Avautuu 08:00

Ravintola Anttolanhovi

lähiruokaa
Arvosana 4.4 / 5

Aamun tuoreesta leivästä Saimaa À la carteen
Rantaravintolamme on avoinna päivittäin varhaisesta aamiaisesta leipomomme tuoreine leipineen iltaan, jolloin voit nauttia lähiruokaillallisesta herkkuineen ja harkiten valittuine viineineen.Saimaa À la carte -listamme teemana on lähiruoka.


Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sekä sapuskapöytä että a la carte tarjosivat silkkaa erinomaisuutta. Noutopöytä loisti sillä että kaikki tarjolla oleva ruoka oli hyvien makujen lisäksi varustettu täydellisellä kypsyysasteella mikä on aina haasteellista. Jälkiruoat veivät kielen mennessään. A la carten pippuripihvi oli täydellinen. Suussasulava ja mehevä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2014
Arvosana: 0

Ihan parhaat blinit koskaan! Tilasimme ns. blinijuhlat menun eli syö niin paljon blinejä kuin jaksat. Täytteet olivat erinomaisia ja blinit mukavat rapeita. Kattaus oli toimiva ja kaunis. Palvelua ei tarvinnut erikseen pyytää vaan tarjoilija kävi aika ajoin tarkistamassa tilanteen. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja joustavaa. Luonnon kaunis ympäristö ja aurinkoinen päivä kruunasivat fantastisen blinittelyn.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 03.03.2014
Arvosana: 0

Parasta Anttolanhovissa on miljöö ja palvelu. Jo niiden takia on kiva tulla paikalle. Kävimme Hovin Blini-viikoilla. Tarjoilija oli erittäin avulias ja puhelias. Emmimme hetken viiniä, mutta tarjoiliapa toi maistiaiset!

Blinit olivat tarvaisimmat ikinä, mutta lisäkkeet pelastivat aterian. Sienet, haukiterriinit yms. olivat todella hyvin onnistunutta lähiruokaa. Oli kiva poistua hymyssä suin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 21.07.2013
Arvosana: 0

Tällä kertaa Tirripaisti sapuskapöydästä oli mielettömän hyvää. Koko lista on täynnä paikallista lähiruokaa (kala, hanhi, härkä) sen parhaissa muodossa, erityisesti kala-annokset on hyviä. Mikkeli- Imatra välin paras viinilista. Joka kesän vakipaikka n. 2006 alkaen. Rento, mutta asiallinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2013
Arvosana: 0

Aivan huippu. Monen ruokalajin savolainen perinneruokapöytä alku-, pää- ja jälkiruokineen (mustikkakukkoa kermavaahdolla + kahvi).
Kyllä viikon takainen pizza/pasta/lammas/simpukat ja pannakotta Roomassa kalpenevat tälle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 25.06.2013
Arvosana: 0

Saimme perheeni kanssa järkyttävän huonoa palvelua eräältä tarjoilijalta. Hän tiuski asiakkaille ja työkavereilleen kovaan ääneen. Tuli erittäin huono mieli tästä kyseisestä tarjoilijasta. Emme mene koskaan enää kyseiseen paikkaan. Ruoka oli kyllä erinomaista, mutta palvelu pilasi koko kokemuksen. Kaikille muille paitsi kyseiselle tarjoilijalle 10 pistettä palvelusta sekä ruuasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 11.05.2013
Arvosana: 0

Ei maineensa veroinen.

Kävin viime kesän loppupuolella syömässä seurueeni kanssa ja täytyy todeta paikan sekä ruoan, että puotteiden puolesta olleen hienoinen pettymys.

Mikäli puhtaat maut tarkoittaa toistensa yli laitettuja laajoja makukerroksia ja kuvunutta lihaa niin paikka onnistui siinä. Asiakaspalvelun osalta voisi todeta, että keskinkertaista julkisuutta saanut ravintoloitsija ei ole ystävällisen palvelun ja laadun tae.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 16.02.2013
Arvosana: 0

Ei mitään ketjumeininkiä. Mahtavaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2013
Arvosana: 0

Kävimme ohikulkumatkalla Anttolanhovin rantaravintolassa syömässä kolmen ruokalajin menun, ruoka oli kerrassaa hyvää ja hyvin puhtaita suomalaisia makuja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 11.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hovintie 224, 52100 Mikkeli - Reitti
020 7575 211
http://www.anttolanhovi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita