kille-k

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Nolla

Henkilökunta oli lämmin, hymyileväinen ja huomioiva ja palvelu oli kaikin puolin esimerkillistä.

Sipulikeitto oli suorastaan järkyttävän hyvää. Kanapasta ei järisyttänyt maailmaa mutta oli silti kelpo eväs. Jälkkärisuklaakakku jäätelöllä oli kauniisti marjoilla koristeltu, uunituore ja sopivan hintainenkin (7e).

Pientä miinusta hiukan levottomasta "baarimaisesta" tunnelmasta ja liian avoimesta tilasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 20.04.2012
Note 0

Lounasbuffaan (8,90e) kuului kaikki. Monta lajia lämpimiä, pizzaa, keittoa, runsas salaattipöytä jne. Jopa munkki kahvin kanssa jälkkäriksi. Menen toistekin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.03.2012
Note 0

Restaurant: Bistro Leon

Paikan a la carte -listasta lukee lähes poikkeuksetta ylistäviä arvioita, lounaasta ei niinkään. Hintaan 9,20 on tarjolla kaksi lämmintä ja keitto seisovasta pöydästä. Sinällään ihan maukasta, muttei maata järisyttävääkään, oikeastaan aika peruslounas. Salaattipöytä hyvä ja ympäristö viihtyisä. Täytyy testata a la carte joskus, lounas on ehkä hiukan hinnakas jotta kauempaa tulisin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 21.03.2012
Note 1

Kodikas paikka, joskus lounasaikaan ruuhkainen koska tilaa vähän ja lounaat herkullisia. Kahvi ja leivonnaiset myös hyviä. Olen käynyt jo toistakymmentä vuotta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 21.03.2012
Note 0

Restaurant: ALiShan

Hiljaisella teollisuusalueella sijaitseva kiinalaispaikka. Sunnuntaina hain take-away -mätöt ja paikka olikin odotuksien mukaisesti tyhjillään. Tilatut kaksi a'la carte -annosta tulivat varsin nopeasti, alle kymmenessä minuutissa, mikä on hiukan hämmentävää ottaen huomioon että paikalla oli vain yksi työntekijä joka hoiti kassaa ja kävi keittiössä tekemässä ruuat. Laadussa ei kuitenkaan ollut valittamista ja annoskoot olivat reilut. Hiukan jäi hämmentämään miksi tilattu chilikana olikin chilien sijaan maustettu kuivatuilla tähtianiksilla, ja vielä reippaalla kädellä. Epäselväksi jäi, oliko se tarkoituskin vai oliko kokilla käynyt vahinko.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 23.08.2010
Note 5


Bilder


Followers