hhatinen

10 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (9)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Bud's Pizzeria

Kallion parhaat ja halvimmat pitsat. Paikka tosin sattuu samalla olemaan alan miesten (ja naisten) vakkaripaikka. Joitakuita tämä voi häiritä, mutta itse vaan pidän siitä että paikassa on vähän elämää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 25.08.2014
Betyg: -3

Restaurant: Kiila Food & Bar

Brunssi oli ainakin oikein mukiinmenevä! Hieman varautuneena negatiivisista kommenteista tulin testaamaan eikä tämän saitin negatiiviset kommentit tuntuneet olleen samasta ravintolasta. Buffet oli monipuolinen, laadukas ja riittoisa. Palvelu ystävälllistä eikä paikassa liikaa tunkua. Kiilaa kannattaa ainakin kokeilla, jo ihan sen hyvän sijaintinsakin vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 14.04.2013
Betyg: 0

Restaurant: Lemon Grass thai

Hei hei Tuk Tuk, tervetuloa Lemon Grass. Kävin testaamassa cashew-kanan ja olin heti myyty. Listalla näyttäisi olevan riittävästi vaihtelua, hinnat mukiinmeneviä ja tilaakin paikasta löytyy. Seuralaisen fried rice kana oli myös hyvää ja annoksessa riitti kokoa, joskin, (ei mitenkään yllättäen,) riisin laatu oli kaukana aidosta kaakoisaasialaisesta keittiöstä. Täytyy vielä kokeilla uudestaan, mutta tässä on potentiaalia uudeksi thaikkuvakkariksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 29.07.2012
Betyg: 1

Restaurant: Siltanen

Inhottaa myöntää, mutta Siltasella on niin hyvä terassi ja salaattipöytä että täällä on kiva käydä lounaalla ja brunssilla. Paljon haukuttu nyrpeä palvelu on kyllä parantunut, mutta ei paikassa ole edelleenkään yleinen standardi. Välillä annoksia saa odotella ja tilaukset häviävät jonnekin limboon - mutta toisaalta mikäs siinä terassilla odotellessa jos on hyvä sää. Paikan puolustukseksi on sanottava myös että viimeksi keittiö hyvitti 1,5 tunnin pihvin odotuksen tupla-annoksella, jäi hyvä mieli :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.07.2012
Betyg: 0

Restaurant: Café Veganissimo

Samoissa tiloissa ennen toimineesta kasvisravintola Artesanasta ei olla menty lounaan suhteen ainakaan alas päin - päinvastoin. Vegaanisen lounasbuffan antimista löytyy reilusti makua ja ruokaisuutta, ja Artesanan vitsauksena jatkuvasti lopussa ollut ruoka ei näyttänyt olevan täällä ongelma. Muutenkin henkilökunta oli mukavan symppista. Tänne on mukava tulla uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.03.2012
Betyg: -1

Restaurant: Ravintola Aleksandria

Täydellinen kokemus. Ruoka oli laadukasta, herkullista ja ennen kaikkea edullista, henkilökunta hymyilevän ystävällistä, palvelu sujuvaa ja sisustus oli sopivan tunnelmallinen. Mitään napinan aihetta en kokemastani illallisesta yksinkertaisesti osaa keksiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.02.2011
Betyg: 0

Restaurant: Shanghai Cowboy

Tasokasta ruokaa hyvään hintaan vähemmän formaalissa ympäristössä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 12.10.2011
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Nan Hai

Perusjees kiinalainen. Nälkä lähtee hyvään hintaan ja ruoka on perustasoa. Vähän häiritsi mestan pubiosaston äänekkyys oven takaa, varsinkin kun oltiin ruokaosastolla ainoat asiakkaat. Palvelu oli kuitenkin nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.03.2011
Betyg: 0

Restaurant: Bellix Café & Restaurant mediterranean

Ehkä Helsingin hyvälaatuisimmat lounaat. Annoskoko ei ole kovin suuri, mutta toisaalta ruoka-ainekset ovat hyvin tasapainossa keskenään - annoksiin ei ole työnnetty turhan suuria määriä "halvaksi turvottavaksi täytteeksiä" liikaa perunaa, riisiä, tai muita hiilihydraatteja. Lounasannoksilla saa nälän lähtemään juuri sopivasti ja niistä jää mukavan hyvä ja kevyt olo. Kaiken kaikkiaan peruslounastasoon verrattuna täältä saa hyvin herkullista ruokaa. Suosittelen ainakin kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.03.2010
Betyg: 1


Bilder


Followers