Closed now

Rulla

Rating 4.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (28)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Rulla on ihana - vanha kantalounaspaikkani. Täällä saa vatsan juuri sopivasti täyteen nautiskellen hyvää ja freesiä ruokaa. Dipit ovat ihan parhaita! Rulla + salaatti -kombo toimii todella hyvin, saa maistella vähän kaikkea.

Pienenä miinuspuolena tulee paikan kompaktius - vaikka olen pienikokoinen, istumapaikkojen tiheys hieman ahdistaa ja tuntuu, että paikkaan mahtuu juuri ja juuri istumaan. Ehkä tästä syystä lounaalla on useimmiten naisvalta...?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 27.12.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.09.2016
Rating: 0

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Innovatiivisia ja hyvänmakuisia rullia. Kastikkeet hyviä. Salaatti ei mikään erityinen, mutta ihan ok. Kevyttä syötävää. Ei isoon nälkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.07.2016
Rating: 0

Raikasta, herkullista, kevyttä, mukavassa ympäristössä. Hinta kuitenkin turhan korkea ainakin omaan arkiruokailuuni.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 20.03.2016
Rating: 0

Herkullista, raikasta, kevyttä ruokaa ja mukava palvelu. Valitettavasti hinnat sellaisia, ettei kovin usein raaski käydä lounastamassa. 4 rullaa ja salaatti 14,50 euroa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.09.2015
Rating: 0

Herkullisia ja tuoreita makuja. Jos vietnamilaiset kevätrullat maistuu, niin tuonne kannattaa suunnata. Kivasti kasvisvaihtoehtoja, ja lounassalaatti rullien kaverina on ollut maukas ja täyttävä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 05.08.2015
Rating: 0

Kevyttä, raikasta ja maistuvaa! Laadukkaat raaka-aineet selkeästi käytössä ja iso peukku siitä. Rullien kanssa tarjottavat kastikkeet ovat taivaallisia. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja mukavaa. Viineissäkään en ole joutunut pettymään. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 28.05.2015
Rating: 0

Aivan ihania tuore rullia. Tilasimme molemmat kasvisrullia ja mukana tuli kaksi vegekastiketta. Raaka-aineet olivat raikkaita ja tuoreit. Mahtava maku.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 03.05.2015
Rating: 0

Kevyttä ja raikasta ruokaa. Lounaaseen sai valita haluamansa määrän "rullia" ja niiden kanssa joko salaatin tai keiton. Vitriinissä oli neljää eri kasvisvaihtoehtoa ja saman verran lihaversioita. Otin 3 kasvisrullaa ja kvinoa-salaatin. Rullat olivat ehkä vähän mauttomia, mutta raaka-aineet todella raikkaita ja tuoreita, joten sen vahvempia makuja ei ehkä olisi kaivannutkaan. Mukaan tuli kahta kastiketta, paksumpi pähkinäsoosi ja ohuempi soijakastike (pyynnöstä soija, muuten kalakastike). Niihin dippailemalla sai rulliin lisää makua. Käytin kastikkeita myös salaatissani, joka ilman niitä olisi ollut aika perus salde ilman suurempia yllätyksiä.

Suosittelen kokeilemaan jos ei kaipaa kovin raskasta ja täyttävää ateriaa. Jaksaapahan tämän jälkeen vielä jälkkärit jossain muualla. ;)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.02.2015
Rating: 0


Location

Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki - Route
040 653 1866
http://www.rulla.fi

Options