Closed now

Ravintola Factory Vallila

Rating 3.6 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian
Accessible
Special diets

Reviews (40)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Monipuolinen lounas, joka lupaa usein listan perusteella hieman parempaa, mitä toimittaa. Hyvä itse koottava salaatti ja jälkkäriä aina tarjolla. Muutaman kerran menu on luvannut tuotteita, kuten lehtipihviä tai jotain muuta hieman fiinimpää, jonka toteutus on jäänyt puolitiehen. Isommalle porukalle hyvä valinta, koska tarjonnasta löytyy useimmiten tavaraa moneen makuun.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 17.09.2017
Rating: 0

Kunnollinen salaattipöytä ja maukasta lounasta. Kelpo mesta.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 30.06.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Hyvä perus lounas

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.06.2017
Rating: 0

Aivan loistava paikka, samaa tasoa kuin toimipiste Suomenojalla eli todella hyvä.
Laaja kattaus, hyvät salaatit jne jne

Suosittelen kyllä

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.01.2016
Rating: 0

Keskinkertaista. Kuten useampi oli jo aiemmin kirjoittanutkin, niin safkat kuulostavat listalta luettuina paremmilta kuin miltä näyttävät ja maistuvat. Koskaan en ole saanut täällä varsinaisesti huonoa ruokaa, mutta harvassa ovat hyvätkin kokemukset. Mättömeininkiä. Paikka on 11 paikkeilla usein hyvin täynnä ja hieman ahdas, mutta jono onneksi liikkuu suht vikkelään. Tarjottimet helpottaisivat asiakkaiden elämää kummasti. Hinta/laatusuhde ennemmin 2,5, pyöristyköön se nyt kolmoseen kun kaksi muuta jäivät kakkoseen. Edelliskesänä tuli käytyä pariin otteeseen Aleksin Factoryssa, siellä ruoka oli selvästi parempaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.11.2015
Rating: 0

Itse löydän täältä aina hyvää ruokaa. Runsaasti monipuolista salaattia, lämpimiä maukkaita kasviksia ja lihaa/kalaa. Keitoista en ole pitänyt. Jälkkärit toisinaan aivan liian makeita. Salaatti-buffet on tosi herkkua. Hyvä peruslounaspaikka, jossa tosi ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 18.11.2015
Rating: 0

Salaattipöytä omaan makuun todella hyvin sopiva, tulee yleensä poimittua vähän jokaista lajia.

Lämpimät ruoat toimivat hyvin. Erityisesti jos on jotain lattarihenkistä, niin se on järjestään hyvää. Myös normaaleihin lihapulliin ja muihin tavallisuuksiin saadaan aina joku hyvä lisä, joka tekee sen eron kotikokkaukseen tai keskivertoihni paikkoihin.

Erillinen salaattibaari, josta saa todella runsaan näköisiä salaatteja (ei ole itse tullut kokeiltua koskaan, mutta muut ovat kehuneet). Ainoa mikä ihmetyttää on että salaattibaari kustantaa enemmän kuin seisova pöytä.

Miljöö voisi olla eri, ravintola sijaitsee toimistotalon alakerrassa eli ei hirveän kotoisan oloinen. Kannattaa myös katsoa että mihin aikaan menee, paikka on suosittu ja saattaa hetkittäin olla sen mukaisesti todella täynnä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.11.2015
Rating: 0

Pakko kompata edellistä kirjoittajaa, että ruuat saadaan listalla kuulostamaan herkullisilta, mutta karu totuus iskee vasten kasvoja noutopöydän äärellä...

Olen käynyt Factoryssa silloin tällöin ja usein olen pettyneenä poistunut. Jostain syystä annan tälle paikalle kuitenkin mahdollisuuden säännöllisin väliajoin todistaa, että siellä osataan tehdä kunnollista lounasruokaa. Näin ei kuitenkaan tälläkään kertaa käynyt.

Gratinoitua kukka-ja parsakaalia ja villirucolaa oli aivan hirveää mautonta mössöä. En tiedä mitä siihen oli laitettu, mutta syömättä jäi.
Kasviksilla ja kvinoalla täytetyt uunitomaatit kuulostivat hyviltä, mutta todellisuudessa nämäkin olivat sanasta "maukas" kaukana. Värikäs vuohenjuustosalaatti oli yksinkertaisesti jäävuorisalaattia, vesimelonin paloja sekä pientä juustomurua, jota hädin tuskin salaatista erotti.

Jos Factoryyn haluaa mennä voin suositella salaattibaaria, mutta noutopöydän kehotan kiertämään kaukaa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.06.2015
Rating: 0

Listalla vaihtoehtot näyttivät hyvältä, todellisuus oli jotain muuta.

Kuivaksi kengänpohjaksi paistettua naudan ulkofilettä todella epämiellyttävän kastikkeen kanssa. Pizza oli todella epämääräisen makuista, täytteet vaikuttivat edellisten päivien tähteiltä. Ainoa mikä oli noutopöydässä maistuvaa oli sienirisotto. Se oli yllättävän maukasta.

Jos tänne jatkossa vielä erehtyy, täytyy ottaa salaattibaarista lounaat. Ei noihin noutopöydän juttuihin näköjään kannata sortua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.03.2015
Rating: 0

Salaattibaari ehdoton plussa! Toivottavasti jää valikoimiin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.09.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (4)


Location

Kumpulantie 3, 00520 Helsinki - Route
010 3205521
http://www.ravintolafactory.com

Options