Mabbemasu

7 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvä ja varma kiinalainen ravintola, joka toimii erityisesti takeaway-tarkoitukseen. Ruoka on joka kerta hyvää. Tilaukset tulevat nopeasti ja annoskoko on iso. Mukaan otettuna annoksesta saa alennusta. Miestarjoilija työskentelee tehokkuus etusijalla, mutta on pääsääntöisesti ystävällinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 3

Restaurant: Kappeli

Maistuvat ruoat upeassa miljöössä. Suosittelen erityisesti, jos on vieraita ulkomailta. Kappeli on sekä ulkoa että sisältä kerrassaan upean näköinen. Tunnelma on hienostunut, mutta pönöttää ei tarvitse.

Erinomainen sijainti, arvokas rakennus, laadukkaat raaka-aineet ja hyvä palvelu näkyvät luonnollisesti hinnoissa. Hinta/laatu on ihan kohdallaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: FreshStop Eliel

Sanovat että steissin paras kahvi ja lunastivat lupauksensa. Vielä enemmän pidän silti smoothieista ja mehuista! Erityisesti omena-porkkana-inkivääri tuorepuristettuna suoraan omien silmien alla on huippuhyvää ja jännää. Tämä paikka on vienyt kielen totaalisesti mennessään ja henkilökunta on myös rento.

Kahvilassa on kiva meininki. Siellä voi hyvin odotella seuraavan junan lähtemiseen ja ottaa ostokset takeawaynä mukaan.

Aamulla sai smoothien ja kahvin vitosella, ei hassumpi hinta laatuun nähden. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 20.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: OmNam

Erittäin herkullista lauantailounasta piilossa sisäpihalla. Melko kallis lounaaksi, mutta luomu raaka-aineet ja monipuolinen lautasellinen antavat vähän anteeksi korkeaa hintaa. Palvelu ei ollut erikoista ja lounasvaihtoehtoja oli vain kaksi. Mukavasta miljööstä lisäpisteitä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Yeti-Nepal nepalesisk

Ruoka ja asiakaspalvelu erinomaisia. Iltaisin ei ole liikaa tunkua eli saa ruokailla rauhassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0

Pork Burrito isoon nälkään ja quesadilla pienempään nälkään - toimii hyvin. Southwest-kastikkeessa on sopivasti ytyä. Kannattaa ottaa safkat mukaan, koska istumaravintolaksi tätä ei ole tarkoitettu. Mielestäni nykyään laatu ei enää vaihtele niin paljon kuin ennen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Naughty BRGR

Hampurilainen salaattitaskussa oli tosi tuore ja toimiva idea! Harmikseni hampurilaispihvi oli kuitenkin täynnä huonoja kohtia, vaikka arvostankin lihan suomalaista alkuperää. Lauantaina päivällä porukkaa oli jonoksi asti, mikä loi ihan mukavan tunnelman. Henkilökuntaa voisi olla enemmän, jotta pöydät saataisiin siistittyä ennen uusia asiakkaita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites