Sunisa

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Street Gastro

En kyllä kykene ollenkaan ymmärtämään tätä street gastro-hypeä. Leipä on hyvää, lihaa ja salaattia sopivasti, mutta 9€ todella kova hinta tällaiselle tuotteelle. Karitsa on ihan jees, kana tomaattikastikkeineen todella pettymys. Palvelu nykytrendin mukaista eli suhteellisen töykeää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Kombo Winebar & Kitchen wines, food and a dog

Ihana paikka, henkilökunta tuntee viinit todella hyvin ja ruoka on erittäin hyvää. Heillä ei siis ole varsinaista menua, mutta annoksia on kolme kokoa ja ne vaihtuvat tarpeeksi usein. Suosittelen jälkkäriksi juustolautasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Korphai

Erittäin mukava palvelu, mutta muuten samaa tasoa muiden thai-raflojen kanssa (Suomessa). Som tam käsitti kuivahkon porkkanaraasteen pähkinöillä ja pääruoka riisipaistos kanalla oli aivan samaa liemessä lilluvaa keitettyä kanaa kuin kiinalaisissa ravintoloissa, bambut onneksi puuttuivat. Annoksesta oli kuvakin, joka muistutti laap chickeniä ja paistettua riisiä munalla, kauas jäi siitä. Kevätkääryleet olivat pelkästään nuudelitäytteisiä. Odotin paikalta paljon, mutta oma kokemukseni oli suuri pettymys. Valitettavasti otimme mukaan -> jäi syömättä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Chinese Panda Garden

Aivan loistava palvelu, tälläistä ei juuri nykyään saa missään. Lisäksi ruuan hinta-laatu -suhde kohdallaan. Paikka on myös todella siisti ja viihtyisä, mutta kaiken kruuna ihana ja symppis henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 12.12.2013
Rating: 1


Images


Followers