Kitchen is open

Susan Grilli

Rating 4.7 / 5

Reviews (11)

Ajateltiin kokeilla Susan grilliä, kun kerta niin hyviä arvosteluja oli saanut. Järkytys oli suuri kun päästiin kotiin ja alettiin purkaan niitä ruokia. Jotain hemmetin punajuurisalaattia hampurilaisessa, mahdollisimman halpaa edamjuustoa tms, joku käsittämättömän pahanmakuinen valmispihvi hampurilaisessa?? Mitä ihmettä oikeesti. Se pihvi pelkällään maistu siltä että lihaprosentti olisi jotain 2 luokkaa. Aivan hirveetä settiä. En ymmärrä mihin nää arvostelut on perustunut mutta ei kiitos, ei ikinä enää, aivan hirveetä sontaa. Edes lihapiirakka ei ollut hyvää, vaikka sitäkin kehuttiin. Salaatit ja kaikki puuttui joukosta, tuntui että täytteenä joka ruuassa oli punajuurisalaatti, ja vain se. En edes kiitä entisistä koska se ei ole sen arvoista, hyi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 03.06.2016
Rating: 0

Silloin kun vakio "ukko" on töissä. (pääsääntösesti ma-to) ruoka valmistettu todella hyvin. Viikonloppusin nuori poika tai tyttö hommissa. ruoka kohtuullista. Eli ruon laaturiippuu siitä kuka on vuorossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 30.01.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tuotteet loistavia ja maukkaita. Eikä ole hinnoilla pilattu. Ehdottomasti paras grilli.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.10.2015
Rating: 0

Hyvää ja konstailematonta grilliruokaa. Mieheni tilasi täältä lihiksen kahdella (Wotkinsin) nakilla ja kaikilla mausteilla. Mausteita oli runsaasti ja maut tuoreita (ei mitään mikrotettua).

Vähän harmitti etten itse voinut tilata täältä mitään, koska kaikissa annoksissa oli vehnää (listalla ei ollut esim. ollenkaan ranskalaisia). Jos vehnästä ei ole haittaa niin kasvissyöjä löytää täältä kyllä ainakin kasvisburgerin. Itselle hain ruuat viereisestä Chinamanista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 30.04.2015
Rating: 0

Todellakin hyvät lihikset ja hodarit. Ensimmäistä kertaa käytiin tänään ja en ole aikoihin mistään saanut noin hyviä grillimättöjä.

Varmasti haen hodarit/lihikset jatkossa täältä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.03.2015
Rating: 0

Ehdottomasti Stadin parhaita grillejä! Tulee käytyä pidemmältäkin. Kunpa löytyisi lähempää. Muistakaa pyytää runsaasti valkosipulia :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.08.2014
Rating: 0

Pitäjä oli hyvällä tuulella ja kohtelias. Ruoka tuli nopeasti, maistui taivaalliselta ja pakattiin asianmukaisesti

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 26.07.2014
Rating: 0

Stadin paras snägäri. Se entinen, aito ja oikea Jaskan grilli, jossa Bourdainin olisi pitänyt käydä. Jaskan kiusaus paras grillilihis maailmassa. Ja kuten aukioloajoista näkee, ei mikään känniääliöiden tappelugrilli, vaan maailman paras iltapalapaikka!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 15.02.2014
Rating: 0

Malmin seudun paras. Helsingin parhaat lihapiirakat,

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.08.2013
Rating: 0

Ehkä paras nakkikioski Stadissa. Hodari tai lihis 1-2:lla nakilla toimii! Olen syönyt edellisen n. 100 paikassa, ja täältä löytyy parhaat.

Lopputuloksen laadussa saattaa olla pientä vaihtelua kokista riippuen, mutta nykyinen, melko tuore ukkeli on tämänpäiväisen hodaritestin perusteella oppinut selvästi talon tavoille.

Kaikki mausteet sisältyvät hintaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 30.07.2013
Rating: 0

Community

Images

People interested in this restaurant (3)


Location

Päivöläntie 40, 00730 Helsinki - Route