Avautuu 11:00

Kotipizza Laivurinkatu

pizza
Arvosana - / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olin menossa syömään tähän ravintolaan pari tuntia ennen ilmoitettua sulkemisaikaa. En kuitenkaan saanut syödä paikan päällä koska ravintolaa oltiin jo laittamassa kiinni. Otin sitten mukaan suosikkini juusto-monster pizzan. En ole ikinä maistanut pahaa juusto-monsteria, mutta tämä oli kyllä surkea esitys. Taikinaa oli liikaa ja se oli sitkeää. Täytteitä ei ollut kunnolla ja makukin oli erikoisen poikkeava muista Kotipizzoista. En suosittele tätä Kotipizzaa ollenkaan! Laittavat ravintolan kiinni usein ennen ilmoitettua aikaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 0

Ei voi mukamas tehdä pitsaa kiireen takia vaikka yhtäkään lättyä ei ollut tekeillä tai uunissa. Vettäkään ei ilmaiseksi irtoa. Uuniin koko mesta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 31.05.2013
Arvosana: 1

Useamman kerran käynyt hakemassa pizzaa (silloin jos paikka sattunut olemaan auki) ja poikkeuksetta aina on joku asia poskellaan. Aukioloajat aivan miten sattuu, aukee jos aukee ja sulkeutuu milloin sattuu. Selvästi heikoin lenkki kotipizza ketjussa, erittäin huonolaatuiset ja vähä täytteiset pizzat. Aina jokin täyte loppu, limu varasto ankea ja vaihtoraahaa kaverilla ei oo koskaan kassassa, jos satut setelillä maksamaan. Palvelu on luokatonta, hyvä ettei haistatella jos satut paikalle myyjän mielestä pahasti ennen sulkemista, ei suostunut enää 20:30 tekemään tilaustani, kun sanoi, että kohta suljetaan.Aivan turha paikka, jossa lopetin asioimisen jo aikoja sitten. Koittakaa välttää, mikäli mahdollista...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.03.2013
Arvosana: 0

Kolme kertaa olen käynyt ja neljättä kertaa ei tule. Aina jokin on mennyt pieleen. Sinäänsä viihtyisä paikka, pizzat tulee kohtuullisessa ajassa ja lounashinta menettelee, mutta pizzojen laatu ei yllä edes normikotipizzan tasolle ja asiakaspalvelusta ei ole kuultukaan. Kun kulman takaa löytyy toinen pizzeria, jossa on ystävällistä palvelua ja peruslättyä saa halvemmalla, niin tänne ei tarvitse enää mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.10.2012
Arvosana: 1

Olen ollut noin kilometrin säteellä töissä eri paikoissa jo yli kymmenen vuotta ja tätä Kotipizzaa on tullut uskollisesti käytettyä hyvinkin paljon "kotipizzamaisen" pizzan haluun - rasvapizzat sitten erikseen.

Ketjuravintolana ruoka on hyvinkin käsikirjan mukaista, itse en useista kymmenistä käyntikerroistani muista kuin kerran virheen pizzan sisällyksissä, mutta tosiaan juomien osalta varastojen täydentäminen tökkii välillä ikävästi.

Joka tapauksessa yksi Helsingin kantakaupungin parhaista Kotipizzoista eikä nopeus yleensä ole ongelma vaikka odottamassa olisi parikin muuta asiakasta. Lounasaikaan hinnat on ok koska juoma sisältyy, mutta iltaisin pizzat kyllä hankitaan muualta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 03.10.2012
Arvosana: -1

perus kotipizza lättyjä, tässä toimipisteessä erikoisuutena on että AINA puuttuu joku täyte, 5 kertaa käyny ja jokakerta myydään eioota... ei enää kiitos tänne!!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.09.2012
Arvosana: 0

Sitä mukiinmenevää kotipizza-laatua, kunhan kaveri jaksaa tulla paikalle. Kotipizza on listahinnoiltaan niin kallis, että lähinnä käyn syömässä lounasta. No, useimmiten olen halunnut syödä lounaani heti yhdentoista jälkeen. Aukioloajat ovat alkaen klo 11, mutta kolme kertaa kun olen halunnut heti 11 jälkeen lounasta, olen saanut odottaa pakkasessa että kaveri ajelee autollaan paikalle. Itse asiassa, viimeisellä kerralla hän ei ollut tullut edes 15 yli, minkä jälkeen lopetin paikassa käymisen. Silloin kun ravintola on auki lounasaikaan 11-15, kympillä saa neljän täytteen pizzan ja hanajuomaa niin paljon kuin jaksaa juoda (tosin aina joku juomista on loppu). Odotusaika on yleensä vähintään 15min, mutta joskus sekin saattaa venyä. Ei kiireisen duunarin, kuten minun, paikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.01.2009
Arvosana: 1

Well, tää on kotipizza, ketju, mutta jopa meressä on helmensä. Tää on yks niistä. Rokkaavaa pidee, ja päivän lehdet kuuluvat asiaan. Mikäs sen parempaa kuin sivistää itseään samalla kun perhepide tirisee uunissa? Kebab-pizza chilisörssellillä, se hiljentää miehen kuin miehen, ainakin ennen vessassa käyntiä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.04.2008
Arvosana: 0

Tasaista laatua, hinnat kohtuullisia lounasaikaan, normaalihinnat sen verran korkeita että iltaisin ei juurikaan tule käytyä. Yrittäjä itse on hyvin palvelualtis ja asiakaspalveluhenkinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 06.09.2006
Arvosana: 0

Ketju, ei poikkea muista vastaavista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.07.2006
Arvosana: 0

Sijainti

Laivurinkatu 37, 00150 Helsinki - Reitti
09-348 71570
http://www.kotipizza.fi/