pug

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (14)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Pihlajamäen Ruokamestari lounas&ruokaravintola

Aika heikko yritys kun omistajan pitää itse antaa 5/5/5 arvostelu heti kun paikka on lisätty palveluun.

Kun katsoo käyttäjän akin99 kaikkia kahta arvostelua, näköjään sama poppoo on pyörittänyt aiemmin Haagan Pizza-Serviceä, ainoana toisena arvosteluna käyttäjä on antanut tuonne samanlaisen 5/5/5 arvostelun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.09.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Lounasravintola Theron lounasta

Perushyvä lounasravintola, hieman nuhjuinen ilmapiiri. Ruoka oli ok, salaattipöytä omaan makuun hieman suppea. Hyvä jälkiruoka. Suurin käyttäjäryhmä: lähialueen yritysten työntekijät sopimusruokailemassa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.06.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Kotipizza Laivurinkatu pizza

Olen ollut noin kilometrin säteellä töissä eri paikoissa jo yli kymmenen vuotta ja tätä Kotipizzaa on tullut uskollisesti käytettyä hyvinkin paljon "kotipizzamaisen" pizzan haluun - rasvapizzat sitten erikseen.

Ketjuravintolana ruoka on hyvinkin käsikirjan mukaista, itse en useista kymmenistä käyntikerroistani muista kuin kerran virheen pizzan sisällyksissä, mutta tosiaan juomien osalta varastojen täydentäminen tökkii välillä ikävästi.

Joka tapauksessa yksi Helsingin kantakaupungin parhaista Kotipizzoista eikä nopeus yleensä ole ongelma vaikka odottamassa olisi parikin muuta asiakasta. Lounasaikaan hinnat on ok koska juoma sisältyy, mutta iltaisin pizzat kyllä hankitaan muualta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.10.2012
Arvosana: -1

Yllättävän mukava lähiöbaari/pizzeria. Tilaa ei ole hirveästi, joten neljänkin hengen pöydissä joutuu istumaan suhteellisen tiiviisti, mutta yleensä juuri oikein paistetut rapeareunaiset pizzat ja etenkin nuo aiemminkin mainitut valkosipulimurska ja chilikastike pizzan lisukkeina tekevät tästä paikasta oivallisen pizzapaikan. Oluenjuojia saattaa ilahduttaa myös se, että III ja IV tuopit ovat samanhintaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.06.2013
Arvosana: 1

Ravintola: King Kebab pizza/kebab

Löysin paikan työkaverin suosituksesta vasta vähän aikaa sitten, mutta siitä on tullut yksi ehdottomista lempipaikoistani nimenomaan kanakebabin ja erinomaisen hinta-laatusuhteen vuoksi.

Edellisissä kommenteissa on ihan asiasta kommentoitu ilmapiiriä joka saattaa joistain asiakkaista tuntua hieman omalaatuiselta etenkin kiire- tai yöaikaan, mutta meininki tiskin takana on kyllä aivan loistavaa ja annokset saa ruuhkassakin nopeasti.

Oman arvosteluni kokemus-osiosta yhden pykälän verotti hieman vaihteleva annosten koko, eli vaikka annokset ovat yleensä hyvin runsaita, satunnaisesti esim. lihaa takeaway-annokseen nosteltaessa jää se "viimeinen satsi" laittamatta, jolloin annos jää vähän pieneksi, samoin esim. ranskalaisten määrä vaihtelee välillä. Näistä satunnaisista puutteista huolimatta King Kebab on ehdottomasti tämän hetken ykkösvalinta pikaruokana jos vain satun liikkumaan lähistöllä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 05.12.2011
Arvosana: 5

Ravintola: Blancco (Pitäjänmäki) monipuolista lounasta

Kaksi keittovaihtoehtoa sekä muuttuva ja laaja salaattipöytä nostavat Blanccon pykälän verran ylemmäksi luokassaan. Ei mitään gourmeeta (viimeaikoina ruoka on ollut enimmäkseen melko mautonta, erityisesti paneroimaton possu/kana/kalkkuna) mutta varsin kelvollinen valinta lounaspaikaksi.

Raaka-aineiden laatu ei tosin vastaa hintaa, linjaston ruokavaihtoehtojen määrä ei siis korvaa laatua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.01.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Ristorante Momento pihviä, pizzaa

Hyvä paikka ollakseen kauppakeskusravintola, olen käynyt täällä yli 10 vuoden ajan ja ruoka on pysynyt varsin hyvin melko samalla tasolla koko ajan. Henkilökunta on nykyään heikoin lenkki, kassalla/salissa olevista jotenkin paistaa läpi "olen vain töissä täällä"-mentalteetti ja ns. hyvä palvelu on tosiaan yliampuvaa. Joustamattomuus on myös harmillista, yli 10% hinnankorotus (1e) tietyn annoksen kastikkeen muuttamisesta halvempaan vaihtoehtoon on kovin ikävää kun oikeasti asiakaslähtöisessä paikassa annoksen lisukkeet voisi valita maun mukaan listalta. Negativiisista asioista huolimatta hakkaa useimmat pizzeriat ym. saman hintaluokan paikat pihvipaikkana 10-0, käyn täällä kyllä jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 09.05.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Midjat Pizzeria

Erittäin hyvä pizzapaikka, pihvit ja leikkeet ihan ok-tasoisia vaikkakin näissä laatu heittelee paljon enemmän kuin pizzoissa. Pizzojen suhteen ihan ykköspaikka, henkilökunta on mukavaa, tosin ruuhka-aikojen satunnaisiin kotiinkuljetusten myöhästymisiin tulee valitettavan usein "deal with it"-tyylisiä kommentteja - näitä ei onneksi satu kovin usein.

Suosittelen niin lounasaikaan (edulliset lounashinnat, alk 5.90e) kuin sen ulkopuolellakin. Sisustukseltaan ihan peruspizzeria vähän kolkon oloisessa tilassa, ei mitään erikoista tai mainittavaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 27.04.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Antell-ravintola Vallilan Akseli lounasta

Harvassa ovat enää nykyään kelvolliset lounaspaikat joissa saa lounaan alle 8 eurolla. Tämä on yksi niistä, ei mitään erikoisen mainittavaa mutta ei myöskään valittamisen aihetta - hyvä perustason lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 12.12.2010
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Factory Vallila lounas, salaattibaari

Allekirjoitan edellisten kommenttien sisällön; perustason lounaspaikka joka hoitaa hommansa mutta jättää ruokatunnin elämyspuolen kokonaan työkavereiden kanssa käytäviin keskusteluihin. Ruoka ei tosiaan ole kulinaristinen elämys mutta toisaalta ei ole pahaakaan, vaikea siis olisi väittää sitä huonoksikaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.12.2010
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)