Kitchen is open

Baribal

billiards hall with kitchen
Rating 1.3 / 5

Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Julmetun kallista liharuokaa.

Lounaalla ei ollut mitään kasvissyöjälle, listallakin vain yksi vaihtoehto. Pasta-annos oli pieni, kallis ja tylsän makuinen. Ruokaa sai jostain syystä odottaa kauan, vaikka olimme ainoat asiakkaat.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.08.2011
Rating: 2

Kivi sisään.
Biljardisalin yhteydessä tarjoiltavat ateriat ovat tavanneet olla toast-suolapähkinä-osastoa. Tallinnasta Etelä-Helsinkiin levittäytynyt Baribal on pitänyt listalla lounasta sekä iltamättöä pubiruokameiningillä.

Lounaat ovat edullisia, sen sijaan 'menu' tuntuu kohtuuarvokkaalta. Liekö tuo näkyisi myös laadussa? Eestiläistyövoima vaikuttaa alkuun hyväkäytöksiseltä, homma toimii hymyn kera. Kaljaa saa edulliseen hintaan ennen kuutta.

Listalta tilattu spesiaalihamppariannos saapuu melko nopeasti. Vaikuttaa kuitenkin, että sen valmistumisprosessista vastasi samainen tarjoilija. Hmm, 13 euron safkassa ei enää saisi olla näin. Ranskalaiset ovat pakastinkamaa, tuoksukin sen jo paljastaa. Nahkeita, mutta syötäviä toki. Määrässä ei valittamista. Kastikkeita on ohessa runsain määrin, molemmat valmista purkkimössöä. Ihan kelpoa, ei siinä mitään.

Rankka päivä -efekti! Valokuvassa burgeri näytti oikein lupaavalta kanafileineen. Kana-liha-hamppariviritelmä on kuitenkin todellisuudessa täysfarssi. Jauhelihapihvi SAATTAA olla paikan päällä valmistettua, ei tosin saman päivän aikana. Mikään muu ei missään tapauksessa. Kanapihvi kohoaa pakastinaltaasta. Sämpylä synteettisempaa ääripäätä. Makujen yhdistelmä tylsääkin tylsempi.

Lopuksi, maksaessani myös biljardilaskua, yrittää tarjoilija vedättää meiltä yli tuplamaksua biljardiosuudesta. Pitkän väittelyn jälkeen asiakas ON oikeassa. Näiden valokuvilla ja muulla vekslaamisella huijaavien, tämän hintaluokan mestojen soisi jäävän valtakunnanrajojen toiselle puolelle. Paikasta jäi poikkeuksellisen paha maku suuhun.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.04.2011
Rating: 3

Harvinaista: Ruokaa biljardipöytien kupeessa. Ei tänne nyt Perämiehenkatua kauempaa nyt ihan vartavasten syömään tulla, mutta pari kertaa vuodessa lounaan pystyy lähistöltä heittämään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 22.10.2009
Rating: 0

Ennen oli oikeasti halvimpia paikkoja mitä löytyy. Annokset kunnon kokosia ja monet kehuivat. Sitten nous joku päähän ja hintoja nostettiin ihan älyttömästi. Palvelu ihan ok. Tunnelma kamala, eihän se mikään hieno ravintola olekaan. Mutta en aio syödä enää ihan vaan hintojen nousun takia. Ei ole sen arvoista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.06.2009
Rating: 1

halpaa, mutta täyttä kuonaa. mm. kana maistuu synteettiseltä kumipandalta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 11.05.2009
Rating: 1

Lounas lista on laajennettu sillä rahalla saa salaatti,keitto sekä pääruoka. Kävin yksi iltaa a"la carte ruoka syömässä otin lämminkana salattiin se maistui tosi hyvälle ja oli täyttävä.
Alex

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 12.03.2009
Rating: 0

Tämä oli vielä hetki sitten vakiopaikkani: edullisin kuviteltavissa oleva lounaspaikka, jossa oli isot herkulliset annokset, mutta ruokaa sai odottaan 45 min. Nyt listaa on karsittu roimalla kädellä ja hinnat nousseet huimasti, samalla kuin annoskoot ovat pienentyneet niin että jää nälkä. Palvelu on kyllä nopeaa, koska olen usein ainoa asiakas. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä ja ihana ciabattaleipä. Illalla ravintolassa nautitaan olutta ja asiakaskunta on lähes pelkästään miehiä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.03.2009
Rating: 1

Lounaslistalta irtoaa eteläisen Helsingin edukkaimmat lounaat. Hinta-laatu lounaalla erittäin kohdallaan. Illalla kaljapaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 27.12.2008
Rating: 0

Perusbaariruokaa, nälkä lähtee. Kaljaukot valtaavat usein penkit biljardiyleisönä, ruokailijana istumapaikan löytäminen ajoittain hankalaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 25.12.2008
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 17.11.2008
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Perämiehenkatu 6/8, 00150 Helsinki - Route
(09) 67 3525
http://www.baribal.fi

Options