matogvin

14 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (14)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: B-Smokery

Tyhjä ravintola johon tervehdyksen sijaan tivattiin pöytävarausta ja lopuksi ohjattiin WC:n viereiseen pöytään. Palvelu oli mielenkiintoinen performanssi jossa Kaurismäki fuusioitui Aasian kanssa, mutta ei jaksanut tehdä vaikutusta maksaviin asiakkaisiin. Ruoka oli mitäänsanomatonta ja odotettu BBQ-elämys jäi kokematta annosten latteiden olemusten johdosta. Hintalaatusuhde mielestämme hieman korkea ja paikka tuntuu ratsastavan enemmänkin imagollaan ja Teurastamo-alueella kuin osaamisellaan. Annosten kohokohdat olivat lisukkeet.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 11.04.2016
Betyg: 1

Restaurant: Restaurant Ask

Erinomainen kokemus. Söimme 8-ruokalajin menun, toinen meistä viineillä ja toinen alkoholittomilla juomilla. Ruoka tarjoiltiin osaavasti ja hienosti esiteltynä sopivalla tahdilla. Tunnelmaa lisäsi erilaiset anekdootit juomista. Juomat sopivat erittäin hyvin kuhunkin annokseen. Alkoholittomien juomien kirjo oli mielenkiintoinen ja positiivinen elämys. Ruuan taso oli tasaisen korkea. Gluteeniton ruokavalio huomioitiin erittäin hyvin ilman että annokset erosivat merkittävästi menun perusannoksista. Ehdottomasti suositeltava paikka!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 85€ Tillagt: 02.03.2014
Betyg: 1

Restaurant: Central finskt

Pääasiallinen syy ruokailla Centralissa on kalakeitto, ehdottomasti kaupungin paras. Muu ruokalista on keskivertoa, odotustenmukaista paikan tasoon nähden. Ei positiivisia eikä negatiivisia yllätyksiä. Palvelu myös keskivertaista. Heikko juomavalikoima. Plussana mainittakoon mukava ilmapiiri.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.12.2013
Betyg: 1

Restaurant: Cafe Ursula

Olympiavuodesta asti palvellut kahvila on synonyymi Helsingille. Siksi onkin sääli, että kahvilaksi itseään kutsuvassa paikassa kahvi tulee automaatista! Samanlaisia automaatteja on Euroopan huoltoasemat täynnä. Cafe Ursulan pitäisi muuttaa nimensä vain Ursulaksi. Henkilökunta on välinpitämätöntä ja ajoittain ammattitaidotonta. Ursulan vahvuus on sijainti ja erityisesti terassi, muu on päässyt unohtumaan. Paikassa on rahastuksen maku.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 02.03.2014
Betyg: 1

Restaurant: Karl Fazer Café café

Hyvä, hotellityyppinen aamiainen. Hinta kohdallaan, etenkin arkisin jopa edullinen. Hyvä tunnelma ja palvelu. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin. Ainoa miinus on kerrasta toiseen samanlaisuus.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 20€ Tillagt: 02.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: Huvilan kahvila

Helsingin paras hinta-laatusuhde kaikessa. Kahvi on kenties Helsingin paras pannukahvi, aina tuoretta ja hyvää. Leivonnaiset ja pienet suolaiset eivät eroa ns. tavallisista maussaan, vaikka kaikki on gluteenitonta. Lisäksi tuotteiden edullisuus vastaaviin gluteenittomiin valmisteisiin, tai tavallisiinkin, on suuri. Tämä paikka on kotikutoisuudessaan ja palvelussaan Helsingin helmi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 02.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: Olo Ravintola michelin-skandinaviskt

Lounasaikaan yllättävän tyhjä ravintola yllätti yllättömyydellään. Alkuruuaksi söimme maukasta porotartaria, väliruokana kesäinen saaristolaiskeitto, joka oli mahtavaa. Valitettavasti pääruuaksi tarjoiltu hauki oli mitäänsanomaton. Todettakoon kuitenkin, ettei hauki myöskään ole suosikkikalamme. Jälkiruuaksi uuniomenaa ja gluteenittoman ruokavalion ruokailijalle sorbetti. Esillepano kummasakin täysi kymppi, mutta maku jäi hieman puutteelliseksi. Lisäksi tämän tason paikalta olisi voinut odottaa vähän enemmän mielikuvitusta ennakkoon ilmoitetun erikoisruokavalion vaihtoehdoiksi. Palvelu oli lämmintä ja ammattitaitoista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 75€ Tillagt: 02.03.2014
Betyg: 0

Restaurant: Ateljé Finne restaurang

Finneä on nyt kokeiltu muutaman kerran ja ruoan taso ei ole vielä pettänyt. Viimeksi päädyimme kokeilemaan peuraa, joka maistuikin erittäin hyvältä. Usein vaihtuva ruokalista takaa makuaistien seikkaluja kerta toisensa jälkeen. Palvelu on ollut aina erinomaista ja tarjoilijat, jotka ovat meidän kohdallemme osuneet ovat olleet ammattitaitoisia, ystävällisiä ja ripeitä, myös kiireiseen pikkujouluaikaan. Gluteeniton ruokavalio ei tuota ongelmia tässä ravintolassa. Mielestämme paikka ei ole kallis annoskokojen ja ruoan laadun huomiodessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 15.12.2013
Betyg: 1

Restaurant: Poistettu ravintola

Helsingin paras pizza paikka, joksikin heikohko miljöö Herkun ja elektroniikkaosaston välissä. Aina ystävällinen ja ripeä palvelu. Riittävän laaja menu ja mahdollisuus saada kaikki pizzat gluteenittomina. Vesi ja valkosipuli tosiaan maksavat ekstraa, mutta kokonaisuus verrattuna esim. Rossoon tai Denikseen silti kaikinpuolin parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 15.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Tuk Tuk

Yksi parhaista Helsingin aasialaisista ravintoloista! Curryt maistuvat taivaallisilta ja ruoka valmistuu nopeasti. Paikka on kuitenkin todella pieni, joten suosittelemme takeaway:ta jos vain mahdollista. Pienenä miinuksena voimme mainita vaikeuden tilata ruokia puhelimitse, sillä kiireinen henkilökunta lyö luurin korvaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 04.09.2013
Betyg: 1


Bilder


Followers