bianca1

5 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (5)

Ravintola: Yoko Thai thai, aasialaista

Ihan ok ruokaa markettiravintolaksi, mutta jos kaipaa vähänkään aitoja itämaisia makuja, ei niitä kannata täältä hakea. Hieman kallis mielestäni laatuunsa nähden, keskustassa kuitenkin samanhintaisia ja huomattavasti parempia thai/kiinalaisia ravintoloita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.12.2017
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Maneerat Thaimaalaista

Parasta thai-ruokaa Turussa. Miinuksena aukioloaikojen vaihtelevuus (joskus kiinni vaikka netissä sanotaan että on auki) ja paikan pienuus, joutuu lähes poikkeuksetta jonottamaan /varaamaan pöydän. Tila on myös pieni joten ruoankäryt tulevat ravintolasaliin. Kaikesta huolimatta palvelu on aina ystävällistä ja ruoka todella hyvää, ja hinta-laatusuhde on loistava. Suosittelen käymään, mutta varasuunnitelma pitää olla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Morrison's Turku Amerikkalainen

Kävimme isolla porukalla pari viikoa sitten. Palvelu oli töykeää, tarjoilija ei selvästi pitänyt työstään ja joutui esim. kysymään monta kertaa tilauksia koska ei kuunnellut ensimmäisellä Paikan burgerit ovat kuitenkin ok ja isokokoisia josta mm. puolisoni pitää. Jos palvelu olisi parempaa, olisi kokemuskin ollut positiivinen. Potkut surkealle tarjoilijalle niin paikka paranee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 30.10.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sevilla & Co korttelibistro

Kävin Sevillassa lauantai-iltana. Paikka oli melko täynnä, joten odotukset olivat korkealla. Mielestäni lista oli kuitenkin melko suppea, ja annokset kalliin oloisia. Tilasin tortilla españolan eli kasvismunakkaan, joka taisi olla ainut kasvisruoka listalla. Munakkaasta oli unohtunut suola, joten se oli tosi mauton. Mukana ei myöskään ollut perinteisiä perunaa ja sipulia vaan kaikenlaisia vihanneksia. Täytyy sanoa että olen syönyt parempaakin espanjalaista munakasta. Seuralaiseni otti tapasvalikoiman, se oli yllättävän pieni vaikka maksoikin yhtä paljon kuin pääruoat. Tapakset olivat kuulemma suurimmaksi osaksi hyviä, mutta oliivit olivat kovia ja mauttomia, ja niitä oli paljon verrattuna muihin tapaksiin. Otimme jälkiruoaksi churroja, ne olivat ihan ok, vaikka onhan näitäkin parempiakin joskus syöty. Palvelu oli ok, hieman hidasta ehkä mutta asiakkaita oli paljon. Ruoka hinta-laatu-suhteeltaan kallista...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Fontti italialaista bistroa

Olen käynyt Fontissa lounastamassa kolme kertaa, ja ruoka on joka kerta ollut hyvää. Nyt viimeisimmällä kerralla ravintolaan oli ilmestynyt salaattinoutopäytä. Se olikin ihan ok, koska pääruoka-annoksen kanssa tullut salaatti on ollut joka kerta liian öljyinen minun makuuni. Pääruokana oli tällä kertaa possua, ja se oli hyvää. Plussaa myös tuoreesta foccaciasta ja kahvin kanssa olleista kekseistä. Mukava paikka ja nopea palvelu ainakin lounasaikaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit