Avautuu 11:00

Fontti

italialaista bistroa
Arvosana 3.6 / 5

Tarjoukset ja kampanjat

Voimassa aina
EatPass leimaetu
8 leimaa: Kaksi pizzaa yhden hinnalla

Arvostelut (48)

Varasuunnitelmana valittu Fontti jätti melkoisen pettymyksen. Paikka vaikuttaa heti sisäänastuessa enemmän paikalta, jossa nautitaan tuopillinen, kuin à la carte -ravintolalta. Lista on ilmeisesti uudistettu hiljattain ja se on kylläkin mukavan lyhyt. Kasvisruokia pääruoista taitaa löytyä kaksi - perinteinen määrä. Valitsen listalta vegaaniburgerin.

Ravintolassa on puoliavokeittiö, iso luukku näkyy salin puolelle, ja kuulemme kaikki kokin ja tarjoilijan keskustelut, mikä ei erityisemmin miellytä. Palvelu itsessään on kategoriassa "ihan ok", ja ruoat tulevat nopeasti (ravintolassa ei tosin muita syöjiä ollut). Vegaaniburgeriin kuuluu kikhernesalsaa, joka tuntuu olevan jostain lounastarjoilusta ylijäänyttä, kuivunutta sössöä. Lisänä juustoa (raasteena?), paistettuja herkkusieniä, ihan hyvät ranet ja coleslaw'ta. Burgeri on superkuiva, siinä ei ole mitään muuta soosia kuin ministi majoa ja se edellä mainittu salsa.

Well, ruoka ei ollut pahaa muttei missään nimessä hyvääkään. Vegeburgerissa onnistuu harva, eikä seuralaisen lihaisa versiokaan kuulemma vakuuta. Hintaansa nähden laatu erittäin huonoa, 18 € on liikaa tästä setistä. Ravintola on siisti ja sisustus ihan kiva, palvelu mukiinmenevää. Viivan alle jää silti melko lailla miinusmerkkinen tulos.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 05.03.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Fontista on tullut erittäin miellyttävä illanviettopaikka, etenkin viikonloppuisin. Ensin ruokaa yläkerran ravintolassa ja 23 aikoihin Pressiklubille nauttimaan hyvästä musiikista ja drinkeistä. Pöytävaraukset onnistuu aina kätevästi, palvelu on asiantuntevaa ja nopeaa, ruoka herkullista. Oma lempparini ehdottomasti maa-artisokkakeitto, isolle synttäriseurueellemme tilatut pihvit olivat myös täydelliset. Ja isot plussapisteet talon luomuvalkkarista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.02.2016
Arvosana: -3

Erittäin positiivinen ravintola kokemus kerta toisen jälkeen! Hyvistä raaka- aineista koottu maistuva burgeri, sekä loistavat pizzat ( melkein voisin sanoa turun parhaat )!!

Ravintola on mielestäni tunnelmallinen ja rento, palvelu ystävällistä. Ilta ohjelmaan on myös tullut selvästi muutosta ja paikasta on tullut minulle myös mieluinen illanvietto paikka. Tulen käymään edelleen ja voin suositella!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: -3

Täällä käyn paljon, niin syömässä kuin istuskelemassa. Ihanaa ruokaa, varsinkin jälkkärit ihania. Listassa on sopivasti vaihtoehtoja annoksiksi. Mukava asiakaspalvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: -3

Paska paikka! Arkipäivinä iso tuoppi Lapin kultaa 0,5 ltr hinta 6e. Lauantaina yllätys yllätys iso tuoppi onkin vain 0,4 ltr mutta hinta silti sama 6e. Kysyin myyjältä että miksi nyt vain 0,4 ltr, vastaukseksi todettiin "Meillä on vain yhtä kokoa Lapin kultaa!". Itse en ainakaan huomannut missään minkäänlaista hinnastoa. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2015
Arvosana: -1

Kerrassaan herkullinen burgeri, ja tuoreet lohkot kylkeen, nam, nam. Myös juustokakku jälkkärinä loistava. Siisti, tilava, nykyaikainen sisustus. Vähän kyllä ihmettelen vähäistä asiakasmäärää. Itse voisin mennä uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: -3

Joskus avatessaan ovensa tämä oli vielä miellyttävä tuttavuus, mutta viimeisin kokemus saa jäädä viimeiseksi. 3 tarjoilijaa, ruokailijoita ehkä kymmenisen kappaletta, joista osa oli jo saanut ruokansa meidän paikalle tullessa.
Tarjoilija tuo listan ja kysyy, onko ok, jos hän tulee hetken kuluttua ottaman tilaukset. Tämä "hetki" kesti 40 minuuttia. Ruoan saaminen kesti 30 minuuttia.
Oman annokseni lohi oli ylikypsää, ystävän annos taas enemmän pestoa pastalla kuin pastaa pestolla ja huipennukseksi annoksesta löytyi hius. Ei hyvityksiä, palvelu muutenkin hieman liian kiireistä ottaen huomioon, että ruokailijoita ei tosiaan ollut montaa.
Sen lisäksi ympäristö alkaa muistuttaa enemmän kaljakuppilaa kuin ravintolaa, joten kiitos ja hei tällekin ravintolalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

Minä myös lammaspotkaa tilasin - potkaa oli vain nimeksi ja lampaanlihan makua en löytänyt; pelkkää leveää pastaa tomaattisoseessa, muutama rucolan lehti & hieman parmesaania koristeena. 7 euroa voisin korkeintaan maksaa tuollaisesta 'junttiannoksesta' nälissäni. Valitin, tarjoilija pahoitteli ja kertoi myös keittiön pahoitelleen. Hän sanoi että saan ilmaisen jälkiruoan ja/tai kahvin. Jälkiruokatilaus otettiin vastaan, mutta hetken kuluttua tarjoilija palasi sanoen että niin kallista kompensaatiota ei voidakaan antaa, mutta kahvin saa ilmaiseksi. Mahtavaa! Eli sangen noloa. Kyllä oli kömpelöä touhua kaikki - en mene toiste enkä suosittele kenellekään hyvän ruoan ystävälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 14.03.2015
Arvosana: 0

Tilasimme lammaspotkaa. Saimme sinällään sopivan kypsää kauniisti koristeltua makaroonia suht pienen annoksen. Potkasta ei juurikaan havaintoa. Onnneksi paikka on remontoitu viihtyisäksi, talon punaviini ja tarjoilu hyvää. Kokin mielestä lammasta oli riittävästi, näköhäiriö?Tarjoilija sentään ymmärsi antaa pikkasen hyvitystä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 06.03.2015
Arvosana: 0

Vietimme lauantai-illan hyvän ruoan, viinin ja ystävien kera. Palvelu toimi loistavasti ja viihdyimme yömyöhään asti. Kaupungin kärkikaartia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 12.01.2015
Arvosana: -3

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppiaskatu 5, 20100 Turku - Reitti
http://www.fontti.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita