Avautuu 15:00

Cella

gastropub/ ruokaravintola
Arvosana 2 / 5

Ravintolamme on kodikas ruokapaikka laajalla olut- & viinivalikoimalla, lisäksi näytämme äänen kera HD tasoisella screeniltä Valioliiga, mestareiden liigan ottelut, sekä suuremmat urheilutapahtumat! ( kanavista meillä siis näkyy: Viasat sport HD, Mtv Sport HD & Eurosport 1 & 2) HUOM KEITTIÖMME ON AVOINNA joka päivä klo 21:45 ASTI !


Arvostelut (90)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Cella on romahtanut ja pahasti. Enää ei oikein mitään positiivista löydy. Harmittaa.
Lehtipihvi ABC-tasoa, vihannekset pakastimesta, blinit ja lihapullat mauttomia...

Tarjoilukin meni viimeksi aivan pieleen, hovimikolta ei edes kahdesti kysyttäessä saanut mielipidettä mikä olisi tänään hyvää. Pelkää yrmettä ja hoputusta.

Nyt taitaa mun Cellassa käynnit olla tässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: 0

Tulin tänne kun Bullmans oli kiinni. Hampurilaisannos listalta. Pihvi oli tusinatavaraa-einespihvin oloinen-todella paksu. Ketsuppi oli Heinzin pullossa, ei Heinzia. Palvelu ihan perustasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Ruoka on hyvää mutta palvelu täysin ala-arvoista. Välinpitämätön henkilökunta- mikään ei toimi kuten pitäisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 09.06.2015
Arvosana: 0

Cellan ruuilla on oma kannattajajoukkonsa, mutta jos ei ole aivan hillittömän innostunut 80-luvulle jääneestä ruokalistasta, suosittelen ruokailemaan jossain muualla. Blinit ovat oivia, mutta muun ruuan laatu vaihtelee - ja hurjasti. Palvelu on useimmiten tylyä ja TODELLA verkkaista - poikkeuksena pöytiin tarjoileva, aina hyvmyilevä kokki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: 1

Muutaman kerran on nälissään tullut käytyä ja ruoka ei kyllä ole perus-snägäriruokaa kummempaa, ehkä vähän jopa huonompaa.Kyllähän sitä on nälkäänsä syönyt, mutta eipä voi kehuakaan. Pakastekatkaravut ja limaiset purkkiparsat jäätävän paskalla palvelulla ei oikein lämmitä mieltä eikä vatsaa. Viimeisin käynti oli jo niin ankea ettei seuraavaa enää tule. Pöytään asti emme tosin päässeet, tarjoilijaa ei oikein hommat kiinnostaneet ja odottelimmekin aikamme ruokapuolen ovella pöytiin ohjausta jota ei koskaan tullut, ylimielisiä vilkuiluja ainoastaan.Kokilta kysyin ohimennen onko kaksi tyhjää pöytää varattuja, eivätkä olleet. Tarjoilija ei noteeranut meitä mitenkään ja lopulta hävisi takahuoneeseen.
Ravintola ei ollut täynnä, kiirettä ei ollut liiemmin, mutta siitä huolimatta palvelu tökki ja pahasti. No äänestämme jaloillamme. Eikä tuota "ruokaelämystä" nyt niin kauhean ikävä tule.
En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.12.2014
Arvosana: 0

Olipas taas eilen aivan IHANA Aurajuustopihvi, Kermaperunoilla & kyytipoikana todella loistava Tumma savuolut, Seuralaiseni söi silakkavartaan ja kehui sitä helsingin parhaaksi! Suosittelen kaikille ehdottomasti !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 04.12.2014
Arvosana: 0

