Köket är öppet

Sushi 'N' Roll

Betyg 1.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (86)

Kuvottavaa syödä kärpästen ympyröimänä. Ylihinnoiteltu buffa sisältää paria hassua laatua mautonta ja huonoa sushia. Riisi ei ole sellaista kuin pitäisi. Avokado on rusehtunut. Kaiken kukkuraksi asiakaspalvelu on tylyä ja hymytöntä. Mitään ekstraa ei saa (siis hyvän ruokahalun toivotusta tmv). Ei todellakaan jatkoon. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 30.08.2019
Betyg: 0

Jos haluat tanakkaa puuromaista sushia, niin tästä tulee lempiravintolasi. Hinta ja laatu on hyvin kaukana tästä ravintolasta: 15 €:n lounas, jossa liemi, hyvin minimaalinen valikoima sitkeitä susheja, sekä kahvi tai tee.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 27.06.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaan hinta 15 on hyperöveri, vaikkei ruuassa itsessään ole valittamista. Sushi maistuu sushille kuten kuuluukin. Tilat ovat hieman ahtaat ja safkaa piti jonotella hälinässä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 14.08.2017
Betyg: 0

Täältä olen löytänyt Helsingin parhaat sushit. Lukuisat take a way annokset vuonna 2015 ja nyt alkuvuonna 2016 ovat olleet loistavia. Hintaahan näille tulee, mutta laatu maksaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 20.01.2016
Betyg: 0

Olen Helsingissä kiertäny monia Sushi-ravintoloita, mutta tämä paikka yllätti tasokkuudellaan ja sijainnillaan. En ollut ennen kuullut edes koko paikasta, kunnes kävelin sen ohi tuttavaani tavatessa. Ystävälläni oli ollut huonompi kokemus, mutta minulla täysin päinvastainen (huonoja päiviä aina sattuu). Hinnalta ravintolan ruuat tuntuvat melko kalliilta, mutta syödessä sen unohtaa. Tilasin Dragon Rollin ja paistettuja Lohi nigireitä, jotka olivat parempaa, mitä koko Helsingistä olen saanut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 02.01.2016
Betyg: 0

Perushyvää take away -sushia lähiravintolasta. Sushi oli tuoretta mutta aavistuksen liian lämmintä. Wasabi-philadelphia-kurkku-avokado -rulla oli nappivalinta settiin, ja palat olivat yllättävän isoja verrattuna muiden ravintoloiden vastaaviin. Tilatessa ajattelin, että 12 kappaleen setti on hieman ylihinnoiteltu (15,50 €) määrään nähden, mutta syödessä muutin mieleni: hinta oli määrään ja laatuun nähden kohdallaan. Myös palvelu oli iloista ja nopeaa. Tulen toistekin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 0

ihan ok sushia mutta hieman liian lämmintä. tasoon nähden hieman ylihinnoiteltu. sushia saa kuitenkin kätevästi tilattua netistä ja jos ei odota ihmeitä niin ei tule pettymäänkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.12.2014
Betyg: 0

Quite frankly my worst sushi experience so far.

The miso soup was too salty, while the edamame beans were heavily overcooked! The fish didn't taste or feel fresh and the rice was absolutely tasteless. No sign of vinegar there?
I also pulled one of the nigris apart and was surprised to see no wasabi.

Also the makis looked like a five year old had made them. Ridcilous.

Service was okay, although a bit slow.

Won't return.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 23.11.2014
Betyg: 0

Sushit pääsääntöisesti oikein maukkaita ja tasalaatuisia. Kala on tuoretta ja riisi hyvää. Valitettavasti kalan parhaat palat eivät ole aina löytäneet tietään makirulliin, nigireissä aina priimaa. Kaikki kömmähdykset, joista on vain suunsa avannut, on aina hyvitetty asianmukaisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.11.2014
Betyg: 0

Tilattiin takeaway 2 hengelle (40€). Soija loppui jo puolessa välissä syöntiä ja maistui todella laimennetulle. Sama fiilis oli wasabin suhteen. Sushit oli ihan ok...vatsantäytetttä! Kolmen vuoden aikana on tullut todistettua tason alentuminen ja taitaa olla viimeinen kerta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 31.10.2014
Betyg: 0


Läge

Kapteeninkatu 7, 00140 Helsingfors - Route
+358403514289
http://www.sushinroll.fi/

Options