Closed now

Blancco (Pitäjänmäki)

Note 2.8 / 5

Bewertungen (53)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Suosittu työlounaspaikka Pitskussa. Tullut useampaan kertaan rampattua ja pidemmän päälle aika samaa toistavat safkat. Pääruoat aina lihapainotteisia ja kasvisvaihtoehdot yleensä mauttomia kyhäelmiä. Tähän toivoisi hyvää salaattipöytää, mutta Blanccossa ovat nyt ainakin 1,5 vuotta toistettu samaa kaavaa: mielikuvitukseton bulkkisalaatti ja sen lisäksi AINA lihalla tai kalalla höystettyjä "raskaampia salaatteja". Keitot yleensä aika hyviä, mutta viimeksi siskonmakkarakeitosta (missä ei juuri muuta makkaroiden lisäksi) oli jäänyt mausteet täysin pois.
Välillä kalaruuat saattavat olla hyviä, mutta aneemisen mielikuvitukseton salaattipuoli vetää ison miinuksen.
Suurin plussa paikalla on se, että myyvät ylijäämäruokaa lounasajan jälkeen kuuden euron kilohintaan.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.07.2016
Note 0

Erittäin varhaista lounasta jo klo 10 alkaen tarjotaan täällä ja ohikulkiessa päätin poiketa testaamaan klo 10. 30 aikoihin. Ylllättävän moni jo lounastamassa silloin Blanccossa.

Buffet on kauniisti aseteltu, monipuolinen. Salaatit ym. ovat raikkaita. Pääruoaksi valikoin juures-linssipihvejä ja lohi-ruohosipulipastaa. Molemmat maukkaita. Noitten lisäksi olisi ollut paljon muutakin tarjolla, mutta ei kaikkea samalla kertaa jaksa syödä.

Tilana ihan ok, avara, palvelu ihan mutkatonta.

Hintana hieman alle kymppi on paikallaan, sen verran laadukasta settiä, että pakko antaa täydet pisteet ruoalle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.05.2016
Note -1

Ihan jees lounaspaikka, valikoima on runsas, vaihteleva ja monipuolinen. Laatu joskus heittelee mutta pääsääntöisesti ihan tyytyväisenä pois lähtee.

Hyvin vilkasta saattaa olla parhaaseen lounasaikaan. Kahvi on aika kuraa joten se kannattaa jättää väliin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 25.03.2015
Note 0

Aiemmin laadukasta ruokaa, toimiva palvelu ja tuli syötyä tyytyväisenä useita kuukausia. Viimeisen kuukauden aikana kuitenkin ruoan laatu selvästi laskenut ja tuntuu kuin käytettäisiin ammattitaidotonta kokkia tai heikkoja raaka-aineita. Laadun selvän laskun takia porukkamme ruokailee nyt muualla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 920€ Hinzugefügt: 07.11.2014
Note 1

Buffetista löytyi jokaiselle jotakin, kun olimme isommalla porukalla. Salaattipöydässä oli aika paljon ruokaisia kasviksia, joskin purkista otettuja. Voissa paistetut muikut olivat pääruokana luksusta. Myös kasvistortilla oli onnistunut. Tarjolla paljon erilaisia salaatinkastikkeita yms. Reilu ja konstailematon lounaspaikka. Kassalla oli iloinen, ripeä ja hyväntuulinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 25.06.2014
Note 0

Loistava palvelu ja hyvin maustettu ruoka, ei liikaa eksoottisia makuja

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 23.06.2014
Note 0

Vilkas, mutta viihtyisän avara buffalounasmesta.


Salaattiosastolla paljon vaihtoehtoja, iso osa toki suoraan purkista tulleita.

Lämminpöydässä pari perunavaihtoehtoa. Ricotta-pinaattitortelinit maistuivat hyvältä, mutta olivat tietysti buffetissa hukanneet lähestulkoon kaiken suutuntuman, mössöisiä. Spyde oli erinomaista, paljon makuja, kunnolla ruskistettu. Paneeratut kalanpalat ok, ehkä jostain pakastepussista. Possunsisäfile just niin kuivakasta ja mautonta kuin possunsisäfile yleensäkin, aika mitäänsanomaton mukakermakastike.

Tää on semmoinen keskinkertaisuuden ruumiillistuma. Ei herätä suuria tunteita suuntaan eikä toiseen. Voin kuvitella piipahtavani toistekin, kun tulee Veholle asiaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 09.04.2014
Note 0

Salaattipöydän tarjonta pääsääntöisesti etikkapainotteista, purkkikamaa, joskin tarjolla myös tuoretta tomaatti/kurkku/salaatti tms. -sekoitusta. Lämmin ruokakaan ei yleensä vakuuta. Pizzat näyttävät ja maistuvat pakastemätöltä. Jälkiruoat ovat yleensä maistuvia. Lisukkeena oleva kermavaahto -tyyppinen valkoinen höttö on kamalaa.

Lounasaikaan paikalla on yleensä tungosta. Yksin ruokaillessa paikka on epäviihtyisä. Pitkät “kouluruokala” -pöydät eivät houkuta nauttimaan lounashetkestä.

Nopea ja mutkaton palvelu. Plussaa myynnissä olevista iltapäivälehdistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 31.03.2014
Note 0

Monipuolinen tarjonta ja hyvä salaattivalikoima. Miinuksena erittäin ruuhkainen, joskus vaikea saada paikkoja jos tulee isommalla porukalla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 28.02.2014 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Tuoreet raaka-aineet salaattipöydässä, ei makua. Kastikkeet rasvaisia. Lämpimät ruuat eivät houkuttelevia, perus pizzaa ja rasvakeittimellä tuotettua tavaraa. Hinta-laatu-suhde kuitenkin kohdallaan, ja tuoreudesta iso plussa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 20.01.2014
Note 0

Community

Fans (4)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki - Route
010 4399 600
http://www.ravintolablancco.com

Options