Suljettu nyt

Kuja Bar & Bistro

Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (71)

Hamburger tarkoittaa yksiselitteisesti jauhelihapihviä. Poikkesin lounaalla pitkästä aikaa ja tilasin tomaatti-mozarella -purilaisen. Satunnaisena kasvissyöjänä minulle kelpaa toki juusto-kasviskin, enkä suinkaan kaipaa lihaa, mutta lihattomuus pitäisi ilmaista selkeämmin. Jäi harmittamaan vain sen takia että purilainen oli huono. En jaksa ymmärtää kenen makunystyröissä makea kaalisalaatti, tomaatti ja pesto osuvat yhteen, varsinkin kun pestoon oli vielä sotkettu majoneesia. Mozzarellasta oli lisäksi saatu kumia, lieneekö vähärasvaista. Purilaisen ulkonäkö vastasi sotkuista makua ja ison tomaatin kovaa kanta oli jätetty annokseen.

Salaattipöytä ja leipä on Kujan parasta antia ja lounaalla ehkä kannattaa ottaa vain se. No, ranskalaiset olivat ok, eikä edellisen kerran tapaan tönkkösuolattuja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.12.2016
Arvosana: 0

Lounaskokemus. Iso annos ribsejä, jotka uitettu makeassa kastikkeessa, jolla yritetty ilmeisesti kompensoida sitä, että liha on rutikuivaa ja itsessään mautonta. Kyljessä iso läjä ranskalaisia, jotka eivät väräytä viisaria mihinkään suuntaan. Lounaaseen kuuluu kahvi ja salaattipöytä, tätä henkilökunta ei kuitenkaan kerro, kuten ei oikeastaan mitään muutakaan kuin ottaa tilauksen vastaan. Yleisvaikutelma : ketään työntekijää ei kiinnosta. Puitteet ovat ihan kivat, joten pienellä yrittämisellä tästä saisi varmasti hyvän ravintolan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.11.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Päivitetty kokemus Kujalta. Arki-iltana (ei viikonloppu eikä pikkulauantai) paikka on tupaten täynnä kovin itsestään numeroa tekeviä hipstereitä. Varmaan heidän porukoissaan paikka on viihtyisä, mutta näin satunnaisen ihmettelijän näkökulmasta tunnelma on vähintäänkin elitistinen "me ollaan parempia" -kupla. Viimeksi testattu Kuja-burger on edelleen pätevä eine, joskin vieläkin syön sen liian hitaasti ja koko komeus kerkeää jäähtyä nopeasti.

Edellisessä arvostelussa mainitut puutteet ovat edelleen voimissaan eli tarjoilijoiden puute on suorastaan huutava. Pöydät notkuvat täynnään tyhjiä juomalaseja, likaisia lautasia on pinottu kerroksiin ikkunalaudoille. Ruokatuotteissa ei sinänsä ole mitään vikaa, mitä nyt odotusaika on ilmeisesti (?) ruuhkaisena n. tunti.

Kokonaisuuskuva ei ainakaan tästä käynnistä tullut positiivisemmaksi. Ruokatuote on edelleen jees, bistromaisuuden ymmärrän kyllä, mutta palvelun puute on edelleen iso miinus. Kalliota mainostetaan ainakin ulkomailla Helsingin New Yorkina, ei kyllä päde palveluun.

Olen toiveikas, että tästä pittoreskista kulmabistrosta voisi tulla vielä hintansa väärti olohuone. Vuoden kuluttua uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 08.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Useiden lounaskäyntien keskiarvo on erittäin hyvä. Sopivan kokoiset annokset, nälkä lähtee mutta ähkyä ei tule.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.08.2016
Arvosana: 2

Lauantaibrunssin ruoka oli hyvä! Sekä leipää ja leikkeleitä että erilaisia salaatteja ja lämmintä ruokaa. Jälkiruoat myös maukkaita ja henkilökunta oli ystävällistä.

Ainut mutta tosi iso miinus oli kuumuus ja kauhea käry ja huono ilma salissa. Ennen kuin saavat ilmastoinnin toimimaan, en suosittele lämpimällä ilmalla. Sen jälkeen ja syksyllä taas, ehdottomasti menisin uudelleen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.05.2016
Arvosana: 1

Kujan perinteinen nimikkoburgeri ei pettänyt. Burgeri on aina burgeri ja massasta erottuu jos nenän eteen tuodusta annoksesta huokuu käsityö ja artesaanileipä.

Kujan burgerissa nämä asiat olivat kunnossa. Pihvi oli jätetty oikein hyvin roseksi ja leivän väliin kombinaatiossa mukana mm.. Aiolia, emmentalia, cheddaria, kananmunaa, coleslaw, rucolaa. Lisukkeena herkullisia fritattuja-bataatteja ja chilimajoneesi. Annoksella sen verran kokoa että osa baateista piti jättää syömättä. Kiitos :)

FOLLOW @Kokki_ja_kamera: https://www.instagram.com/p/BETrz6hTVgg/?taken-by=kokki_ja_kamera

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 18.04.2016
Arvosana: 0

Burgeri oli kuiva, vihanneksia ja kastiketta yms. lisukkeita olisi saanut olla enemmän. Majoneesi oli teollisen makuista. Bataattiranskalaiset olivat sitkeitä ja liian tummia. Ruoka ei minusta ollut ok, muitta kun seuraava arvosana on "lähes syömäkelvotonta" piti valita tämä arvio.Lähes puolet annoksesta jäi kuitenkin syömättä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.03.2016
Arvosana: 0

Excellent brunch & nice atmosphare & very good service. Reservation is recommended!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 0

Kujaburger on reippaan kokoinen, erittäin mehukas ja maukas burgeri. Lisukkeena bataattiranskalaiset toimivat hyvin, dippi on mainiota ja tämä on kyllä hinta-laatusuhteessaan Helsingin parhaimpia burgereita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.03.2016
Arvosana: 0

Tunnelma ja miljöö kiva. Vuoden aikana palvelu muuttunut niin, että tiskiltä tilataan ja jonotetaan. Ruoka valitettavasti huonoa. Jauheliha crepe mauton ja kylmä. Lisäksi crepe kovaa pahvia :( hamppari maukas, mutta jokainen osa siinä kylmä. Harmi. Oltaisiin sanottu suoraan tarjoilijalle palaute, mutta ei näkynyt....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.02.2016
Arvosana: -1


Sijainti

Hakaniemenkatu 7, 00530 Helsinki - Reitti
0400-461 008
http://www.kujabarbistro.fi