Lounas käynnissä

Ravintola Factory Vallila

lounas, salaattibaari
Arvosana 3.6 / 5

Suosittu lounasbuffet ja salaattibaari Valillassa Kumpulantiellä arkisin klo: 10.00–14.00

Lounaan hintaan kuuluvat lämpimän ruoan lisäksi myös salaattipöytä, keitto, jälkiruoka sekä kahvi tai tee.
Salaattibaarista voit koota mieleisesi salaatin yli 20:sta eri raaka-aineesta. Salaattibaari sisältää kahvin/teen ja jälkiruoan.

Joka torstai jälkiruoaksi itse paistettuja lettuja!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (40)

Monipuolinen lounas, joka lupaa usein listan perusteella hieman parempaa, mitä toimittaa. Hyvä itse koottava salaatti ja jälkkäriä aina tarjolla. Muutaman kerran menu on luvannut tuotteita, kuten lehtipihviä tai jotain muuta hieman fiinimpää, jonka toteutus on jäänyt puolitiehen. Isommalle porukalle hyvä valinta, koska tarjonnasta löytyy useimmiten tavaraa moneen makuun.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.09.2017
Arvosana: 0

Kunnollinen salaattipöytä ja maukasta lounasta. Kelpo mesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.06.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hyvä perus lounas

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.06.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aivan loistava paikka, samaa tasoa kuin toimipiste Suomenojalla eli todella hyvä.
Laaja kattaus, hyvät salaatit jne jne

Suosittelen kyllä

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.01.2016
Arvosana: 0

Keskinkertaista. Kuten useampi oli jo aiemmin kirjoittanutkin, niin safkat kuulostavat listalta luettuina paremmilta kuin miltä näyttävät ja maistuvat. Koskaan en ole saanut täällä varsinaisesti huonoa ruokaa, mutta harvassa ovat hyvätkin kokemukset. Mättömeininkiä. Paikka on 11 paikkeilla usein hyvin täynnä ja hieman ahdas, mutta jono onneksi liikkuu suht vikkelään. Tarjottimet helpottaisivat asiakkaiden elämää kummasti. Hinta/laatusuhde ennemmin 2,5, pyöristyköön se nyt kolmoseen kun kaksi muuta jäivät kakkoseen. Edelliskesänä tuli käytyä pariin otteeseen Aleksin Factoryssa, siellä ruoka oli selvästi parempaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: 0

Itse löydän täältä aina hyvää ruokaa. Runsaasti monipuolista salaattia, lämpimiä maukkaita kasviksia ja lihaa/kalaa. Keitoista en ole pitänyt. Jälkkärit toisinaan aivan liian makeita. Salaatti-buffet on tosi herkkua. Hyvä peruslounaspaikka, jossa tosi ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 0

Salaattipöytä omaan makuun todella hyvin sopiva, tulee yleensä poimittua vähän jokaista lajia.

Lämpimät ruoat toimivat hyvin. Erityisesti jos on jotain lattarihenkistä, niin se on järjestään hyvää. Myös normaaleihin lihapulliin ja muihin tavallisuuksiin saadaan aina joku hyvä lisä, joka tekee sen eron kotikokkaukseen tai keskivertoihni paikkoihin.

Erillinen salaattibaari, josta saa todella runsaan näköisiä salaatteja (ei ole itse tullut kokeiltua koskaan, mutta muut ovat kehuneet). Ainoa mikä ihmetyttää on että salaattibaari kustantaa enemmän kuin seisova pöytä.

Miljöö voisi olla eri, ravintola sijaitsee toimistotalon alakerrassa eli ei hirveän kotoisan oloinen. Kannattaa myös katsoa että mihin aikaan menee, paikka on suosittu ja saattaa hetkittäin olla sen mukaisesti todella täynnä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.11.2015
Arvosana: 0

Pakko kompata edellistä kirjoittajaa, että ruuat saadaan listalla kuulostamaan herkullisilta, mutta karu totuus iskee vasten kasvoja noutopöydän äärellä...

Olen käynyt Factoryssa silloin tällöin ja usein olen pettyneenä poistunut. Jostain syystä annan tälle paikalle kuitenkin mahdollisuuden säännöllisin väliajoin todistaa, että siellä osataan tehdä kunnollista lounasruokaa. Näin ei kuitenkaan tälläkään kertaa käynyt.

Gratinoitua kukka-ja parsakaalia ja villirucolaa oli aivan hirveää mautonta mössöä. En tiedä mitä siihen oli laitettu, mutta syömättä jäi.
Kasviksilla ja kvinoalla täytetyt uunitomaatit kuulostivat hyviltä, mutta todellisuudessa nämäkin olivat sanasta "maukas" kaukana. Värikäs vuohenjuustosalaatti oli yksinkertaisesti jäävuorisalaattia, vesimelonin paloja sekä pientä juustomurua, jota hädin tuskin salaatista erotti.

Jos Factoryyn haluaa mennä voin suositella salaattibaaria, mutta noutopöydän kehotan kiertämään kaukaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.06.2015
Arvosana: 0

Listalla vaihtoehtot näyttivät hyvältä, todellisuus oli jotain muuta.

Kuivaksi kengänpohjaksi paistettua naudan ulkofilettä todella epämiellyttävän kastikkeen kanssa. Pizza oli todella epämääräisen makuista, täytteet vaikuttivat edellisten päivien tähteiltä. Ainoa mikä oli noutopöydässä maistuvaa oli sienirisotto. Se oli yllättävän maukasta.

Jos tänne jatkossa vielä erehtyy, täytyy ottaa salaattibaarista lounaat. Ei noihin noutopöydän juttuihin näköjään kannata sortua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.03.2015
Arvosana: 0

Salaattibaari ehdoton plussa! Toivottavasti jää valikoimiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kumpulantie 3, 00520 Helsinki - Reitti
010 3205521
http://www.ravintolafactory.com