Opens at 11:00

Gratiam Thai

Rating 3.7 / 5

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Iloinen palvelu ja maistuvat annokset.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.04.2016
Rating: 0

Nyt oli vaihtunut take away -astiat. Hyvä! Nyt ei valu ruuat kuljetuksen aikana. Herkullista vihreää currya ja kevätkasvisrullat myös maukkaita.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 01.02.2016
Rating: 0

Siisti, thai-ravintolaksi viihtyisä paikka, josta saa oikein hyvää thai-ruokaa. Itse olen hakenut ruokaa tähän mennessä vain mukaan koska asun kulman takana, mutta ensi kerralla ajattelin syödä ihan paikan päällä. Ruoka on herkullista ja hinta-laatusuhde on mielestäni hyvä. Jotkut kommentoijista ovat kritisoineet annoskokoa, joka omasta mielestäni on ollut ihan sopiva, täyteen tulee (mutta ei ähkyyn asti) ja riisiä on joka kerta jäänyt reilusti ylikin. Olen jo pitkään toivonut thai-ravintolaa itäiseen keskustaan, joten ihanaa että toiveisiin on vastattu! Salaa toivon, että ruokalista vielä jossain vaiheessa laajenisi sisältämään som tamia tai muuta, samantyylistä tulista thaimaalaista salaattia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 29.01.2016
Rating: 0

Lounas on todella hyvä ja edullinen. Lounaaseen sisältyy alkuruoka, pääruoka, kahvi/tee

Ruoassa on paljon makuja joista syntyy varsin hyvä kokonaisuus. Toisin kuin muissa Turun thai ravintolaissa maut ovat erittäin rajalliset.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.01.2016
Rating: 0

Ystävällinen palvelu ja siisti paikka. Lounaaseen sisältyvä alkuruoka (sataykana) oli iloinen yllätys. Lounas oli ok, mutta sekä riisi että itse ruoka olivat jäähtyneitä, mikä teki ruokailusta hieman tylsää. Asiaan saattoi vaikuttaa ikkunasta tuleva veto: ruoka jäähtyi lautasella tavallista nopeammin. Mutta myös termoskannun kahvi oli haaleata. Ehdottomasti toisen lounaskäynnin väärti paikka kuitenkin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.01.2016
Rating: 0

Valitettavasti tosi pienet kastike-annokset. Tämän lisäksi Nuudeli-annoksissa ei tosiaan ole muuta kuin nuudeleita ja lihan osuus tosi vähäinen. Maku ja palvelu huippuluokkaa, mutta hinnan ja koon suhde ei tosiaan täsmää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 09.01.2016
Rating: 0

Kerrankin Thaimaalainen ravintola jossa ruoka maistuu thaimaalaiselta ruualta. Ravintola oli pienehkö, mutta se ei itseäni haitannut Ruoka oli mahtavaa, tarjoilu mukavaa ja hinta oli todellakin kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 21.12.2015
Rating: 0

Siisti paikka ja ystävällinen, reipashenkinen palvelu. Pienehkö ravintola, jossa saimme asioida ainoina asiakkaina (kolmen hengen seurue). Söimme á la carte-listalta härkää ja paistettuja nuudeleita ja olimme kaikki tyytyväisiä annosten makuun sekä kokoon suhteessa hintaan. Itse tulisesta ruoasta pitävänä olin ilahtunut, että annokseni todellakin oli ronskisti tuoreella chilillä maustettu.
Ravintolan akustiikassa tosin on toivomisen varaa; meitä äänimaailman kolkkous ei muutoin tyhjässä tilassa häirinnyt, mutta täydessä ravintolassa äänimaailma saattaisi olla melko kakofoninen. Myöskään 2,50€ hintainen vesikannukaan ei lämmittänyt mieltä, mielestäni hanaveden tulisi olla aina ilmaista.
Kasvisvaihtoehtojakin listalta löytyy, emme tosin itse kokeilleet.
Ravintolassa näytti olevan myös syöttötuoli lapsiperheitä ajatellen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 09.12.2015
Rating: 0

Ravintola siisti, palvelu loistavaa, konsepti tarkaan mietitty, kaikki siistiä. Rasvankäryyn voisi kiinnittää huomiota, ei tee mieli jäädä aterioimaan.
Harmittavasti take away annos säälittävän pieni, tofua paljon, laatikon pohjalla aavistus maapähkinä soosia. Erillisessä purkissa kaksi friteerattua riisipalloa. Kasviksina vähän porkkanraastetta ja muutama salaatin lehti.
Hinta tuon kokoisesta annoksesta suuri verrattuna muihin vastaaviin ravintoloihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 24.11.2015
Rating: 0

Kaunis ja siisti ravintola, ystävällinen palvelu, huomioitiin tilaajan allergia annoksessa ja chilirouhe oli take awayna varmuudeksi omassa rasiassaan. Tilasin nuudelit, oli maukasta, tosin hieman hintavaa annoksen kokoon nähden. Ruoka kulkeutui siististi kotiin saakka. En tiedä olisiko annoskoko isompi jos söisi ravintolassa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 22.11.2015
Rating: 0

Community

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Uudenmaankatu 16, 20500 Turku - Route

Options