, tarjouslistalla erittäin halvat hinnat (5-6 eurolla löytyy joka päivä hyvä tarjous, tuliset ruoat omia suosikkeja) ja jos paikan päällä syö niin 7 eurolla voi valita jo kolmesta ruoasta limiun kanssa. Isompaan nälkään Päivän Special eli neljä pientä annosta jo melkoisen hyvä setti.

Nykyinen sijainti ja sisätilat varsin hyvät ja suojassa Hansa-sillan hälinästä, aiemmasta sijainnista poiketen nyt voi jo suhteellisen rauhassa syödä paikan päällä (jos on tilaa). Ruoan saa pikaisesti mukaan jos jonoa ei ole hirväesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 22.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Cafe Brahe leivonnaisia, lounasta

Maukas wieninleike pienessä kahvila-ravintolassa. Leike mainiota, perunat hieman palaneita, leipä hyvää ja harvinaista kyllä lisukesalaattikin itsellä upposi kun siinä oli tuoretta kurkkua, tomaattia ja paprikaa. Annos monipuolinen ja kohtuullisen iso: ähkyä ei tullut mutta varsin täysi fiilis silti.

Välitön tunnelma viime vuosituhannen tuntumaa henkivässä pienessä kahvilassa, missä juttu tuntuu luistavan yrittäjän ja asiakkaiden välillä. Makeita tuotteita ei vielä tullut kokeiltua, mutta valikoima vaikutti aika hyvälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Vapiano Tuoretta italialaista!

Kiire odottamaan. Suomalaisten kansantauti eli jonottaminen täällä pääsee uusiin sfääreihin ruokia jonottaessa. Salaattipuolelle jono on onneksi lyhyt mutta tilauksessa ja ruoan valmistuksessa kestää silti varsin pitkään. 10€ Syö Helsinki Insalad reef n beef on ihan hyvä salaatti, liha- ja raputäytettä on vähän mutta pieneen nälkään loistava annos ja sivussa tarjottavat leivät olivat lämpimiä ja maistuvia oliiviöljyn kanssa.

En suosittelisi ainakaan ruuhka-aikaan, mutta jos pieni tai vähän pidempikin jonotus seisaallaan ei haittaa niin mikäjottei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Fenkoli

Business-menu, kolmen ruokalajin setti. Fenkoli on siistin ja mukavan rennon tuntuinen ravintola, missä kävimme kaverin kanssa testaamassa groupon-diilillä Business Menun.

Alkuruoaksi tarjotut (vuohenjuusto-)etanat olivat maukkaita, alkuleivät olivat hyviä sekä etanoiden kanssa tarjotut patongit peruskauraa mutta hoitivat hyvin tehtävänsä.

Pääruoaksi tarjottu nauta ja hirvi olivat erinomaisia, mutta annoksessa olleet perunat täysin mauttomia (kasvislisukkeet olivat paremmin onnistuneita). Jälkiruokana ollut valkosuklaamousse oli hieman erikoinen rakenteeltaan, eikä maku ollut niin makea kuin olisi odottanut mutta silti ihan hyvä kokonaisuus.

Hintataso normaalitapauksessa sen verran korkea että ei varmaan tule kuitenkaan usein käytyä.

Palvelu oli mukavaa ja asiallista, mutta verkkaisen hidasta joten lyhyelle lounastauolle en tätä suosittele, ruokailussa meni 1,5 tuntia vaikka emme syöneet erityisen verkkaisesti eikä paikalla ollut juuri muita asiakkaita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 37€ Lisätty: 12.06.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Live Laugh Love japanilaista sushi

Groupon-diilillä 16€ "sushiannokset ja misokeitto kahdelle" take awayna, normaalihinta 33 euroa. No, pakollinenlunastus puhelimitse -> ei vastata, pyydetään tekstiviestitse mikä ihan ok. Ruoat ovat valmiina sovittuun aikaan paperipussissa, mutta miso-keitto kahdelle on pakattu yhteen ja samaan kahvikuppiin, sushit ovat myös yhdessä Inkivääri erikseen, wasabi pikkupusseissa valmiskamaa (sinänsä ihan ok).

Ruoan tasosta: Miso-keitto vetistä ja mautonta, selkeä pettymys. sushit aika pieniä, riisin maku ok, täytteet pääosin kurkkua ja muuta vihannesta: vain kolmessa sushissa / henkilömukana eläinkunnan tuotteita eikä nälkä lähtenyt kahdeltä piknikille osallistujalta (yhteensä 24 pientä sushia). Aika peruskauraa sushi muuten tasoltaan.

Menetteli hinta-laatu-suhteen osalta juuri ja juuri groupon-diilin hinnalla. Normaalihinta olisi törkeän ylihintainen maksaa tästä annoksesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 29.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Cella gastropub/ ruokaravintola

Lounaaksi hyvä metsästäjänpihvi perunamuusilla kolmen vaihtoehdon joukosta. Salaattipöytä lähinnä hoiti asiansa, mutta itse pääruoka oli maistuvaa ja kohtuullisen kokoisesta annoksesta huolimatta sekä minulle että kaverille olisi vielä maistunut santsikierros. Teepuolellta löytyi vaihtoehtoja ja myös hunajaa tuomaan makua.

Tilat ihan viihtyisät omalla tavallaan, joskin kuumana alkukesän päivänä lämpötila oli sisälläkin varsin korkea. Ilmeisesti lounas jää kesätauolle, muuten varmaan tulisi käytyä ensi viikollakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.05.2013
Arvosana: 2

Ensimmäinen kerta Marian konditoriossa, vaikka olenkin asunut Sörnäisissä jo kuusi vuotta. Paikka ei vain ole kovin houkuttelevan oloinen lasikoppi keskellä metroaseman ryysistä. Uskaltaudun kuitenkin sisään katsomaan mitä täällä on tarjolla, ja päätän testata varsin porvarillisesti (10,40€, osa 9,80€) lohisalaattia. Paikka ei houkuttele nauttimaan paikan päällä, vaikka palvelu onkin mukavaa ja leivonnaisiakin löytyy aimo liuta paikan päältä.

Salaatti on ihan ok, varsin runsaasti lohta sisältävä mutta vaikuttaa jo hieman nuutuneelta iltapäivällä ostettuna. Mukaan annettu leipä peruspaahtoleipää, eikä suuria makukokemuksia pääse tapahtumaan. Hinta sen verran suolainen että jäänee salaatin osalta ainakin ainutkertaiseksi kokeiluksi.

Ehkä leivonnaisia tulee haettua jokin kerta?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.11.2013
Arvosana: 0


Seuraajat

Seuraajat (1)


Seuraa (1)