Suljettu nyt

Blancco (Pitäjänmäki)

monipuolista lounasta
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (53)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Suosittu työlounaspaikka Pitskussa. Tullut useampaan kertaan rampattua ja pidemmän päälle aika samaa toistavat safkat. Pääruoat aina lihapainotteisia ja kasvisvaihtoehdot yleensä mauttomia kyhäelmiä. Tähän toivoisi hyvää salaattipöytää, mutta Blanccossa ovat nyt ainakin 1,5 vuotta toistettu samaa kaavaa: mielikuvitukseton bulkkisalaatti ja sen lisäksi AINA lihalla tai kalalla höystettyjä "raskaampia salaatteja". Keitot yleensä aika hyviä, mutta viimeksi siskonmakkarakeitosta (missä ei juuri muuta makkaroiden lisäksi) oli jäänyt mausteet täysin pois.
Välillä kalaruuat saattavat olla hyviä, mutta aneemisen mielikuvitukseton salaattipuoli vetää ison miinuksen.
Suurin plussa paikalla on se, että myyvät ylijäämäruokaa lounasajan jälkeen kuuden euron kilohintaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.07.2016
Arvosana: 0

Erittäin varhaista lounasta jo klo 10 alkaen tarjotaan täällä ja ohikulkiessa päätin poiketa testaamaan klo 10. 30 aikoihin. Ylllättävän moni jo lounastamassa silloin Blanccossa.

Buffet on kauniisti aseteltu, monipuolinen. Salaatit ym. ovat raikkaita. Pääruoaksi valikoin juures-linssipihvejä ja lohi-ruohosipulipastaa. Molemmat maukkaita. Noitten lisäksi olisi ollut paljon muutakin tarjolla, mutta ei kaikkea samalla kertaa jaksa syödä.

Tilana ihan ok, avara, palvelu ihan mutkatonta.

Hintana hieman alle kymppi on paikallaan, sen verran laadukasta settiä, että pakko antaa täydet pisteet ruoalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.05.2016
Arvosana: -1

Ihan jees lounaspaikka, valikoima on runsas, vaihteleva ja monipuolinen. Laatu joskus heittelee mutta pääsääntöisesti ihan tyytyväisenä pois lähtee.

Hyvin vilkasta saattaa olla parhaaseen lounasaikaan. Kahvi on aika kuraa joten se kannattaa jättää väliin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 25.03.2015
Arvosana: 0

Aiemmin laadukasta ruokaa, toimiva palvelu ja tuli syötyä tyytyväisenä useita kuukausia. Viimeisen kuukauden aikana kuitenkin ruoan laatu selvästi laskenut ja tuntuu kuin käytettäisiin ammattitaidotonta kokkia tai heikkoja raaka-aineita. Laadun selvän laskun takia porukkamme ruokailee nyt muualla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 920€ Lisätty: 07.11.2014
Arvosana: 1

Buffetista löytyi jokaiselle jotakin, kun olimme isommalla porukalla. Salaattipöydässä oli aika paljon ruokaisia kasviksia, joskin purkista otettuja. Voissa paistetut muikut olivat pääruokana luksusta. Myös kasvistortilla oli onnistunut. Tarjolla paljon erilaisia salaatinkastikkeita yms. Reilu ja konstailematon lounaspaikka. Kassalla oli iloinen, ripeä ja hyväntuulinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 0

Loistava palvelu ja hyvin maustettu ruoka, ei liikaa eksoottisia makuja

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: 0

Vilkas, mutta viihtyisän avara buffalounasmesta.


Salaattiosastolla paljon vaihtoehtoja, iso osa toki suoraan purkista tulleita.

Lämminpöydässä pari perunavaihtoehtoa. Ricotta-pinaattitortelinit maistuivat hyvältä, mutta olivat tietysti buffetissa hukanneet lähestulkoon kaiken suutuntuman, mössöisiä. Spyde oli erinomaista, paljon makuja, kunnolla ruskistettu. Paneeratut kalanpalat ok, ehkä jostain pakastepussista. Possunsisäfile just niin kuivakasta ja mautonta kuin possunsisäfile yleensäkin, aika mitäänsanomaton mukakermakastike.

Tää on semmoinen keskinkertaisuuden ruumiillistuma. Ei herätä suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. Voin kuvitella piipahtavani toistekin, kun tulee Veholle asiaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 0

Salaattipöydän tarjonta pääsääntöisesti etikkapainotteista, purkkikamaa, joskin tarjolla myös tuoretta tomaatti/kurkku/salaatti tms. -sekoitusta. Lämmin ruokakaan ei yleensä vakuuta. Pizzat näyttävät ja maistuvat pakastemätöltä. Jälkiruoat ovat yleensä maistuvia. Lisukkeena oleva kermavaahto -tyyppinen valkoinen höttö on kamalaa.

Lounasaikaan paikalla on yleensä tungosta. Yksin ruokaillessa paikka on epäviihtyisä. Pitkät “kouluruokala” -pöydät eivät houkuta nauttimaan lounashetkestä.

Nopea ja mutkaton palvelu. Plussaa myynnissä olevista iltapäivälehdistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Monipuolinen tarjonta ja hyvä salaattivalikoima. Miinuksena erittäin ruuhkainen, joskus vaikea saada paikkoja jos tulee isommalla porukalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.02.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tuoreet raaka-aineet salaattipöydässä, ei makua. Kastikkeet rasvaisia. Lämpimät ruuat eivät houkuttelevia, perus pizzaa ja rasvakeittimellä tuotettua tavaraa. Hinta-laatu-suhde kuitenkin kohdallaan, ja tuoreudesta iso plussa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.01.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki - Reitti
010 4399 600
http://www.ravintolablancco.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita