Thale

10 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Döner Harju

Hyvää pikaruokaa. Seitan-pitaleipä oli vähän liian miedon makuinen, mutta vastaavan annoksen aiemmin syönyt seuralaiseni tiesi kertoa, että se on ollut joskus mausteisempi. Ilmeisesti mausteisuuden suhteen on siis jonkin verran vaihtelua. Ei tämä nyt kokonaisuudessaan sentään ihan kaiken kuulemani hypetyksen arvoinen paikka ole, mutta ihan kelvollinen suoritus kuitenkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 08.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: Sandro Kallio

Loistava ruoka, hyvä palvelu. En ymmärrä, miksi tämä ravintola on saanut näinkin monta negatiivista kommenttia palvelun laadusta, koska itselläni ei ole kerta kaikkiaan mitään valittamisen aihetta. Olimme liikkeellä suhteellisen kiireiseen aikaan, mutta palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Ruoka oli erinomaista, Lähi-idän makuja rennolla otteella. Annos oli reippaan kokoinen. Paikan sisustus on oikein mukava sekin, rento ja vähän hipsteri, mutta se nyt on selvää kun kerran Kalliossa ollaan. Tulen toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 08.03.2016
Betyg: 0

Restaurant: New Bamboo Center

Hyvä ruoka, isot annokset. Mitä ruokaan tulee, hinta-laatusuhde on erinomainen. Palvelu on tosiaan melko persoonallista, mutta hyvällä tavalla. Paikassa tuntuu olevan aina melkoinen hälinä, joten romanttista illallistamista suunnittelevan kannattaa suunnata suosiolla muualle. Ja kun noista kuiteista on näköjään ollut jollain jotain sanomista aikaisemmin niin mainittakoon, että saimme kyllä kuitin maksaessa ihan pyytämättä, ja niin näkyivät saavan muutkin asiakkaat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Fulbari

Tämä ylistävien arvioiden määrä kyllä vähän haiskahtaa. Kyseessä on ihan tavallinen nepalilaisravintola. Palvelu on ystävällistä ja ruoka ihan hyvää, mutta ei tässä mitään tavattoman poikkeuksellista ole. Hinnat ovat jopa hiukan korkeammat kuin Helsingin muissa nepalilaisissa keskimäärin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 1

Restaurant: Kaski bistro & baari

Astetta parempi lähiöravintola. Reippaan kokoiset annokset, viihtyisät tilat, ystävällinen palvelu, hyvä olutvalikoima. Ruokalistan suunnittelussa on käytetty mielikuvitusta: tarjolla on ollut mm. crème fraîche -pizzaa ja kurpitsapizzaa. Asumme lähellä, joten käyntikertoja on jo parikymmentä, eikä valittamisen aihetta ole tullut tähän mennessä kertaakaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Tsingdao

Nuhjuiset tilat ja toisinaan vähän kömpelö palvelu, mutta hyvät ja tasoonsa nähden edulliset ruoat.

Täällä kannattaa ilman muuta pistäytyä, jos on lähistöllä, mutta mistään kaupungin toiselta laidalta en lähtisi varta vasten tänne syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 14.05.2015
Betyg: 1

Restaurant: Soi Soi

Käyntikertoja on tähän mennessä kertynyt suunnilleen viisi. Hyvä ruoka ja sympaattiset puitteet. Ihmettelen noita väitteitä huonosta asiakaspalvelusta. Itse en ole onnistunut saamaan huonoa palvelua vielä kertaakaan, päin vastoin: Viimeksi menimme paikalle noin puoli tuntia ennen sulkemisaikaa - siis siinä vaiheessa, kun henkilökunta todennäköisesti haluaisi jo saada homman pakettiin ja lähteä kotiin nukkumaan. Saimme kuitenkin tehdä tilauksemme (2 x sataman seitan) ja vielä syödäkin ne kaikessa rauhassa ilman minkäänlaista hoputtelua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 04.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Viihtyisät tilat, hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu. Alkuruoaksi thung thoong -nyytit ja pääruoaksi tofua vihreässä kookoscurryssa. Tasaisen vahva esitys kaiken kaikkiaan, tosin olisin kaivannut currylta ehkä aavistuksen enemmän potkua. Eritysimaininta poikkeuksellisen siististä asiakasvessasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 04.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Gurkha

Täällä on tullut käytyä jo kymmenisen kertaa, ja toistaiseksi olen aina poistunut tyytyväisenä. Mitään ikävää heittelyä ei tunnu olevan sen enempää ruoan laadussa kuin palvelun tasossakaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.04.2015
Betyg: 0

Restaurant: Wanha Mylly

Olemme käyneet täällä kaksi kertaa ennen kaikkea viihtyisän ympäristön vuoksi. Ruoka on ikävä kyllä korkeintaan osastoa "ihan ok". Suosittelisin paikkaa lähinnä sellaiselle ihmiselle, joka pitää hyvin miedosta ja perinteisestä perusruoasta ja vierastaa jotakuinkin kaikkia vähänkään vahvempia tai erikoisempia makuja. Maistelin tilaamaani annosta (pariloitu tofu) miettien, tunnistaisinko siitä edes jonkun mausteen, mutta en erottanut mitään, en edes suolaa tai pippuria.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 06.09.2013
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (1)