Unbekannt

Red Fort

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (14)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Testasin intialaisessa, hiljattain omistajaa vaihtaneensa lähikuppilassa margharita-pizzaa, koska sitä teki mieli. Pohja oli turhan sitkoinen ja tomaattikastike aavistuksen liian makea makuuni, mutta muuten varsin toimiva lätty - sopivasti täytteitä ja mausteita. Miinusta lähinnä järkyttävästä ysäri-dancepopista joka pauhasi täysillä klo 16 iltapäivällä, wtf? Intialaista safkaa teostaan seuraavaksi. Palvelu oli hillityn asiallista. Krapulapizzaksi keskivertoa parempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 23.01.2016
Note 0

Tähän on auennut uusi bangladeshilainen "ravintola" Bengal. Haettiin mukaan kaksi annosta ja kyllä toimi! Kasvisruokaa en muista, mutta toinen oli Chili chicken ja aivan erinomaisen hyvää kamaa tulisen ruoan ystävälle. Tyypeillä on vielä varmasti paljon opittavaa ravintolan pidossa, mutta ruoan osaavat saada maistumaan. Hinta/laatu/määrä suhde ainakin kotiin haettuna varsin kohdallaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 12.12.2015
Note 0

Käytiin työkaverin kanssa syömässä kyseisessä lafkassa, ja kyllä oli naurussa pitelemistä. Ruokaa en edes syöttäisi koiralleni ja koko paikan ulkonäkö oli räkälälämäinen. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.10.2015
Note 0

Hyvää intialaista ruokaa! Ihan perusystävällinen palvelu. Miljöö tosissaan voisi olla kutsuvampi, mutta ei kannata antaa sen häiritä. Käymme jatkossakin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.09.2015
Note 0

Mainiota ruokaa, ilma tätä joutuisi Ogelista lähtemään kaupunkiin ruuan perässä. Yleensä tartutaan pizzaan, mutta intialaisosastoonkaan ei ole tarvinnut pettyä. Pizzapohja on erityisen maukas ja rapsakka. Ei kannata säikähtää nuhjuista miljöötä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 12.05.2015
Note 0

Loistava paikka. Hyvät pitsat. Karuudessaan tosi sympaattinen paikka. Ystävällinen henkilökunta..

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.05.2014
Note 0

Hyvät pitsat ja nopea palvelu. Ei erityisen halpaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.02.2014
Note 0

Erityisen hyvää pizzaa krapulaan. Riitti täytettä ja phjan rakenne loistava ( varmaan omatekemää). Palvelu ystävällinen ja hintataso erityisen hyvä tähän loman loppupuolelle.
T. J&M

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.07.2013
Note 0

Pizza nro 13, Mamma Mia Pizza, ei maistunut miltään ja pohja oli kuivahko, sekä lisäksi reunat olivat paksut. Tämän kehnompaa pizzaa en muista kokeneeni aikoihin.

Keskellä päivää ravintolassa istui lisäkseni 2 juoppoa, joista toisen kanssa juttelin. Terassille olisi paistanut aurinko. Henkilökunta oli mukavaa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 12.07.2013
Note 0

Neljä pitsaa noutona keskellä päivää.

Ravintolassa paikalla ainoastaan tapajuoppoja, sillä olihan arki ja kello jo 12. Tästä innoittuneena pullollinen karhuolutta pitsoja odotellessa, mikä olikin sitten ravintolan parasta antia.

Hinnat kylläkin edulliset, mutta tuotokset todella epämääräisiä, fruttidimare koepalan jälkeen suoraan roskiin, sillä tuna herätti vahvoja epäilyksiä tuoksullaan.

Edes karaoke ei olisi tätä kokemusta nostanut positiivisen puolelle. Ei jatkoon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.05.2013 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (2)


Standort

Mäkitorpantie 18, 00620 Helsinki - Route
http://www.ravintolaredfort.com/

Options