iinaA

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Vapiano Tuoretta italialaista!

Suuret odotukset jäivät ajatuksen tasolle. Erittäin pikaruokalamainen kokemus kaikenkaikkiaan, erona vain se että olen hyvin monissa pikaruokaloissa saanut parempaa ja vilpittömämpää palvelua, tai ainakin sen yhden hymyn. Söin funghi pastaa, olin valinnut jonottaessani täysjyvä fusillin, sitä ei kuulemma ollut joten jouduin tyytymään spagettiin. Pöh.
Annos oli reippaan kokoinen mutta ei tasalaatuinen, lähtötilanne oli suhteellisen mauton, parani kyllä loppua kohden kun maku oli kaikki pohjalla. Onneksi pöydissä oli chiliöljyä joka olisi kyllä saanut olla tulisempaakin.Myös seuralaiseni valitti maun puuttellisuudesta, hänellä oli pasta jossa oli naudanlihaa ja kasviksia. ilman kastiketta.
Palvelu tai lähinnä sen puute herätti meissä hiukan kummastusta. Tarjoilijoita oli riittävästi, mutta kukaan ei kysynyt sen kummemmin meiltä mitään. Katseita kyllä tuli mutta enemmän anteeksipyytäviä kuin palvelualttiita ja ystävällisiä. Oikein jäin odottamaan miten kassalla palvellaan mutta ei mitään, hinta ja rahat pois. Eikä edes kiitos ja näkemiin vaan itse saatiin huikata moikat ovella. Jos tämä on se palvelumalli mitä Vapiano haluaa suomessa toteuttaa niin ihmettelen syvästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 21.06.2011
Arvosana: -2

Ravintola: Henry's Pub hot wingsejä, pubiruokaa

parhaat wingsit olen syönyt täällä. Ei ole tarvinnut lähteä pettyneenä kotiin niinkun monesta muusta ravintolasta wingsien syönnin jälkeen. Täällä wingsit sentään ovat rapsakoita eivätkä löllöjä. Dipit ovat huippuja.täällä aion syödä wingsini jatkossakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.04.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Sushi 'N' Roll sushia, japanilaista

Nam! Tilasin netin kautta ja kyllä toimi, ei mitään valittamista. Raaka-aineet tuoreita ja sushit sieviä. Suosittelen :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 18.02.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ichiban Sushi Kamppi japanilaista

Olen jo muutamaan otteeseen mennyt hakemaan California rullia vesi kielellä ja törmännyt samaan vastaukseen: avocado on loppu. Hmm, iso kampin supermarket on vieressä joten ei varmaankaan ole suuri vaiva hakea puuttuvaa raaka-ainetta sieltä. Itse olen myös ravintola-alalla ja tiedän että aina ei raaka-aineet riitä, mutta onhan se helpompi myydä "ei oota" ?? :S

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.10.2010
Arvosana: 2

Ravintola: Chico's Salomonkatu amerikkalaista

täynnä teinejä, perunat kuumia mutta pihvi oli jo haaleaa. . :S

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.04.2010
Arvosana: 0

Ravintola: Himshikhar nepalilaista

Palvelu paikoitellen hidasta. Hinta-laatu suhde ok, sitä saa mitä tilaa.
Seurueessamme oleva mieshenkilö osasi muutaman sanan nepalia ja hän sai ilmaisen keiton!! kannattaa siis flirttailla tarjoilijoiden kanssa.
Perus oluet ja siiderit toimitettiin pöytään sujuvasti, mutta listalla olevat drinkit ottivat oman aikansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 03.02.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit