Avautuu 07:00

Lounaskahvila Kavio

leivonnaisia, kotiruokaa
Arvosana 1.6 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täynnä juoppuja lounasaikaan ja ruokakin olisi ollut parempaa jos olisin kylmiä karjalanpiirakoita s-marketista hakenut

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 03.12.2015
Arvosana: 0

Eltaantuneet sämpylät, tympeä virolaisten myyjien palvelu, kiskurihinnat ja paikka pelkästään täynnä kaljanjuojia. Takuulla viimeinen kerta kun asioin ko. paikassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: 0

Hyvä lähiöravintola!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 28.08.2015
Arvosana: -5

Otin uunimakkaraa ja makkarat joko duunattiin mikrossa tai olivat uunissa jopa minuutin sillä olivat kylmiä. Ala-arvoista paskaa tarjosivat, en suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.05.2015
Arvosana: 0

Oivaa perusruokaa isoonkin nälkään. Tulee käytyä usein, kun asuu vastapäätä. Sinkun ei juuri kannata himassa kokata

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Vanhemmat miehet huutelevat terassilla lapsille
(tytöt) - "hyvä perse" ja muuta ala-arvoista.
Seksuaalista häirintää on muun muassa vihjailu ja seksuaalisesti värittyneet vitsit, vartaloa, pukeutumista tai yksityiselämää koskevat puheet ja kysymykset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: -4

Ruoka-annosten koko ehkä hiukan tippunut, mutta ihan täyttävä ja todella maukas kotiruoka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 02.01.2013
Arvosana: 1

tätä kuppilaa en oikein ymmärrä,pysyy pystyssä varmaan pelkästään "hevosmiesten" avulla! myös eräät jättävät autonsa kielletyille paikoille! toiv.kavion om.muistuttamaan myös asiakkaitaan näistä haitoista!!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 02.12.2012
Arvosana: -5

Kun muutin Maunulaan puoli vuotta sitten, kirosin eniten sitä että lähistöltä ei löydy mitään muuta ravintolaa kuin pizza-kebab -paikkoja. Sitten päädyin viereiselle kiskalle muissa asiossa ja huomasin että sieltähän saa ruokaakin. Puoliskeptisellä asenteella ajattelin vähän tämän jälkeen käydä kokeilemassa.

Mitä voi sanoa paikasta jossa saa mihin tahansa aikaan pursuavan annoksen lämminsavulohta, kotonatehtyä perunamuusia, tartarkastikeet, salaatin ja valmiiksi voidellun reissarin hintaan 5,90 €? Varsinkin kun pöperö on todella hyvää, eikä putoa paljoakaan keskustan "klassikkosuomalaisten" taakse?

Miljöö on itsessään kokemus. Kavio on elintarvikekiskan ja ruokabaarin äpärälapsi joka pyörii toton ehdoilla. Telkkarissa pyörivät aina ravit ja pöytälukeminen koostuu totoaviiseista. Asiakaskunta koostuu totomiehistä, vapaaherroista, "malmin kreikkalaisista" ja raksaduunareista, Boogie on siis vähintäänkin kohdillaan. Kaurismäki ja Bukowski viihtyisivät täällä (vaikkei alkoholioikeuksia olekaan). Henkilökunta on äärimmäisen mukavaa.

Jos haluat uusinta cross-cookingia ja aistikasta interiööriä, älä tule. Jos taas hyvää perusruokaa pilkkahintaan ja samalla läpileikkauksen yhteiskunnasta, niin suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 30.10.2012
Arvosana: 3

V5-ravit.
Totoajien kantakioskina pidetty Kavio tarjoaa myös ruokaa. Paristakin suunnasta mainittu ja kehuttu maunulalaiskulma ei mainosta itseään turhan aktiivisesti. Löytäminen jää perimätiedon varaan. Ulkoa tarkasteltuna paikka todellakin on puhdas veikkauskioski. Kylmää valoa, runsaasti. Sisällä silmiin osuu ensimmäisenä vuokra-DVD-teline. Totta! Tässä oli ennenkin vuokraamo. Joskus 90-luvulla.

Muutama pelkistetty ruokapöytä, pystytiskejä lappujen rastittajille. Totokanava päällä. Ukkoja lippikset takaraivolla juomassa kahvia ja miettimässä raviporukoiden kokoja. Asiakkaiden sekaan osuu myös ruokailevia nuoria aikuisia. Se on hyvä mittari myös ruuan laadusta. Pöydästä kantautuva keskustelu kertoo kanta-asiakkuudesta. Erittäin rento meininki. Huoltamo ilman ysivitosta.

Lista on seinällä, perusannokset 4.90€ tai 5.90€. Jättiannoksetkin alle 8 euroa. Hämmentävää. Lista kertoo hyvin tarkasti, mistä annoksissa on kysymys. Kuvat selkeyttävät. Sympaattista. Seinillä komeilevat A2-kokoiset pekkakorvet ja joukotarvaiset lisäävät erityistä tunnelmaa. Sen korostamiseen ei tosin olisi tarvittu mitään ensivaikutelman lisäksi. Heti käy selväksi se, että ihan fiinimmän pään ihmiset eivät tänne eksy, vaikka haluaisivatkin. Hyvä näin.

Tarjoilijaherra on äärimmäisen mukava ja kohtelias, suositellen jauhelihaohukaisia. Päätän vastustaa miehen tahtoa ja tilata päätökseni mukaan karjalanpaistia (5,90€). Vedet ja muut luvataan kaikki tuoda pöytään. Hyvää ja rentoa palvelua.

Eväshenkinen keittiö tarjoilee annokset myös kylminä mukaan. Itse nautin paikan päällä, joten uunit ja mikrot hurraamaan. Se kuuluu tähän perinteiseen ja hienosti toimivaan valmisruokametodiin.

Salaatti on freesi. Ranskalaishenkinen kastike on perinteinen, eli maukas. Perunamuusi on hyvin valmistettua, paksua tavaraa. Paisti on hyvin maustunut, erinomainen kerrassaan. Lautasen reunan valmiiksi voideltu Reissumies lämmittää pienen ihmisen sydäntä. Annoskoko on juuri sopiva normaaliin lounasnälkään.

Poistuessa joudun vielä tilaamaan mukaan (aiemmin suositellun) jauhelihaohukaisen. Se nautitaan toisena ajankohtana, ja todetaan kaikkien kehujen arvoiseksi. Kerrassaan spesiaali riisi-kasvis-jauheliha-täytteinen lettu muistuttaa yhtälailla venäläisestä kuin ranskalaisesta keittiöstä. Joka tekee siitä maunulalaisen. Arvostan. (Ja palaan piakkoin uudemman kerran tarkastamaan arvosteluni pitävyyden.)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 23.12.2011
Arvosana: 8

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Rajametsäntie 32, 00630 Helsinki - Reitti
097240360

Vaihtoehtoisia ravintoloita