strangelaw

30 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Taivaanranta Helsinki a`la carte -ravintola

Puitteet on, vaan onko kokemus?
Nautimme 2/3 illallisen Teerenpelin ravintola Taivaarannassa. Koska skippasimme alkuruoat ja siirryimme suoraan pääruokaan jää osa kokonaisuudesta vielä seuraavaa kertaan.

Nautimme siikaa ja risottoa sekä whiskypihvin, sekä jälkiruoaksi suklaakakkua ja creme bruleetä.

Risotosta puuttui hieman happoa ja se oli vähän valuneen oloinen. Muuten maku oli ristossa kohdallaan, kuten myös kalassa. Whiskypihvi oli pettymys. Hintalapun ollessa yli 31 € tulisi pihvin olla sen veroinen. Meille tarjoiltiin selvästi alle 150g pihvi, kooltaan halkaistua jääkiekkoa vastaava. Pihvi oli enemmänkin kypsä kuin medium ja whiskykastike loisti maun poissaolollaan. En ymmärtänyt tarjolle laitettuja raakoja sipuleita tai viherpapua. Oliko tarkoitus olla jotenkin trendikäs? Missä on SE RUOKA jota haettiin?

Sen sijaan kyljessä toimiva uuniperuna oli lähes täydellinen kastikkeineen - jota olisi saanut olla enemmän ja tukevampana, mutta se toimi.

Tosiaan - pettymys pihvistä oli hirmuinen, niin maku, esillepano kuin muu toteutus ympärillä - perunaa lukuunottamatta. Kastike ei vastannut ajatusta 'whiskypippurista'. Ei sitten mitenkään.

Nautimme juomiksi olutta sekä kivennäisvettä. Olut toimi hyvin.

Jälkiruoista suklaakakku ja jäätelö olivat osuma, toimivat hyvin. Vaahto sen sijaan oli turha. Tuoreet marjat olisivat toimineet paremmin. Creme Brulee oli pettymys; massa oli ikäänkuin herottunutta - ja mainoksessa ollut tuoksu/kokemus jäi saamatta. Sokeri oli hyvin rapeaa.

Paikasta paistoi hienoinen kiire ja homma tuntui sekavalta. Risotto oli ollut lämpölampun tms. alla ja pihvi oli kylmähköä; mitäköhän tapahtui?

Meillä meni kuitenkin aikaa tuossa sen noin 2h ja tilauksesta ensimmäisen ruoan tuloon n. 60 min - vaikkei paikka ollut edes 10% täynnä. Pistää miettimään mihinköhän kiire on hukkunut...

Lisäksi paikkaan hienosti rakennettu 'kaasutakka' lopetti toimintansa ateriamme alkumetreillä. Olisi ollut mukava nauttia takkatulen ääressä :) ...tuli pihvistä vahingossa mieleen onkohan kaasuhanat menneet kiinni?

Toivotan menestystä ja selkeämpää suuntaa toimijalle; paikka näytti ikävästi ketjutuotteelta joten ruoan tason nähden sen voisi lukea sarjaan Rosso, Martina et al. ketjuravintolat. Pettynyt, maybe next time vain olutta sitten?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: -2

Ravintola: Passio Keittiö ja Baari moderni eurooppalainen

Kävimme "korkkaamassa" Passio Keittiö & Baarin. Paikka avasi lauantaina ja sisustuksesta todettakoon paikan olevan poikasukupolta edustavan mielestäkin ...romanttinen?

Ilman ennakko-odotuksia pienpanimoiden oluet houkuttelivat ja Savonlinnan Panimoravintola Huvilan viimekesäisten nautintojen kirvoittamana "pakkohan" tuota oli kokeilla.

Söimme piiitkän kaavan mukaan 5-ruokalajin yllätysmenun joka ei kyllä pettänyt. Maistelimme aluksi Passioon tehtyä (!) olutta sekä lasilliset kuohuvaa. Keittiöstä meille tuotiin herkullinen (kalainen) tervehdys.

Tarjoilija teki meille viini- ja olut suositukset ruokien mukaan, jotka olivat Rieslingi mukaanlukien aika nappi suoritus.

Yllätysmenuun kuului tälläkertaa mm. tuhtia sipulikeittoa ja kateenkorvaa, siikaa perunaletuilla, karitsaa - josta todettakoon erikseen valkosipulin toimineen TÄYDELLISESTI. Lopun kruunasi ihanainen porterilla ryyditetty suklaakakku.

Täytyy tulla jossain vaiheessa uudestaan katsastamaan paikka kunhan jaksetaan...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 06.04.2014
Arvosana: 1

Ei, ei ja EI!

Pihvikeisari ei ole maineensa veroinen. Ei millään tasolla. Medium + pihvit x2 raastettiin kuivaksi lankuksi ja pöytäseurueen muut annokset tarjoiltiin myöhässä. Luulisi palvelutason parantuvan. Ei enää tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 18.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Majakka seurusteluravintola

Perushyvää ja tasalaatuista, söimme karitsaa sekä kuhaa. Poro oli viime kerrasta muistissa kuivana, joten se oli pienoinen pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Majakka seurusteluravintola

Perushyvää ja tasalaatuista, söimme karitsaa sekä kuhaa. Poro oli viime kerrasta muistissa kuivana, joten se oli pienoinen pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Bucco italialaista

Masterclass Chef menu

Toimivaa ja mutkatonta. Hieman kiireisen oloista, mutta silti leppoisaa. Nautinnollinen menu. Viinipareja olisi voinut olla enemmän. Plaseerausta voisi miettiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Anttolanhovi lähiruokaa

Ei maineensa veroinen.

Kävin viime kesän loppupuolella syömässä seurueeni kanssa ja täytyy todeta paikan sekä ruoan, että puotteiden puolesta olleen hienoinen pettymys.

Mikäli puhtaat maut tarkoittaa toistensa yli laitettuja laajoja makukerroksia ja kuvunutta lihaa niin paikka onnistui siinä. Asiakaspalvelun osalta voisi todeta, että keskinkertaista julkisuutta saanut ravintoloitsija ei ole ystävällisen palvelun ja laadun tae.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kauttuan Klubi

Laadulla ja tällä paikalla ei ole mitään tekemistä keskenään. Hikinen tuoa, jossa osaamattomat tarjoilijat tarjoavat höyrykypsennettyä kuivunutta, mautonta ruokaa. Erittäin suuri pettymys.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 24€ Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Harjavallan Pizzamestarit italialasta ja pizzaa

Pizzojen taso heikentynyt vuosi-vuodelta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Hakuninmäki suomalaista

Tasalaatuista ja -makuista kotiruokaa

Ruoka tuo mieleen suurtalouskeittiön. Tasalaatuista, tasamakuista. Ei mitenkään erikoinen, muttei surkeakaan. Juhlapäivinä edullisen hinnan puolesta paljon vanhuksia. Paikkaan miljöön puolesta sopisi paljon enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0


Seuraajat