Keittiö auki

Cafeteria Böle

lounaskahvio
Arvosana 4.5 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Eat. fi:n arvosteluista innostuneina kävimme porukalla lounaalla. Päivän lounaana oli thaimaalasita kanaa. Jälkipolville ei juuri jäänyt kerrottavaa. Ihan ok, mutta ei yhtään sen enempää, kun lounaasta vielä maksettiin hieman enemmän kuin muissa paikoissa.

Keitto ei miellyttänyt meistä ketään ja jäi useammalta syömättä loppuun (sattuikohan vain huono keittopäivä?), kana oli hieman mautonta (chili-kastike hieman pelasti). Itseleivottu leipä oli sen sijaan hyvää. Paikan viihyyvyyskään ei ollut ihan huipputasoa, mitä sitä nyt sitten urheiluhallilta voi odottakaan? Lähistöltä löytyy vain maksullisia p-paikkoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.09.2014
Arvosana: 0

Ruoka todella hyvää ja paikka on rento sekä siisti. Ainoa miinus siitä, että paikan ollessa paljon parempi kuin ympäristön lounaspaikat, oli se ainakin meidän käynnillä viimeistä paikkaa myöden täpötäysi koko ajan ja ruokailu oli vähän sellaista "nopeasti naamaan" tyyppistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.03.2014
Arvosana: 0

Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä Gararam ja "Vermiligio" saavat asiakkaan tuntemaan olonsa kotoisaksi. Ruoka on teemoitettu eri päiville. Esimerkiksi maanantaina on maukkaat lihapullat. Keitot ovat tämän paikan parasta. Kannattaa kokeilla - yrittävät piilotella sitä tiskillä. Kannattaa kokeilla heidän itsensä tekemän Extra hot ja hot kastikkeen eroa. Miinuspuolena on että kaloritasapaino ei oikein pysy hallussa täällä syödessä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.02.2014
Arvosana: 1

Ensimmäinen kokemus paikasta oli kreppejä eri täytteillä. Varsin mainio kokemus tämä. Mutta toinen käynti vasta erityisesti osoitti että mitä tämä paikka oikein tarjoaa.

Eli burgeripäivä noutopöydästä itse kasaten. Pihvit jätetty ihan rohkeasti mediumeiksi like a boss, lisukkeet tuoreita ja riittävästi. Juusto oli heikoin lenkki, ei ollut mielestäni burgereihin soveltuvaa mutta tämä oli pikku juttu kun kokonaisuus oli loistava. Nimittäin se viimeinen silaus tai voitelu ravintolan itse väsäämän oloisella habanerosoosilla. Potkua oli juuri sopivasti, mutta ei niin että olisi pitänyt itku kurkussa kaataa maitoa suuhun. Burgeri oli aivan loistava, enkä ihmettele että paikka oli aivan täynnä heti yhdentoista jälkeen.

Ainoa joka tähän on pystynyt vastaamaan on meikäläisen kokemusten mukaan Roslundin Rosburger Teurastamolla, ja sekin sen takia että pihvi väännetään Josperissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.02.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Paikan vetovoima liittyy vetäjäkaksikoon. Sami ja Vegge ovat luoneet rennon lounaspaikan jossa koskaan ei pety ja usein saa erittäin hyvää ruokaa. Salaateissa on ideaa ja leipä on tuoretta. Teemat tuovat kiinnostavuutta ja esim Pizzapäivät ovat yllättyksiä täynnä ja pizza hyvää vaikka sitä pitää tehtailla nopeaan tahtiin lounasaikaan. Itse tehty Habanerotahna on huippua.
Paikkaa suosittelee mielellään koska laatu pitää ja palvelu on ensiluokkaista. Kokeile iltapäiväkahveja jolloin omistajatiimi usein istuu myös kahvilla ja tarinoi asiakkaiden kanssa. Leppoisampaa paikaa saa Helsingistä hakea.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0

Tuoretta, kunnon raaka-aineista tehtyä ja maukasta ruokaa! Aina useita hyviä ruokia tarjolla - ja listan ulkopuoleltakin herkkuja. Nam. Hinta nousee suosion kasvaessa..? Ihan joka päivä ei raaski köydä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.01.2014
Arvosana: 0

Tämän lounaspaikan takia kesädieettini ei pidä! Ruoka on aina herkullista tai vähintäänkin maukasta. Melko tavallista kotiruokaa, joskus "erikoisuuksia" kuten jenkkityylinen buffet tai tortillat. Kaikki on hyvää, arvatenkin pitkälti itse tehtyä, simppeleitä makuja raaka-aineita kunnioittaen. Mausta päätellen ruokiin lorotetaan kermaa ja voita ruokakerman ja margariinin sijaan, peukku!
Palvelu on ystävällistä. Etenkin tiskin takana häärivä toinen omistaja, ystävällinen äijä, jättää aina hyvän mielen mutkattomalla ja hymyilevällä palvelullaan.
Huom! Koska paikka sijaitsee Pasilan urheiluhallissa, bonuksena saa usein myös silmänruokaa, kun komeat pitkät koripalloilijanuorukaiset käyvät syömässä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.07.2013
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.05.2013
Arvosana: 0

Vähän tuhtia ruokaa ollut. ... pitsaa, ribsejä jne. Kaipaisin keveyttä, niin voisin käydä päivittäin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 10.10.2011
Arvosana: 0

Ylen tiloissa olevan Amican ruokiin kyllästyneenä päätin kolleegojen suositusten perusteella kokeilla ja eihän tätä voi edes verrata Amican mössöihin. Tänne tullaan varmuudella aika monta kertaa uudelleen. Hyvää ja helppoa sekä maukasta perusruokaa. Tätä lisää!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.09.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Radiokatu 22, 00240 Helsinki - Reitti
0400980250

Vaihtoehtoisia ravintoloita