paawo

76 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (74)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ristorante Vaelsa italialaista, pastaa

Herkkullista pastaa! Pasta-annokseen sisältyi leipä (+levite) ja huippu hyvää mozzarella-juustoa. Palvelu oli hyvää ja ravintola sisustukseltaan tyylikäs.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 07.04.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Korea House korealaista

Helsingin korealainen. Kun kaupungissa ei ole juuri tarjontaa korealaisesta ruuasta niin tämäkin kelpaa paremman puutteessa. Kyllä kalpenee maailmalta löytyville ravintoloille, erityisen pettynyt olin lisäkkeiden määrään ja laatuun. Hyvää ruokaa jokatapauksessa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 14.05.2014
Arvosana: 4

Ravintola: Vapiano Tuoretta italialaista!

Hyvää massatuotanto italialaista! Ruoka on yllättänyt positiivisesti joka kerta huomioiden paikan profiilin. Ruuat tulevat nopeasti, paikka on riittävän viihtyisä, aukioloajat/sijainti plussa ja ruoka on kohtuullisesti hinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.05.2012
Arvosana: 4

Ravintola: Kilim turkkilaista

Edelleen parhaita turkkilaisia buffet-ravintoloita. Olen käynyt ensimmäisen kerran käynyt ravintolassa pari vuotta sitten enkä huomannut mitään aikaisemmissa arvosteluissa mainittua tason laskua. Palvelu ystävällistä ja ruoka monipuolista sekä salaattipainotteista. Kasvissyöjälle tarjottiin erikseen falafel-pyöryköitä lämpimänä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.05.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Café Veganissimo vegaaninen lounaskahvila

Vegaanibrunssi. Hyvillä mielin olen joka kerta paikasta. Ruoka ei ole aivan yhtä ylenpalttisesti tarjolla kuin monessa muussa brunssissa, mutta ruoka on aina ollut hyvää ja vatsa on tullut täyteen.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 14.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Happy Dragon kiinalaista, hong kong,

Peruskiinalainen. En lähde paikka haukkumaan koska kaiken kaikkiaan oli ihan ok, mutta mielummin menen samalla rahalla parempaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 14.05.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Chinese Panda Garden kiinalaista,thaimaalaista

Unohtumaton kokemus aasialaisen ruuan parissa. Söimme kolmea erillaista kasvisruokaa sekä kiinalaisia että thaimaalaisia curryjä. Alusta asti palvelu oil välitöntä ja ystävällistä. Tyypillisen yliystävälliseen palveluu ei kuitenkaan sorruttu. Ruuat oli kuitenkin paras osa kokemusta. Raaka-aineet olivat erinomaisia ja mausteita ei oltu säästelty. Premium kiinalaisfiilis.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Chantico meksikolainen

Yllättäviä ja uusia makuelämyksiä. Kivan karu, mutta samalla kodikas kahvila-miljöö. Lautaselle tuli pienehkö annos, mutta joka oli täynnä uusia ja mielenkiintoisia makuja. Hyvää vaihtelua tex-mexille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.09.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Satkar nepalilaista

Keskinkertainen nepalilainen. Ravintola on perusvarma ratkaisu vaikka ei mitenkään erityisesti säväytä. Olen kuitenkin ollut ruuan laatun ollut tyytyväinen niinä muutamana kertana joina olen käynyt. Ravintola on viihtyisä. Lounaan sisältämä salaattipöytä on suppea ja heikkotasoinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.07.2011
Arvosana: 1

Ravintola: Donghai kiinalaista

Lähiö-kiinalainen. Ravintolassa perusteet kunnossa ruoka hyvää, annoskoko ok ja ruoka tulee nopeasti pöytään. Pitsa & kiinalainen kombo on uniikki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.09.2013
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit