Kitchen is open

Deliroom Ukkohauki

neighborhood restaurant
Rating 3.9 / 5

Deliroom Ukkohauki is a relaxed neighborhood lunch and brunch restaurant. There's plenty of free parking space available for the guests. We have space for private events and groups are also welcome.


Reviews (26)

Positiivinen kokemus. Viihtyisät tilat ja hyvä kotiruokabuffa. Salaati- ja lämminruokapöydän lisäksi tarjolla myös keittoa ja pizzaa. Kahvin kanssa tänään poikkeuksellisesti myös kakkua. Lounaspassilla joka 10. kerta ilmaiseksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 30.10.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pilalle meni. Ero vanhaan sijaintiin kuin yö/päivä. Lounas 29.6. Ruokavalikoima oli supustinut, kaikki oli kuivaa, vaikka klo 11.30..Vegehernari oli vetistä. Salaattivalikoimakin oli pienentynyt, ja muuttunut aivan "pitkotaan vähän vihanneksia" tyyppiseksi. Lieko koko henkilökunta uutta. Ei mitään verrattuna vanhaa. Välttäkää. Lisäksi uusi ravintola on ahdas koppi. Ja parkkihalli hankala, mutta se ei toki ravintolan vika.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.06.2017
Rating: 0

Sunnuntailounas oli varsin monipuolinen. Mutta blineiksi kutsutut pikkuletut olivat mauttomia paperinohuita kuivia käppyröitä, lisäksi vielä sitkeitä. Eipä noita pystynyt edes syömään. Kyllä ihmeteltiin! Palautteelle tuli yrmeä ilme tarjoilijalta. Käynnistä jäi vähän huono tunne.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 31.01.2016
Rating: 0

sunnuntai buffetiksi hyvin keskiverto,kotiruokamainen ja mielikuvitukseton. Jälkiruoka?? Kahvin kanssa tosi kummallisen makuisia keksejä?En taida toista kertaa vierailla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 26.04.2015
Rating: 0

Monipuolinen ja maittava lounasbuffet, jossa myös hyviä kasvisvaihtoehtoja. Oikein mukava ja ystävällinen palvelu.

Lounasbuffetissa tarjolla monipuolinen salaattipöytä, keitto ja useampia pääruokia. Omilla käyntikerroilla pääruokapuolella on ollut liharuokien lisäksi tarjolla myös maukasta kasvisruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.10.2014
Rating: 0

Sunnutaibuffa oli todella hyvä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 18€ Added: 23.02.2014
Rating: 0

Monipuolinen lounaspaikka. Käydessäni ei Ukkohauki kuulemma näyttänyt parasta puoltaan, mutta oli ihan kelpo lounaspaikka kuitenkin. Tilava ja siisti paikka. Käynpä lähiaikoina uudelleen tutustumassa tarkemmin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 26.07.2013
Rating: 0

Mukava paikka syödä lounasta! Miellyttävä palvelu, hyvät ruuat (salaattipöytä erittäin kirjava ja vivahteikas) ja tilat erittäin siistit. Kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus, niin viikonloppulounaalla kuin viikollakin. Viikonloppuun panostetaan hieman enemmän! Suosittelen käymään tässä paikassa!

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 19€ Added: 08.06.2013
Rating: 0

Ensimmäinen kerta kun kävin lounaalla, ja olipas hyvä kokemus! Paikkana erittäin siisti ja viihtyisä. Ruoka oli maukasta ja vaihtoehtoja oli monipuolisesti. Suosittelen kaikille!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.03.2013
Rating: 0

Ihan laadukas arkilounaspaikka, salaatit, keitto ja pizza varmistavat jatkuvan hyvän tason. Lämminruokatasossa vaihtelua. Viikonloppubuffet melko samaa, vain toinen hinta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.05.2012
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Merituulentie 36, 02200 Espoo - Route
094126121
http://www.deliroomukkohauki.fi/

Options