Keittiö auki

Ravintola Nilgiri

Arvosana 3.5 / 5

Ravintola Nilgiri on aito nepalilainen ravintola, jonka löytää osoitteesta Kulmavuorenkatu 4, Sörnäinen, 00500 Helsinki. Me olemme koonneet ruokalistamme perinteisistä ja herkullisista nepalilaisista ruokalajeista. Sen lisäksi tarjoamme myös valikoiman suosittuja eteläaasialaisia annoksia mukaan lukien curry-, tikka-, kofta ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää. Useista annoksistamme on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Tulkaa maistamaan, kokemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta!


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (49)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sitä samaa. Ei tämä varsinaisesti huonoa ole, mutta samasta eteläaasialaisesta keskuskeittiöstä kuin kaikki muutkin vastaavat, jolla ei ole juuri tekemistä aidon nepalilaisen tai intialaisen ruoan kanssa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.11.2016
Arvosana: 0

Edelliseen kertaan noin vuosi sitten taso on noussut. Kasvislistan Nilgiri paneer oli todella maukas ja minulle chiliä oli aivan sopivasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 01.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Olen juuri vieraillut viime viikolla tämä paikka illalliselle perheeni ja otin kanan rintapaloja suuri testi ja myös perheeni he ottivat Nilgiri MIXMAX myös oli hyvä testi ja hyvin sisustettu levy .small ja aivan paikka, jossa nepalies musiikki taustalla rakastan sitä. Jos olemme ympäri Helsinkiä, tykkään taas .Thanks paljon Nilgiri joukkue oman hyvin huoltoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 3

Palvelu on erinomaista ja ystävällistä. Ruoka oli erityisen hyvää ja puitteetkin oikein ok, ehkä hieman ahdas. Lounaan hinta oli kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.07.2015
Arvosana: 0

Lempipaikkamme. Raita ei ole ihan parhaimmasta päästä, mutta ruoan kastikkeiden maku loistava. Puolivuotta sitten oli ajankohta jolloin ruoka ei ollut niin maistuvaa, mutta maut palautuivat, liekö pariskunnan lapsi päästetty kokeeksi keittiöön. Hinnat ovat mielestäni hieman korkealla nepalilaiseksi ravintolaksi ja se karsii kertoja käydä, käyn usein mutta kävisin vieläkin useammin jos ala carte listan ruoka ei olisi melkein 15€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: 0

Ei vastannut odotuksia. Parin kuukauden takainen lounas antoi odottaa paljon, mutta valitettavasti illallinen oli pettymys. Ruoka oli harmillisen mautonta, olisi kai pitänyt ottaa tarjottua ylimääräistä chilikastiketta. Muutenkin annoksen jättiravut olivat kuivia. Naan-leipä oli tasoa "ihan jees". Ja se daal, miten ihmeessä oikeasti hyvä ruoka voi olla jokaisessa Helsingin nepalilaisessa pahaa? Ja miksi sitä pitää tunkea lähes jokaiseen annokseen? Palvelu kyllä jälleen ystävällistä, ja nyt sisällä ei myöskään ollut liian kuuma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 28.06.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -2

Etikkaista ja kaupan purkkikastiketta muistuttava maku kastikkeessa eikä naanleipä ollut tuoretta :( Ehkä annan lounasaikaan vielä joskus mahdollisuuden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.06.2015
Arvosana: -2

Hyvä nepalilainen peruslounas. Palvelu nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 3

Hyvää ruokaa. Viihtyisä ja tunnelmallinen. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2015
Arvosana: 3

Pieni pettymys, mautonta ruokaa. :( Suurena nepalilaisten ystävänä jouduin valitettavasti pettymään. Pari kertaa olen täällä käynyt lounasaikaan, ensimmäisellä kerralla ruoka oli aika mitäänsanomatonta, ei pahaa mutta ei oikein minkään makuistakaan. Toisella kerralla tilasin neljälle annokset mukaan ja pyysin kaikki extra tulisena. Petyimme jälleen, koska annokset olivat kyllä tulisia (todella tulisia!) mutta mitään muuta makua niissä ei sitten ollutkaan.

Viimeisestä käynnistä on nyt jo muutama kuukausi, joten tilanne on voinut toki muuttuakin tämän jälkeen. Mutta koska muita hyviä nepalilaisia on kuitenkin lähiseudut pullollaan, annan tuskin tälle enää kolmatta mahdollisuutta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.04.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Kulmavuorenkatu 4, 00500 Helsinki - Reitti
0503000560
http://www.nilgiri.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita