Avautuu 11:00

Fontti

italialaista bistroa
Arvosana 3.7 / 5

Arvostelut (47)

Fontista on tullut erittäin miellyttävä illanviettopaikka, etenkin viikonloppuisin. Ensin ruokaa yläkerran ravintolassa ja 23 aikoihin Pressiklubille nauttimaan hyvästä musiikista ja drinkeistä. Pöytävaraukset onnistuu aina kätevästi, palvelu on asiantuntevaa ja nopeaa, ruoka herkullista. Oma lempparini ehdottomasti maa-artisokkakeitto, isolle synttäriseurueellemme tilatut pihvit olivat myös täydelliset. Ja isot plussapisteet talon luomuvalkkarista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.02.2016
Arvosana: -3

Erittäin positiivinen ravintola kokemus kerta toisen jälkeen! Hyvistä raaka- aineista koottu maistuva burgeri, sekä loistavat pizzat ( melkein voisin sanoa turun parhaat )!!

Ravintola on mielestäni tunnelmallinen ja rento, palvelu ystävällistä. Ilta ohjelmaan on myös tullut selvästi muutosta ja paikasta on tullut minulle myös mieluinen illanvietto paikka. Tulen käymään edelleen ja voin suositella!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: -3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täällä käyn paljon, niin syömässä kuin istuskelemassa. Ihanaa ruokaa, varsinkin jälkkärit ihania. Listassa on sopivasti vaihtoehtoja annoksiksi. Mukava asiakaspalvelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: -3

Paska paikka! Arkipäivinä iso tuoppi Lapin kultaa 0,5 ltr hinta 6e. Lauantaina yllätys yllätys iso tuoppi onkin vain 0,4 ltr mutta hinta silti sama 6e. Kysyin myyjältä että miksi nyt vain 0,4 ltr, vastaukseksi todettiin "Meillä on vain yhtä kokoa Lapin kultaa!". Itse en ainakaan huomannut missään minkäänlaista hinnastoa. En suosittele!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.10.2015
Arvosana: -1

Kerrassaan herkullinen burgeri, ja tuoreet lohkot kylkeen, nam, nam. Myös juustokakku jälkkärinä loistava. Siisti, tilava, nykyaikainen sisustus. Vähän kyllä ihmettelen vähäistä asiakasmäärää. Itse voisin mennä uudelleenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.10.2015
Arvosana: -3

Joskus avatessaan ovensa tämä oli vielä miellyttävä tuttavuus, mutta viimeisin kokemus saa jäädä viimeiseksi. 3 tarjoilijaa, ruokailijoita ehkä kymmenisen kappaletta, joista osa oli jo saanut ruokansa meidän paikalle tullessa.
Tarjoilija tuo listan ja kysyy, onko ok, jos hän tulee hetken kuluttua ottaman tilaukset. Tämä "hetki" kesti 40 minuuttia. Ruoan saaminen kesti 30 minuuttia.
Oman annokseni lohi oli ylikypsää, ystävän annos taas enemmän pestoa pastalla kuin pastaa pestolla ja huipennukseksi annoksesta löytyi hius. Ei hyvityksiä, palvelu muutenkin hieman liian kiireistä ottaen huomioon, että ruokailijoita ei tosiaan ollut montaa.
Sen lisäksi ympäristö alkaa muistuttaa enemmän kaljakuppilaa kuin ravintolaa, joten kiitos ja hei tällekin ravintolalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2015
Arvosana: 0

Minä myös lammaspotkaa tilasin - potkaa oli vain nimeksi ja lampaanlihan makua en löytänyt; pelkkää leveää pastaa tomaattisoseessa, muutama rucolan lehti & hieman parmesaania koristeena. 7 euroa voisin korkeintaan maksaa tuollaisesta 'junttiannoksesta' nälissäni. Valitin, tarjoilija pahoitteli ja kertoi myös keittiön pahoitelleen. Hän sanoi että saan ilmaisen jälkiruoan ja/tai kahvin. Jälkiruokatilaus otettiin vastaan, mutta hetken kuluttua tarjoilija palasi sanoen että niin kallista kompensaatiota ei voidakaan antaa, mutta kahvin saa ilmaiseksi. Mahtavaa! Eli sangen noloa. Kyllä oli kömpelöä touhua kaikki - en mene toiste enkä suosittele kenellekään hyvän ruoan ystävälle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 14.03.2015
Arvosana: 0

Tilasimme lammaspotkaa. Saimme sinällään sopivan kypsää kauniisti koristeltua makaroonia suht pienen annoksen. Potkasta ei juurikaan havaintoa. Onnneksi paikka on remontoitu viihtyisäksi, talon punaviini ja tarjoilu hyvää. Kokin mielestä lammasta oli riittävästi, näköhäiriö?Tarjoilija sentään ymmärsi antaa pikkasen hyvitystä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 06.03.2015
Arvosana: 0

Vietimme lauantai-illan hyvän ruoan, viinin ja ystävien kera. Palvelu toimi loistavasti ja viihdyimme yömyöhään asti. Kaupungin kärkikaartia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 12.01.2015
Arvosana: -3

Antipasto alkuun, ja Poroa päälle. Erittäin hyvää. myös lammasta kokeiltiin, hyvän luomuviinin kera.
Hyvä palvelu, ja ruoka tuli ripeästi.
Viihdyimme kerrassaan hyvin. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kauppiaskatu 5, 20100 Turku - Reitti
http://www.fontti.fi