Closed now

Kipsari

student restaurant
Rating 4.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (28)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Vaikka kasvissyöjä ja opiskelija olenkin, en varsinaisesti rakasta Kipsaria. Käyn toki aina seudulla liikkuessani, mutta ei ruoka nyt mitään "ravintolaruokaa" usein ole. Hinta-laatu suhde opiskelijalle toki erinomainen ja kiva käydä ravintolassa jossa ei ole lihaa tarjolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 05.01.2017
Rating: 0

Helsingin paras opiskelija Kasvisrafla. Aina tarjolla myös vegaanista ja gluteenitonta lounasta. Plussaa myös pitkästä aukiolosta joka mahdollistaa opiskelijan selviytymisen.

Asiakaspalvelu pelaa hyvin, en koskaan ole saanut huonoa palvelua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 04.11.2016
Rating: 0

Paras opiskelijaruokala ikinä!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.11.2015
Rating: -1

Kipsarin sämpylät ovat jumaltenruokaa (tofuversio aaah ja opiskelijakortilla vaan. 2,60e). Perusruoka toistaa hieman itseään mutta on ravitsevaa. Palvelu pelottavaa ja en kyllä uskalla edes omaa vettä siellä juoda...

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 04.09.2015
Rating: 0

Paras! Ruoka aina todella hyvää, monipuolista ja proteiinirikasta. Palvelu ehkä hiukan neuvostoliittolaista, mutta olen tainnut jo tottua. :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 12.02.2015
Rating: 0

Helsingin opiskelijaravintoloiden paras ruoka, mutta melko huono palvelu. Suosittelen silti paikkaa ehdottomasti, koska ei täällä palvelun taki käydä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 09.02.2014
Rating: 0

Surkein ravintola ikinä, törkeämpää kohtelua ei löydy edes maailman toiselta puolen. . "Siis ihan hirveä MÄLLI toi sun annos, voisit vähän kontrolloida tota ruoan ottamista, pitää alkaa laskuttaa tuplahintaa". Naurettava paikka, ei voi muuta sanoa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 01.10.2013
Rating: 1

Paras opiskelijalounas!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 3€ Added: 03.12.2012
Rating: 0

On niin hurjan jäistä palvelua, ettei sellaista voisi kuvitella missään olevan. Kytätään paljonko otat ruokaa ja sitten kolmesti kielletään kovaan ääneen eri pisteissä linjastoa, ettei hummusta saa ottaa noin paljoa. Hieman kiusallista. Sämpylöitä jos yrittää ostaa mukaan, sinua epäillään ruuan välittämisestä kysymällä: "Aika paljon lähtee ruokaa opiskelijahinnalla, tuleeks nää varmasti sulle itelle?" Kyttäämistä ja halveksuntaa, ikään kuin kaikki opiskelijat olisivat syömässä paikkaa tahallaan konkurssiin. Hyi. Ruoka on valitettavasti aivan helkkarin hyvää ja sen takia siellä käynkin. On tarpeeksi proteiinia ja hyvät maut. Ärsyttävä ristiriita..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 3€ Added: 30.11.2012
Rating: 3

Kipsari on todellinen ALA-ARVOISEN palvelun ravintola. Yhtä hävytöntä kohtelua en ole saanut missään muussa ravintolassa tai kahvilassa. Ei voi antaa pisteitä sille puljulle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 05.10.2012
Rating: 4


Location

Hämeentie 135 E, 00560 Helsinki - Route
(040) 7070 167
http://www.kipsari.com/

Options