Avautuu 11:00

Habibi Mediterranean Cuisine

välimerellistä
Arvosana 4 / 5

Habibi on välimeren ruokaravintola, jossa tarjolla laaja valikoima lähi-idän makuja eurooppalaisittain. Ikimuistoiset makuelämykset löydät Habibista!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (56)

Kerrassaan positiivinen yllätys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 14.06.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Monipuolinen lounasbuffet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.01.2017
Arvosana: -1

Paljon erilaisia makuja. Monia ihan hyviä, joissakin hieman parantamisen varaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 27.10.2016
Arvosana: 0

Monipuolinen lounasbuffet myös kasvisyöjälle. Salaatteja oli todella montaa erilaista, ja lämmintä ruokaa pari vaihtoehtoa + riisi ja couscous. Ravintola oli siisti ja palvelu ystävällistä. Tulen uudelleen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.07.2016
Arvosana: 0

Maistuvia falafeleja ja viihtyisä ympäristö. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.04.2016
Arvosana: 0

Alkupaloiksi eteen kannettiin meze startterit, joiden maku ylitti kaikki odotukset. Falafel oli todella hyvää, samoin hummus ja tabboule. Suosituksesta pääruokana syötiin mixed grill, jossa kanaa, lammasta ja koftaa. Liha oli mureaa, kana hyvin maustettu ja kofta ehkä aavistuksen kuivahkoa, mutta silti varsin maukasta.

Kerkivertoa huomattavasti paremmat mätöt Kampissa, mutta rauhassa ruokailuun silti sopivan syrjässä. Myös palvelu pelaa ja on tuttavallisen rentoa. Kaiken kaikkiaan positiivinen yllätys, eikä varmasti jää viimeiseksi kerraksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 15.02.2016
Arvosana: 0

Tilasimme kebabit ja alkuu mezejä. Kebabit olivat tunkkaisia, liha sitkeää ja majoneesillä kyllästettyjä. Yllätykseksi Iskenderissä oli jogurtin tilalla majoneesi, joka teki annoksesta erittäin raskaan ja ravaisen vaikka yleensä jogurtti raikastaa kebabia. Toisessa kebab-annoksessa ranskalaiset olivat raakoja. Kebab-annokset huonompia kuin stadin kebabissa. Mezeissä ruoat menivät väärin ja myös tsatsiki oli tehty majoneesiin jogurtin sijasta. Mikään mezeistä ei ollut tuoreenmakuista, majooneesit maistuivat härskiintyneiltä. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Hummus ollut hieman vanhaa ja käynyttä parilla viime käynnillä. Huomauttamisesta huolimatta asiaan ei ole sittemmin tullut muutosta. Harmi, koska muuten todella herkullinen ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2015
Arvosana: 0

Habibia on ihan pakko kehua, ravintola oli kaikenkaikkiaan positiivinen yllätys, varsinkin kun ruoka oli todella hyvän makuista! Miellyttävä ympäristö ja ystävällinen palvelu sai viihtymään. Juu, tänne haluan tulla uudelleen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Jälleen kerran Groupon-vedätys. Söimme Groupon-paketin = pieni meze ja Mixed Grill El Bacha-lihavartaat. Paikka on hieman epäsiisti, tarjoilu erittäin hidasta ja ruoka perusmättöä. Meze oli OK, lihavartaat hieman kuivat ja lisukkeet (lohkoperunat ja riisi) täysin jäähtyneitä. Annos oli ilmeisesti viritetty Groupon-asiakkaille, koska tarjoilijan lähtökommentti meille oli "Tulkaa ensi kerralla syömään oikeaa ruokaa". Grouponin olisi nyt korkea aika mennä itseensä: tulonjako ravintolan ja Grouponin välillä on näköjään semmoinen, että ravintoloitsijat sahaavat omaa oksaansa ja virittävät kuponkiasiakkaille menun, joka ehkä pitää katetason siedettävänä, mutta aikaansaa sen, että kuponkiasiakkaat eivät tule toiste. Tämä ei kai ollut systeemin tarkoitus...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Malminrinne 6 (Sähkötalo), 00100 Helsinki - Reitti
+358408729700
http://www.habibi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita