Avautuu 11:00

Majakka

seurusteluravintola
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (37)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaksi kertaa käynyt kyseisessä paikassa, kummallakin kerralla ruoka ihmeen mautonta. Annokset kyllä näyttävät hyviltä, mutta eivät maistu miltään. Majakan special -annoksessa uuniperuna tuorejuustotäytteellä maistui jotenkin jauhoiselta ja porsaanlihassa oli paljon läskiä. Tarjoilija oli hiukan tylyn oloinen, ei vaivautunut katsomaan edes kohti puhuessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

Keskivertoa huoltoasema tasoa. Törkeästi ylihinnoiteltu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 22.07.2015
Arvosana: 0

Perunoiden vaihto 3€, vaihto on yleensä maksuton. Eli oopera aikaan kesä-heinäkuussa en suosittele ruokailua Ravintola Majakassa Savonlinnasssa. Tarjoilijoilla ei ollut aikaa jutella asijakkaille, mutta keskustelivat keskenään ja asiaa oli paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Lastenlistalta ei löytynyt allergikkolapselle syötävää. Tilalle piti ottaa aikuisten annos, täyteen hintaan. Perunoiden vaihto uuniperunasta ranskalaisiin maksoi 3 euroa, mutta vaihdon hinnasta ei mainittu mitään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.07.2015
Arvosana: 0

kympillä hyvä lounas ja monipuolinen salaattipöytä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: 0

Ruokalista lähes sama kui ABC:llä, "Raastepöytä2 valmiita pussisalaatteja. Vihreällä kortilla saa bonusta, ainoa hyvä juttu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.11.2014
Arvosana: 0

Hyvä hinta-laatusuhde. Alkupalaksi otimme mieheni kanssa lajitelmalautasen, joka sisälsi mm. porocarpacciota, savustettuja muikkuja ja rapua. Kastikkeena oli kurkkumajoneesi. Lautanen sisälsi vielä muitakin komponentteja, mutta niitä juuri nyt en muista. Annos maksoi siinä 14€ tienoilla. Siitä söi kaksi ihmistä ihan hyvin. Alkupalojen muikut olisivat voineet olla hieman tuoreempia tai rapsakampia. Montaa minuuttia ei mene, kun muutaman muikun paistaa.

Pääruokana mieheni otti "Majakan erikoisen". Se sisälsi lammasta, possua ja raakamakkaraa. Lisukkeena Koskenlaskijaperunat. Liha, erityisesti lammas oli mielettömän hyvää. Se tuli pyydettynä mediumina ja oli suussa sulavaa. Annoksen muutkin lihat olivat erinomaisen makuisia. Koskenlaskijaperunat olivat mauttomia. Kokki olisi voinut hieman ronskimmalla kädellä suolata ja pippuroida pottuja. Annettiin tästä palautetta keittiöön, mutta vasta loppulaskun aikaan.

Itse otin paistttua kuhaa Bernaise-rapukastikkeella. Annos oli hyvä. No kuha on aina hyvää. Bernaisekastike oli sopivan hapan ja rasvainen, toi makua hyvin annokseen. Kuha oli paistettu hyvin. Annokseni oli erinomainen.

Jälkiruoaksi otin sitruunajuustokakkua. Tämän lisukkeena oli marjoja ja niistä tehtyä melba-tyylistä kastiketta. Kakku oli itsessään melko makea, muta happamien marjojen kanssa juuri passeli yhdistelmä. Loppulasku punaviinipullon kera oli siinä 90€ luokkaa.

Kaikin puolin kokemus ravintola Majakasta oli mukava ja lämmin. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiakaspalvelualttiita. Kokeilun arvoinen paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Jouduimme odottamaan paistettuja muikkuja 1h15 min pienen lapsen kanssa henkilökunnan sekoilun vuoksi. Vuosi sitten kävi samoin Oopperajuhlien aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.07.2014
Arvosana: 0

Viihtyisä, persoonallinen ravintola ja herkullista ruokaa. Erittäin hyvä hinta-laatu suhde. Välitön ja iloinen tunnelma. Savonlinnan muissa ravintoloissa en viitsi käydä syömässä, tylsän tavanomaisia tai kohtuuttoman kalliita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 08.05.2014
Arvosana: 0

mahottoman hyvää maksaa. .. kaverit tilasivat päivän erikoisen, joka näytti pienemmältä annokselta, mutta hyvää oli kuulema sekin, eikä hinta niin kallis kuin muissa paikoissa, joita vertailimme. Ihmettelen tässä näkyviä arvioita; missä muka saa ala cartelta jotain alle 16 euron? j aolimme tosi rasittava porukka laskutussähläilyinemme, ravintola oli täynnä, eikä pöytääkään etukäteen tilattu , joten aika hyvä palvelu siihen nähden; ruoka ja juomat kulki ja tunnelma oli hyvä ;Pe-iltana myös lapsiperheitä syömässä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 10.03.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Satamakatu 11, 57130 Savonlinna - Reitti
(015) 206 2825
http://www.kattaasavon.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita