omis

31 reviews

Badges

Blog link

Reviews (30)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: LN-Sushi Art

Kävin noutamassa mukaan 2*12 palan citydeal setin. Hieman omituisten aukioloaikojen hämmentämänä ravintolaan sisääpääsy onnistui vasta toisella yrityksellä :) Itse ruoka oli perus hyvää ja laadukasta. Ei mitään yllättävää mutta maistuvaa ja tuoretta. Kiva että Tapiolakin on saanut vihdoin sushi ravintolan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.12.2011
Rating: 0

Restaurant: NYC Burger

BYOB hamppari oli hyvä, hakkaa mcburgerit mutta ei ollut kuitenkaan mitään erikoista. Artesaani sämpylä vaihtoehto oli mukava. Vaikka kassalla on kyltti jossa isoon ääneen toitotetaan että "kaikki pihvit ovat medium, ellei muuten mainita" niin omani ja seuralaiseni pihvit olivat _täysin_ läpikypsiä, hieman yllättäen kyllä mehukkuutta oli tallella vielä suht hyvin. Ravintola oli valitettavan sotkuinen/likainen ja lisukkeena tilatut perunat olivatkin loppu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 02.07.2013
Rating: 0

Restaurant: Szechuan chinese

Ravintolan hinta/laatu-suhde on mieletön. Ruoka on oikein hyvää ja annokset isoja mutta silti hinnat ovat todella maltilliset. Alkuruoka, 3 sortin pääruoka + jälkkäri kolmellatoista eurolla on todellan hintansa arvoinen. Tulen käymään toistamiseenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 11.12.2012
Rating: 0

Perushyvää pizzaa ja nopea palvelu. Ravintola on hieman karu, mutta ei haitaksi asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 18.10.2012
Rating: 0

Restaurant: King Kebab pizza/kebab

Palvelu nopeaa mutta hieman tympeää. Perus-pitakebu oli hintasa väärtti ja jugurttikastike hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 14.07.2009
Rating: 12

Restaurant: Farouge lebanese

Olimme syömässä citydeal menun. Alkupalana ollut meze lajitelma oli reilun kokoinen ja mielettömän hyvä, jopa niin hyvä että jos joskus toiste menen Forougeen niin varmaankin syön pelkkiä mezejä :) Pääruokana oli liha + kana vartaat jotka olivat ihan perus hyviä mutta ei mitenkään erikoisia. Jälkkärinä ollut sorbetti oli niin makeaa että aivan kun olisi syönyt pallon hilloa. Kaiken kaikkiaan kokemus oli yli keskitason, tarjoilija oli ystävällinen ja mitään turhaa odottelua ei ilmennyt. Citydealin tms. tarjouksella Farouge on oikein hyvä paikka, muuten hinnat ovat hieman turhan korkeita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 12.09.2011
Rating: 2

Restaurant: Siltanen

Kävimme sunnutaina Siltasessa brunssilla. Ruokia tilatessa tarjoilija varoitteli että keittiössä on ruuhkaa ja ruokia voi joutua odottamaan jopa tunnin(!). Tilasimme kuitenin NYC ja Berlin brunssit jotka sitten kuitenkin saapuivat pöytään jo noin 30min odottelun jälkeen, hyvä näin. NYC brunssin hampurilainen oli oikein hyvä ja ranskalaite rapeita ja maukkaita. Berlin annos oli myös hyvä vaikkakin kuulemma erilainen kun aikakaisemmin ja ei ihan listan mukainen. Kaiken kaikkiaan ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, DJ:n musiikki valinnat sopivat myös kivasti rentoon sunnuntai iltapäivään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 16.01.2012
Rating: 0

Restaurant: Grotesk ravintola

Ateriana oli Chefs Menu, joka oli citydeal lahjakortin ansiosta hinta/laatu-suhteeltaan erinomainen. Menu koostui herkkusienikeitosta, sian niskasta, juustolautasesta ja vadelmapiirakasta + sorbetista. Kaikki annokset olivat todella hyvän makuisia ja sopivan kokoisia. Citydeal kampanjan takia pieni liukuhihna fiilis annoksissa kuitenkin oli mutta se ei haitannut. Joimme myöskin suositus viinit jotka olivat erittäin hyviä valintoja, herkkusienikeitto + sherry = mahtavaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 06.05.2011
Rating: 0

Restaurant: Hanko Sushi, Espoo

Viime kerrasta viisastuneena jätin makit väliin ja söin nigiri lautasen. Lautasella jokainen nigiri oli erilainen ja tämän oli mukavaa, sai kivasti vaihtelua annokseen. Kaikki palat olivat hyviä ja grillatut ankerias ja lohi erittäin maukkaita. Wasabi on rakeista ja mautonta mutta muuten kaikki oli kunnossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 22.03.2011
Rating: 2

Edullinen ja maukas päivän pizza. Pohja mukavan rapea ja hinta mukavan pieni.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 14.07.2009
Rating: 2


Images


Followers