Ei tietoa

Tortilla House - Tortilla Truck

fresh mex
Arvosana 4.6 / 5

Tortilla Truck on tällä hetkellä talviteloilla, mutta palaa kesällä liikenteeseen!

Tule maistamaan herkullista fresh mex –ruokaa. Ruoan valmistus tapahtuu kädenkäänteessä, suoraan asiakkaan silmien alla. Tuoreet ainekset, vastapaistetut tortillakuoret ja kansainväliset maut takaavat parhaan mahdollisen syömiskokemuksen. Tule ottamaan #HaukkausParempaa Tortilla Truckista!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (25)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pork Burrito isoon nälkään ja quesadilla pienempään nälkään - toimii hyvin. Southwest-kastikkeessa on sopivasti ytyä. Kannattaa ottaa safkat mukaan, koska istumaravintolaksi tätä ei ole tarkoitettu. Mielestäni nykyään laatu ei enää vaihtele niin paljon kuin ennen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Monipuoliset herkulliset maut, tuoreus maistuu. Erinomaista katukeittiöruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 0

Kanatortilla kaikilla herkuilla, oli todellinen herkku.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.09.2013
Arvosana: -1

Valopilkku. Syysiltojen hämärtyessä ja sadetihkun vihmoessa Kampin sivukujilla loistaa yksi lohduttava valo: Kehuttu tortillavaunu on auki vielä ilta yhdeksältä!? Äkkiä sinne.

Tilaan pikkutortilloja kolme tsipaletta, kukin omalla täytteellään eli kana, kasvis sekä possu. Kylkeen tuli vielä muutama tasokkaampi taco-sipsi.

Take-away -boksi on kierrätyspahvinen, joten plussaa siitäkin. Mutta entäs ne maut?! Todella hyvin maustettuja kaikki, herkullista, pikkuisen hottia ja jotenkin vain aivan kielenmennessäänvievää. Possu oli makeahkoa, joten ei lie kaikkien makunystyröiden mieleen.

Ja oikeasti: lettu todellakin paistettiin siinä odottaessa, jes! Pian isompaa burritoa puraisemaan...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.09.2013
Arvosana: 3

Tortillat tehty tuoreista raaka-aineista. Aitoa katukeittiötunnelmaa. Suosittelen lämpimästi. Possuburrito erittäin toimiva.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 07.09.2013
Arvosana: 1

Melkein ikävä tulee, kun tämä rekka kurvaa naapurustosta pois! ;) Mielestäni Tortillahouse painii aivan omassa sarjassaan pikaruoan suhteen. Ehdottomasti paras vaihtoehto täytteeksi on mehevän mausteinen ja hiukan makea Pork, sillä jauheliha ja yrttikana ovat valitettavasti olleet melkoisen kuivia ja ylikypsiä. Muiden raaka-aineiden rapeus ja raikkaus (suosittelen "kaikilla mausteilla"), sekä koko annoksen omaperäinen makujen combo saavat veden herahtamaan kielelle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.09.2013
Arvosana: 0

Ainakin Pork burrito olit jumalaisen hyvää, suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.08.2013
Arvosana: 0

Burrittotiskillä työskentelee monta eri ihmistä, minkä vuoksi laatu vaihtelee paljon. Parhaimmillaan burritot ovat niin hyviä, että niitä tekee enemmän mieli kuin kulman takana olevia Fafasin falafeleja. Toisinaan makea possu on kuivaa ja kastikkeita lurahtaa liikaa, mikä on ikävää. Työntekijöiden pitäisi vetää yhteistä linjaa. Muuten kärry on oikein hyvä ja tervetullut katukeittiöiden joukkoon (:

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.08.2013
Arvosana: 0

Tosi positiivinen yllätys ja virkistävää vaihtelua! Possu ja jauheliha oli molemmat tosi hyviä ja ihan mahtavaa, että saa valita vapaasti haluamansa raikkaat lisukkeet. Suosittelen lämpimästi! +++++

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.08.2013
Arvosana: -2

Valitsin ensimmäisellä kokeilukerralla possuburriton. Täytteitä ja kastikkeita sai itse valita. Käden käänteessä valmis burrito olikin jo hyppysissäni sisältäen possun lisäksi esim. riisiä, mustapapuja, salaattia, tuoresalsaa ja muita kastikkeita. Maut olivat mielestäni kohdillaan. Possu oli pehmeää ja sen makeus sopi mukavasti savuisen ja lempeän tulisen chipotle-kastikkeen kanssa.

Kovin nälkäiselle ei yksi burrito riitä karkoittamaan nälkää, joten tästä johtuen lähes 9 euron hinta tuntuukin vähän korkeahkolta kokoonsa nähden.
Plussaa kuitenkin juomien kohtuullisesta hinnoittelusta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.08.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Talvitauolla, 00100 Helsinki - Reitti
0447055575
https://www.facebook.com/tortillatruck

Vaihtoehtoisia ravintoloita