Ei tietoa

Siipiweikot

kanansiipiä
Arvosana 3.2 / 5

Arvostelut (7)

Kaveri onnistui raahaamaan, vaikka oma kokemukseni siipiveikkojen kastikkeesta (tilasin ja tein joskus itse) oli kauhea. Otettiin kahteen pekkaan se Party Platter (46€), yleensä kun siivet uppoavat ilman ongelmaa ja tällainen setti meni myös ravintola Hookissa.

Siivet olivat jotain aivan kauheaa. Kuivia ja kovia, kastike maistui lähes puhtaalta etikalta missä ne lilluivat ja valehtelematta olivat lähes täysin syömäkelvottomia. Kaverille maistui hieman paremmin, mutta ei silti uponneet aiempaan tahtiin. Lisukkeet olivat kohtuullisia, etenkin valkosipulidipin kanssa (BBQ oli tylsää perusmättöä) mutta kyllä kokonaisuutena annos oli superpettymys.

Itse palvelu ja miljöö ihan mukava, eikä juomien hinnat olleet niin kauheita. Pelkkään juomiseen ja pikkusuolaiseen mesta sopii vaikka penkkiurheilun ohessa kunhan ei siipiin koske, päivälliselle ei kyl mitenkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 14.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

varmasti yhdet espoon parhaista wingseistä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.04.2017
Arvosana: 0

Aivan loistava, ei paljon muuta voi sanoa. Siivet olivat todella hyvin tehtyjä, ei mitään "minuutissa pöytään", vaan ilmeisesti tehdään aina tilauksesta. Siksi kestää hiukan, mutta kannattaa odottaa.

Kamikazesta erityispisteet: On tulinen, mutta siinä on makua, maistuu todella hyvältä. Pelkkä tulisuus ei paljon houkuttelisi, mutta kun se osataan yhdistää makuun, niin tulos on omaan makuun aivan loistava.

Tulen taatusti käymään täällä usein!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.11.2016
Arvosana: 0

Olen haaveillut siivistä pitkään, mutta Siipiweikkojen peruskastike on itselleni liian etikkainen. Palvelu oli hyvä ja nopea, ei vaan omaan makuun sopinut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 25.09.2016
Arvosana: 0

Vihdoinkin Siipiweikot PK-seudulle. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.09.2016
Arvosana: 0

Rasvaiset siipiveikot. Täällä tuli käytyä arki-iltana, mutta sopisi paremmin kostean illan jälkeiseksi lounaspaikaksi. Ruokavaihtoehtoja on vähän ja kaikki mitä tarjolla on, on rasvassa uitettua. Ei ole minun juttuni, mutta sopii varmasi monen makuun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.09.2016
Arvosana: 0

Yksi Tampereen suosituimmista kanansiipiravintoloista rantautui viimeinkin pääkaupunkiseudulle. Minulla oli jo ennestään hyvä kokemus Tampereelta, joten kävin sitten Espoossakin.
Ravintolalla ei ole erillistä lounaslistaa, vaan aina tilataan samalta listalta. Lounaaksi sopii hyvin 7 tai 10 siipeä ja ranskalaiset.
Tulisuusvaihtoehtoja on kuusi, miedoin on "Mild" ja tulisin "Kamikaze". Itse söin kolmanneksi tulisimman vaihtoehdon "X-Hot" ja se meni ihan kevyesti. Tosin tulisinta en varmaan uskalla kovin pian kokeilla.
Itse siivet ovat todella maukkaita mutta kovin pieniä, niitä pitää syödä aika monta että tulee kylläiseksi. Kastike on kiitettävän tulista mutta ihan liian etikkaista. Etikan maku tulee selvästi läpi.
Ravintolassa on lounasaikaan yllin kyllin tilaa, mutta siihen nähden palvelu on aika hidasta. Tilauksen pääsee kyllä jättämään saman tien kun tulee koko ravintolaan mutta ruoan saamisessa pöytään voi helposti kestää 15-20 minuuttia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.08.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Piispansilta 11, 02230 Espoo - Reitti
0400 998502
http://www.isoomena.fi/stores/-/shops/Cafes-restaurants/1005278/Siipiweikot

Vaihtoehtoisia ravintoloita