suironkalttaani

12 reviews

Badges

Blog link

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Happy Food Garden

Oman tofu-annoksen seassa oli vahingossa kanaa, kaverilla oli sitkeän ja mauttoman mustekalan kaverina pakastevihannekset. Ylihintaista ja ala-arvoista. Oli virhe tulla, petetty olo. Yritin selittää tapahtunutta virhettä, en tullut ymmärretyksi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.09.2015
Rating: 1

Restaurant: Grand Shanghai

Kävin buffet-lounaalla, en tykännyt. Huonointa sushia miesmuistiin ja muut ruuat lilluivat rasvassa. Ensivaikutelma puitteista ja meiningistä oli ihan asiallinen (asiakkaitakin näytti riittävän tungokseksi saakka), mutta jotenkin paikka henkii "siitä, mistä aita on matalin" -asennetta. Never again.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 04.01.2016
Rating: 0

Restaurant: East Asia Restaurant

Erikoinen paikka – sijaintiin ja asiakasmäärään nähden valtavasti tilaa ja päällisin puolin ihan asiallisen tuntuinen paikka, mutta melko nopeasti käy selväksi, että siisteyden ja asiakkaiden huomioimisen kanssa on vähän niin ja näin.

Useampi pöytä on usein jätetty siivoamatta, ympärillä pörrää pieniä kärpäsiä ja kerran sisällä oli jopa pikkulintu, jota kukaan ei viitsinyt häätää pois. Vesikannu on nähtävästi seissyt pöydässä jo pidempään.

Tällainen epämääräisyys ja välinpitämättömyys hygienian suhteen tekee paikasta epäviihtyisän ja jopa vastenmielisen, vaikka ruoka onkin periaatteessa ihan ok. Lounasbuffet pitää sisällään montaa sorttia, myös sushia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.05.2015
Rating: 0

Restaurant: Piccolo Pizza

Onneksi olkoon Piccolo Pizza, onnistuitte tekemään elämäni kuvottavimman pitafalafelin! Falafelit mikroon ja päälle tolkuttomasti salaattia nahistuneen leivänkäppyrän sisään plus jokunen kurkkuslaissi. Nam nam eli hyi helvata

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.08.2013
Rating: -1

Restaurant: Pizzeria Sopranos pizza

Turborasvatut lätyt. Hinnassa parin euron Ullanlinna-lisä. Ukko tiskin takana vähän tympeän ja kyllästyneen oloinen. Ainakin mukaan otettaessa pizzan kylkeen saa pienen salaatin, mistä pieni plussa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2011
Rating: 3

Restaurant: Bravuria italian

Typerä konsepti, jossa asiakas tuntee olevansa pelkkä maksaja. Ruoka oli tehty tuoreista raaka-aineista, mutta oli kovin tavallista. Tyylikkyys ja viihtyvyys on kaukana, kun pöytään saa mukaan värisevän muovisen vehkeen, joka ilmoittaa pieniä punaisia valoja vilkuttamalla milloin valmis ruoka pitää hakea tiskiltä. Vesi maksoi erikseen. Ylihintaista pikaruokaa kauppakeskuskansalle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2011
Rating: -2

Restaurant: Baribal billiards hall with kitchen

Julmetun kallista liharuokaa.

Lounaalla ei ollut mitään kasvissyöjälle, listallakin vain yksi vaihtoehto. Pasta-annos oli pieni, kallis ja tylsän makuinen. Ruokaa sai jostain syystä odottaa kauan, vaikka olimme ainoat asiakkaat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2011
Rating: 2

Restaurant: Himalaya nepalese

Erittäin mainio lounaspaikka! Toimii toki myös lounasajan ulkopuolella, mutta lounasaikaan hinta-laatusuhde mielettömän hyvä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2011
Rating: 0

Restaurant: Nerone italian/pizza

Annokset ovat isoja ja kohtuuhintaisia. Lounasaikaan saattaa olla ahdasta. Kodikas, ei turhan sliipattu paikka, tämä pätee sekä sisustukseen että ruokaan. Takahuoneesta kuuluu aina italiaa. :)

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2011
Rating: 0

Restaurant: Four Seasons Salads & Delicatesses lunch restaurant

Hyvä lounas, joskin vähän kalliin puoleinen. Paikkana mainio, varsinkin kesällä kelpaa istua kadulla aurinkovarjojen alla, useimmiten kuitenkin vähän ahdasta. Ilmeisesti aina tarjolla myös lämmin kasvisvaihtoehto.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.07.2011
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites