Serving lunch

Galleria-ravintola Wellamo

gallery-restaurant
Rating 3.4 / 5

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Viehättävä, vanhahtavan venäläistyylinen. Konstailematon. Palvelu luontevaa ja ystävällistä. Novgorodinpata oli maukasta. Bouillabaisse oli vaisua ja teollisen makuista. Jälkiruoka parfait oli loistava. Friteerattu camembert oli lievähkösti pettymyksen puolella. Jäätelö oli hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 01.04.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Paras pihvi vuosikausiin, maukas kokonainen valkosipuli lisäkkeenä. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 27.03.2016
Rating: 0

Kokonaisvaltainen kokemus aina ruokalistoista lähtien. Ruoka hyvää perustasoa, mutta tunnelma, sisustus ja palvelu persoonallisia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 30.01.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

. .

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 23.03.2015
Rating: -3

Alkuun suolakurkut smetanalla ja hunajalla, pääruuaksi Sinappihärkää á la Wellamo valkosipuliperunoilla ja jälkiruuaksi sitruunasorbet sekä tuplaespresso brandyllä.
Ruoka oli loistavaa - pihvi medium kuten halusinkin. Kiva lisäke oli uunivalkosipuli, jota harvoin on tarjolla. Meitä oli iso parinkymmenen hengen ryhmä. Huolimatta siitä annoksien pöytiin kanto toimi moitteettomasti eli kenenkään ei tarvinut odottaa tai syödä kylmää ruokaa. Tunnelma oli intiimi ja meillä oli onnistunut ilta. Kiitos ja voin suositella hyvin mielin muillekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 12.12.2014
Rating: 0

Lihapata, juustokana, sorbetti ja parfait olivat erinomaisia. Alkupalaetanat olivat korkeintaan perustasoa. Sali oli 15.12. lähes tyhjä. Toivoin jotakin muuta kuin ikonitaidetta seinillä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 29.12.2013
Rating: 0

Ei koskaan ole pitänyt aikatauluistaan kiinni ja kokki piilottelee ja lähtee milloin tahansa pois töistä. Lisäksi kesken ruokailun tullaan hätistelemään pois. En ikinä voisi suositella. Aivan perusasiat perseellään tässä ravintolassa, vaikka ruoka on maittanut. En tajua miten voi kannattaa asiakkaiden halveksunta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.10.2013
Rating: 0

parsa kylmää ja tarjoiltiin kylmiltä lautasilta,euroopassa en koskaan ole saanut parsasesongin parsaa kylmänä, en ranskassa en saksassa en espanjassa, ja olen kuitenkin syönyt parsaa kymmeniä kertoja. ja tämä ravintola ilmoittaa tarjoavansa eurooppalaista ruokaa. kanasalaatin kana kovan kumista, silakkapihvit eivät olleet rapeita vaan löllöjä, harmillista koska suosittelin ravintolaa aikaisempien kokemusten pohjalta, ilmeisesti omistaja on vaihttunut, kun ruuan taso on näin laskenut, jäi kyllä paha mieli. vuosien takaisten kokemusten pohjalta sinne menimme, mutta pettyneinä lähdimme. Emme kuitenkaan valittaneet sillä olimme suositelleet ravintolaa ystävällemme joka halusi tarjota meille maittavan illallisen. Paha mieli jäi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 09.05.2013
Rating: -1

Went to Ravintola Wellamo with a large group and so our dinner was prebooked. I understand that large groups are a challenge to restaurants but that's no excuse for serving terrible food. Our starter consisted of a few lettuce leaves, slices of tomato and and cucumber, one sundried tomato and a slice of water melon. Main course was bland chicken breast in a even more bland sauce served with tasteless yellow rice and half of an oven tomato. The vegetarian main course was even worse: vinegary artichoke hearts (straight from the jar!) covered with ready made hollandaise sauce and served with boiled carrots, broccoli and greasy garlic potatoes. Oh dear.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.03.2013
Rating: 2

Tunnelma.
Vanhan liiton hovimestari. Huumoria ja määrätynlaista jäykkyyttä yhdisteltynä. Homma hoituu hyvin asiallisesti. Sympaattinen kivijalka. Kellarimainen fiilis. Taidetta seinillä. Pieni kotikutoisuus lisää tunnelmaa. Siitä homma ei kiinni jääkään.

Lounaslista on käsintehty. Ehkä kuusi-seitsemän eri vaihtoehtoa. Hyvältä näyttää, herättää luottamusta. Kumppani tilaa paistetut muikut, itselle Moskovanpataa. Muikuista tulee kovasti kehuja, ronkin ylitse pari kappaletta. Ei valittamista todellakaan. Iso annos. Oma pata on täydellinen. Pippuria on, perusmausteet riittävät tässä annoksessa. Hyvälaatuista lihaa. Perunamuusi on todella tukevaa. Uniikki annos. Toisella tsekkauksella syön kanaa viinissä. Mainio, hillitty annos jälleen. Riisissä on jotain todella erityistä. Kaverin nauttimat lihapullat kermassa saavat osakseen poikkeuksellista hehkutusta. Wellamo nousee suosikkilistalle.

Paikassa on poikkeuksellisen paljon asioita, jotka herättävät luottamusta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 15.01.2013
Rating: 3


Location

Laivastokatu 18, 00160 Helsinki - Route
(09) 663 139
http://www.wellamo.fi/

Options