Keittiö auki

Espresso Edge

kahvila
Arvosana 3.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (57)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen syönyt useamman kerran Espresso Edgessä lounasta ja varsinkin vegan platea voi suositella tai uuniperuna-annosta. Myös kolmen juuston leipä on hyvä (vaikka aika hintava). Muutaman kerran olen ottanut keiton ja mielestäni keitto on kummallakin kerralla ollut hieman mautonta, suolatonta ja jotenkin hieman oudonmakuista ja koostumukseltaan varsin ohutta. Keittoja en siis voi suositella. Mielestäni Espresso Edgessä on hyvää ideaa ja annokset hyviä, mutta mausteita voisi käyttää reilummalla kädellä ja vegaaninen mustapapuseos riisillä (kuuluu vegan plateen) on hieman mautonta ja tylsää. Yritystä on ja tuotteet ovat raikkaita ja annokset kekseliäitä, mutta pieni intohimoinen loppusilaus, mausteiden käyttö tai jokin pieni ekstra nostaisi ruoka-annoksien tasoa ihan hyvästä, hyväksi tai erittäin hyväksi. Tulen kuitenkin varmasti käymään uudelleen, varsinkin sijainnin takia. Iso minus tulee erittäin epämukavista tuoleista! (Varsinkin rautaiset pikkuiset "parveketuolit" ovat aika epämiellyttäviä istua pitkän aikaa!)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 20.04.2018
Arvosana: 0

Espresso Edge on yksi vakkaripaikoistani. Lounasta saa aina kun paikka on auki, siitä suuri plussa. Itse valitsen aina päivän keiton ja leivän, yhteensä 9,5 euroa. Ovat joka kerta olleet hyvät ja täyttävät. Laatu on tasaista, ei tule yllätyksiä eikä pettymyksiä. Hinnat ovat omaan makuuni korkeat, mutteivät toisaalta sen kalliimmat kuin muuallakaan. Paikan miljöö on myös kiva ja kodikas. Myyjät ovat ystävällisiä ja kahvilassa saa istua niin pitkään kun jaksaa ilman että kukaan tulee häätämään pois.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.06.2014
Arvosana: 0

Edgen uuniperunat eivät petä koskaan! Muualta en ole saanut näin maukkaita ja meheviä uuniperunoita. Etenkin kana on suosikkini. Tarjoillaan runsaan salaatin kera.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.05.2014
Arvosana: 0

Perheelliselle karmea kokemus. Ajatuksena oli nopeasti levähtää ja pysähtyä syömään jotain pientä. Paikka oli ahdas, sekava, sotkuinen, meluisa, hirveät vessat ja kehno ruokavalikoima. Palvelu oli ystävällistä, mutta ruoka ei minunkaan mielestäni ollut erityisen hyvää. Söin leivän ja kahta eri keittoa, enkä niiden perusteella mene paikkaan enää uudelleen. Smoothie oli hyvää. Selkeästi suunnattu (nuorille) boheemeille, joille ruoka ei ole se tärkein asia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.10.2013
Arvosana: 0

Espresso Edgen Terminato's Twice Baked Potatoes -uuniperunat eivät ole pettäneet koko sen seitsemän vuoden aikana, kun olen kahvilassa asioinut. Itse suosin tonnikalatäytettä. Listalta on kokeiltu myös kanatäyte sekä jokunen sandwich, mutta tunapottu on pysynyt kestosuosikkina. Annoksen hinta on hiukan yläkanttiin ottaen huomioon, että se tuodaan pöytään niin nopeasti, että annoksien täytyy olla pitkälle valmisteltuja jo etukäteen. Toisaalta käyn nykyään niin harvoin lounaalla ulkona, että voi olla, että mielikuvani lounashinnoista vastaa jokusen vuoden takaista hintatasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2013
Arvosana: 0

Erittäin positiivisia kokemuksia Espresso Edgen keitoista ja leivistä tähän asti. :) Vähän meluisa paikkahan se on, mutta ei se yleensä niin paljon haittaa sekään. Minun kohdalle on osunut tähän mennessä mukavia myyjiä :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.02.2013
Arvosana: 0

Join espresson ja smoothien. Molemmat olivat hyviä ja palvelu oli epähelsinkiläisen ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 06.02.2013
Arvosana: 0

Ajoittaisesta yrmeästä palvelusta ja kovasta metelistä huolimatta Espresso Edge on erittäin viihtyisä ja kauniisti sisustettu kahvila. Tarjolla on hyviä leivonnaisia, joiden menekki taitaa olla melkoinen, sillä myynnissä olevia tuotteita esittelevä tiski näyttää ajoittain varsin tyhjältä. Erikoismaininta kaupungin parhaista smoothieista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.11.2012
Arvosana: 0

Viihtyisä ja boheemi kahvila, jolla on enemmän luonnetta kuin monella muulla kahvilalla Helsingissä. Espressopohjaiset kahvit ovat ketjukahvilatasoa paremmat. Leivät ja keitot hyviä ja hintataso ok. Leivonnaiset ovat luomua ja itse tehtyjä, yleensä hyviä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.11.2012
Arvosana: 0


Sijainti

Liisankatu 29, 00170 Helsinki - Reitti
(09) 278 4144

Vaihtoehtoisia ravintoloita