Tuulihattu

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: La Famiglia italialais-amerikkalaista

Muutama kerta on käyty, viimeisin jää varmaankin viimeiseksi: Ravintola oli puoli tyhjä mutta ruuan saaminen kesti ikuisuuden. Saimme kylmähköt ateriat lopulta, ja lähetimme annokset (New York pizza ja Chicken-Marsala) takaisin. Liiallisen tuttavallinen tarjoilija närkästyi selkeästi ja tuli hetken päästä huutelemaan että "Työ saatte uuet ruuat!". Aivan käsittämätöntä käytöstä. Annokset olivat hyvin vaatimattomat ja yllättävän mauttomat. Paremman kanafileen paistaa itse. Kana-annoksen ulkönäkö oli kuin jostain kouluruokalasta, hieman voisi tsempata vaikkei kunnianhimoa olisikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 19.05.2012
Arvosana: -3

Ravintola: Ravintola White Lady lapsiystävällinen

Yleensä rauhallinen paikka jossa saa yleensä suhteellisen laadukkaan annoksen eteensä. Yleensä päädytään White Ladyyn kun esim. Manala tuntuu olevan liian kaukana eikä haluta miettiä onko paikka täynnä. Eli kunnon sapuskaa nopeasti, ei hienostelua tai kikkailua.

Muutamaan otteeseen on annoksissa ollut parantamisen varaa, kana paistettu kuivaksi ja kastike ollut mautonta ja jotkut raaka-aineet eivät olleet parhaasta päästä jne. Mutta yleensä lähdetty tyytyväisinä, palvelu on ollut hyvää ja tunnelma kiireetön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 04.02.2012
Arvosana: 3

Ravintola: Bullman ruokaravintola

Aito Kalliolainen elämys. Muutaman annoksen takia pelkästään käymisen arvoinen, lihapullat ja vuohenjuusto-pesto kana kermaperunoilla on järjettömän hyvä setti. Ei fiineille nirppanokille, välillä on meluisaa ja promillet vähän korkeammalla mutta ei ole ikinä haitannut. Pizzat ansaitsevat myös erikoismaininnan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 04.02.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat