Closed now

Holiday

neighborhood restaurant
Rating 3.9 / 5

Holiday is a buzzling neighbourhood bar & restaurant by Richard McCormick & Ville Relander.

Approachable seafood, modern veggie dishes, super fresh drinks, ice cream and a sunny terrace.
Enjoy your Holiday on the exotic island of Katajanokka. Kanavaranta is an exciting location near to downtown Helsinki and close to the key tourist spots. Holiday is a warm and welcoming meeting point to eat, to hang out and to have a good drink.


Reviews (8)

Olimme syömässä joulukuun lopulla, joka oli minulle 2. kerta kyseisessä paikassa. Saimme tietää vasta käyntimme jälkeen, että ravintola on menossa useammaksi kuukaudeksi kiinni - tämä selitti aika monta asiaa.

Tunnelma paikassa on kiva ja ruokalistalla on varmasti jokaiselle jotakin. Edellisen visiittini perusteella tiesin, että ruoka on hyvää. Tällä kertaa tilauksen tehtyämme selvisi, että alkupaloista haluamiamme ostereita eikä burrataa ei ole. Myöskään mitään haluamaamme viiniä ei löytynyt, valkoviineistä oli mahdollista saada vain Sauvignon Blancia, Chardonnayta tai jotain kreikkalaista viiniä.

Bataattiranskalaiset ovat kuitenkin kaupungin parhaat. Myös rapu sekä avokadopasta toimivat kivasti.

Palvelu oli sekavaa, mutta tämä annettakoon anteeksi sulkemisen kynnyksellä. Tästä olisi kuitenkin voinut mainita puutosten yhteydessä. Kynttilänvalo ja hyvä ruoka pelastivat paljon.     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2017
Rating: 0

Mahtava ruoka! Kunnon merenelävää, vahva suositus soft shell crab + grillattu mustekala. Ei ole halpa, mutta ainakin oman kokemuksen mukaan rahan arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.06.2017
Rating: 0

Holiday on ihanan rento ja viihtyisäksi sisustettu paikka, mutta melkoisen ylihinnoiteltu. Jotkin annokset ovat pieniä hintaansa nähden, ja listalta vaikea tulkita mitkä ruuat sopivat alkupaloiksi ja mitkä pääruuaksi, ilman että joutuu kysymään apua tarjoilijalta. Maistamani ruuat ovat tosin olleet hyviä, niissä ei ollut moittimista (poke bowl lohella + burrata-alkupala). Miinusta kovasta metelistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 06.11.2016
Rating: 0

Oli ihana aurinkoinen päivä, terassi täynnä ja niin myös sisäravintola. Menimme jonottamaan ruokaa. Hidas palvelu. parasta on asiakkaiden luoma rento, iloinen tunnelma. Ja sijanti kaupungin paras.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 21.10.2016
Rating: 0

Pehmeäkuoriset ravut 2kpl yht 26 € olivat ylihinnoiteltuja ja epämääräistä mössöä sisältä, toinen ravuista jäi kokonaan syömättä. Poke bowl, flamed salmon, oli jotenkin kuiva ja mitään sanomaton verrattuna esim the Cockin Tokyo bowliin joka oli lähes täydellinen. Tarjoilija ei tullut hakemaan ruokatilausta ennen kuin vasta pitkän odottelun ja viittoilun jälkeen; ja muutenkin palvelu oli mitäänsanomatonta, esimerkiksi vesikannua ei täytetty eikä muutakaan asiakkaan erityistä huomiontia esiintynyt vaikka asiakkaita oli vain muutamassa pöydässä ja tarjoilijoita useita. Iso pettymys, ehkä juuri korkeiden ennakko-odotusten vuoksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 17.09.2016
Rating: 0

Kala oli raakaa keskeltä. Liikaa melua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 10.09.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Hyvällä sijainnilla ja terassilla varustettu baari-ravintola. Kävimme kesäkuisena perjantai-iltana testaamassa Holidayn. Terassille ei voinut varata pöytää, joten söimme sisällä. Annokset sopivat hyvin jaettaviksi, joten valitsimme siikacevicheä, lohikulhon ja pehmeäkuorisia rapuja. Maut annoksissa olivat aasialaispainotteisia ja hyviä. Erityisesti siika ja lohiannos maistuivat, taskuravut sen sijaan olisivat kaivanneet seurakseen kunnollisempaa kastiketta. Ruoka siis aivan kelpoa, ja terassi on tosi viihtyisä. Myös sisätila on sisustettu höpsösti ja hauskasti. Akustisesti sisätila on vaikea, sillä täydessä ravintolassa meteli oli korviahuumaava, ja paikoin oli vaikea keskustella pöytäkumppanin ja tarjoilijan kanssa. Palvelu oli nopeaa mutta muuten aika mitäänsanomatonta, ehkä johtuen juuri kommunikoinnin vaikeudesta. Terassille suositus, ruokaa saa myös siellä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.07.2016
Rating: 0

Hieno lisä Skattan ja Krunikan ravintolatarjontaan. Sisustus, tunnelma ja meininki iskussa. Tulee hieno kesä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.05.2016
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Kanavaranta 7, 00160 Helsinki - Route
http://www.holiday-bar.fi/

Options