Nälkäisinä astuttiin ravintolaan 19. 11.2014 klo 18 aikaan. Juomapuolen sali oli tyhjillään, ruokapuolella pari pöytää varattu. Kukaan ei reagoinut tuloomme, seisoimme ruokasalin ovensuussa kunnes itse kysyin, että voimmeko istua juomapuolelle. Saatuani myöntävän vastauksen. Sen jälkeen ravintolahenkilökunta ei ottanut meihin yhteyttä. Istuimme menut kiinni pitkän tovin, jonka jälkeen kävin luovuttamassa listat takaisin tiskille ja ilmoitin, että olemme liian nälkäisiä odottelemaan enää kauempaa. Sain olan kohautuksen ja lyhyen vastauksen ’selvä’. Perus vuorovaikutustaidot aivan hukassa, tällä kertaa niin pahasti, ettei tarvitse jatkossakaan käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2014
Arvosana: 1

Vältetty turhaa hienostelua mikä kyllä näkyi vahän kaikessa. Ruoka kuitenkin simppeliä ja maistuvaa, joskin seuralaisen toimesta toivottiin vastaisuudessa kuumempaa pannua muikkujen paistoon, sillä eivät olleet aivan niin rapeita kuin yleensä on tapana.

Tarjoilija oli jotensakiin pihalla koko vierailun ajan, ja lopuksi ei suostunut uskomaan että emme halua loppuja ruokia dogibägissä mukaan vaan jaksoi inttää useammasta kohteliaasta kieltäytymisestä huolimatta, että ettekö nyt kuitenkin ottais mukaan..

no ei otettu..

Kaikkineen ravintola on kuitenkin omanlaisensa kokemus josta perusruokaa hassulla tunnelmalla.

EDIT: Uusin käynti, grillipiffiä ranskalaisilla. Annos toooodella suolainen, muu ei oikeastaan maistunut kuin suola. Annos heikkoa huoltoasematasoa, hinta taasen normiravintolaa. Ei näin..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 24.09.2014
Arvosana: -2

Hinnat pisti heti silmään, osittain ruokalista selvästi ylihinnoiteltu ja niimpä päädyinkin eri annokseen kuin jos en olisi hintoja katsellut. Alkuruoaksi otimme tapaslautasen, mikä oli ihan hyvä. Pääruokani pariloitu lohi oli hyvin maustettu ja kypsennetty, mutta muusi oli valmismuusin makuinen, ja sienikastike oli aika mitäänsanomaton. Seuralaiseni söi ihan hyvän aurapihvin, joka tuotiin kylläkin täysin kypsänä vaikka tilattiin mediumina. Lohkoperunat oli selvästi pussikamaa. Molempien lautasen reunalla olleet paistetut tomaattilohkot maistuivat todella pahasti kalalle, siitä iso miinus vaikkei iso juttu ollutkaan. Tarjoilu oli myös ihan ok, vaikkakaan yhden naistarjoilijan puheesta ei saanut selvää. Hieman pisti silmään myös huonosti toteutettu sisustus, vaikkakin ravintola kokonaisuudessaan ihan viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 20.09.2014
Arvosana: 0

Ruoka oli hyvää. Söin blinejä siianmädillä. Seurueeni, reilu 10 hlöä, söi hyvin. Palvelu sen sijaan oli välttävää, etenkin seurueemme yhden jäsenen kohdalla, jonka hipiä on hieman tummempi kuin muun seurueen. Tarjoilija oli kirjoittanut hänen kohdalleen pöytäkarttaansa neekeri. Pahoitteli tapahtunutta, mutta ei katsonut edes silmiin pahoitellessaan. Selkeä asennevamma. Ei mitään hyvitystä tai kunnon anteeksipyyntöä, kuitenkin loukkaus toista kohtaan. Törkeää!
Asiakas on asiakas aina. Olimme kohteliaita ja hyvin käyttäytyviä koko seurue.

Hyviä oluita ja ruokaa saa muualtakin ja etenkin parempaa palvelua!! Jäi niin paha jälkimaku suuhun, että boikottiin meni Cella niin että napsahti. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.09.2014
Arvosana: 2


Sijainti

Fleminginkatu 15, 00500 Helsinki - Reitti
(09) 768430
http://www.kantri.fi/cella

Vaihtoehtoisia ravintoloita