Suljettu nyt

Kartanoravintola Wanha Peltola

suomalaista
Arvosana 4.8 / 5

Kartanoravintola kauniissa 1830- luvun Rusthåll-kartanossa. Kesäravintola avoinna 25.6 2017. alkaen lauantaisin ja sunnuntaina klo 12 - 16.

Kartanon pihapiirissä kanoja, Heikki -kukko, Kisu ja Mirri -kissat ja Taro-koira.

Aamiaismajoitusta. Tilauksesta ryhmäruokailut

Varattavissa myös yksityisjuhliin.


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viehättäva ravintola vanhassa rusthollissa. Olimme Ristinassa käymässä ja päätimme kokeilla jotain uutta. Isäntäväki teki kaikensa jotta vihtyisimme ja valmistivat meille herkkuaterian lounasajan jälkeenkin. Grillatt u lohi kantarellikastikkeessa oli herkullista samoknmukut ja grilliphivi. Suosittelemme

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 27.07.2014
Arvosana: 0

Fantastinen ravintola keskellä Suomen järvimaisemia. Kävimme perheeni kanssa lounaalla heinäkuussa ja yllätyimme kyllä positiivisesti! Seisovan pöydän antimet olivat toinen toistaan maukkaampia ja tuntui ihan siltä, kun olisimme pk-seudun paremmassakin ravintolassa. Lapsia viihdytti pihapiirin lampaat, kanat, kissat ja koira, sekä keinut ja tramppa. Voimme lämpimästi suositella Wanhaa Peltolaa kaikille herkuttelijoille! Ps. Mustaviinimarjojen lehdistä tehty mehu oli SUPERIA!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.07.2014
Arvosana: 0

Minä söin lounasaikaan sipulipihvin ja seuralainen paistetut muikut. Molemmat annokset olivat maukkaita ja runsaita ja hintaan kuului salaattipöytä, jälkiruoka ja kahvi. Alkumaljaksi tarjottiin omaperäinen mustaherukan lehdistä valmistettu juoma. Ympäristö oli hyvin viihtyisä (pihapiirissä mm. lampaita ja kanoja) ja ruokasali vanhanaikaisen tyylikäs. Myös tarjoilijan palvelualttius oli kohdillaan. Suosittelen lämpimästi kaikille jotka pitävät konstailemattomasta ruoasta ja arvostavat vanhan ajan henkeä huokuvaa miljöötä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 10.07.2014
Arvosana: 0

Söimme pojan kanssa palvilampaalla vyötettyä broilerinfilettä, vuohenjuustoa ja mansikkatomaattia yrttiohratton kera. Loistava ruoka, erityisesi kokin loihtima mansikkatomaatti (chilillä maustettuna) vei kielen mennessään. Mansikkainen tuulihattu kruunasi aterian. Taro-koira oli kiva!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.06.2013
Arvosana: 0

Satuimme paikalle kesäravintolan ensimmäisenä aukiolopäivänä. Kertakaikkiaan idyllinen ja kaunis lounasravintola. Meidän molempien ruoka oli loistavaa, ja kerrankin muikkuja sai riittävästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 25.06.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mieluantie 86, 52300 Ristiina - Reitti
0400 884 656
http://www.wanhapeltola.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita