Closed now

Ravintola Rioni

Note 4.9 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Vegan
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (9)

Haukilahden ostarille, lähelle vanhaa suosikkiani E. T.Charlieta on tullut uusi georgialainen ravintola Rioni joten päätin käydä testaamassa sen kun Haukilahdessa päin liikuin.
Ravintola osoittautui yllättävän pieneksi, mutta koska käydessäni siellä ravintola oli melkein tyhjillään ei vapaan pöydän löytämisessä ollut ongelmaa. Sisustus on mukavan georgialaisen näköistä. Baaritiskin yläpuolella lukee liitutaulussa jotain georgiaksi josta en ymmärtänyt sanaakaan.
Tervehdittyäni tarjoilijaa heti ensimmäinen yllätys oli ettei tarjoilija puhukaan suomea. Ei se mitään, molemmat osasimme hyvin englantia joten istuin pöytään, sain ruokalistan ja pääsin tilaamaan.
Listan annokset näyttivät aika houkuttelevilta mutta myös aika hintavilta. À la carte -listalta löytyy vain muutama annos alle kahdenkympin. Päätin kuitenkin tilata chashushulin (en osaa lausua tuota oikein) koska se näytti kuvauksen perusteella houkuttelevalta.
Annos tuli ennätyksellisen nopeasti pöytään, olin varmaan odottanut korkeintaan viisi minuuttia. Annos oli aseteltu puiselle lankulle jossa vasemmalla oli itse ruoka rautaisella pannulla, keskellä kaksi palaa georgialaista leipää ja oikealla pieni kulhollinen vihersalaattia.
Upotettuani lusikan pataruokaan ja maistettuani sitä yllätyin siitä että tässähän oli pelkkää lihaa, alla ei ollutkaan riisiä tai perunoita. En tiedä olisiko niitä saanut tilaamalla erikseen lisähintaan, vai eivätkö ne kuulu georgialaiseen keittiöön. Pataruoka oli joka tapauksessa maukasta ja oivallisen mausteista. Georgialainen leipä oli myös todella hyvää, mursin siitä paloja ja kastoin lihapataan.
Ravintolasta olisi saanut aitoa georgialaista viiniä mutta koska olin liikkeessä keskellä päivää enkä halunnut tuhlata paljon jätin sen väliin ja otin ruokajuomaksi pelkkää vettä. Sen sai ilmaiseksi.
Kesken ruokailuni paikalle tuli myös joku pariskunta joka tilasi ison liharuoan. Olisin ottanut sen ellei se olisi ollut niin kallis. Ehkä jonain toisena kertana.
Loppujen lopuksi hyvä kokemus jäi tästä ravintolasta. Jos tästä jotain miinusta on annettava niin lievästä ylihinnoittelusta. Mutta on sitä pääkaupunkiseudulla paljon kalliimpiakin ravintoloita.
Tulen varmasti toistekin jonain päivänä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 11.02.2019
Note 0

Aivan uskomattoman hyvät maut lounaan Chashushuli lihapadassa! En oikein osaa muuta tällä kertaa sanoa kuin olipahan vaan todella maistuva lounas. Ei jäänyt oikein mitään parannettavaa. Ruoka ja palvelu parasta A-luokkaa. I'll be back!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 23.01.2019
Note 0

Ensivaikutelma sisälle tullessa oli hämmentävä, ei yhtään asiakasta tiistai -iltana. No, oli kuitenkin kaksi pariskuntaa - ulkoterassilla.
Annokset olivat muuten runsaat, mutta salaattia oli kahdelle niukasti. Salaatti oli kuitenkin raikas. Marinoitu grillattu possu sekä Georgialainen possu-nautavarras olivat kuivahkoja, kastike pelasti. Palvelu oli ystävällistä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 18.07.2018
Note 0

Hyviä makuja mutta ruuan laatu epätasainen ja palvelussa vähän parannettavaa.

Ilahduin huomatessani, että lähikulmille on tullut georgialainen ravintola. Astuin sisään tyhjään ravintolaan ja aloin katsella sopivaa pöytää. Omistaja tulikin paikalle kysymään, voinko auttaa? Tuli ihan oikeasti tunne, että olenko hänen mielestään eksynyt väärään paikkaan. Jos tarkoitus oli toivottaa asiakas tervetulleeksi, niin voin sanoa ettei onnistunut.

Selvisi, että takapuolella on myös terassi, missä olikin paljon asiakkaita. Terassi vaikutti lämpimällä kelillä hyvältä vaihtoehdolta varsinkin kun tyhjät sisätilat olivat melko pelkistetyt. Vaihdoin kyllä pöytää kertaalleen koska pöydälläni marssi koko ajan vihreitä ötökoitä edestakaisin (kirvoja?). Pöydän vaihto auttoi tosin vain vähän.

Omistaja auttoi viinin valinnassa. Badagoni Saperavi olikin georgialaiseksi viiniksi ihan OK. Ennen kuin ehdin sanoa mitä halusin syödä omistaja alkoi suositella grillattua possua koska se kuulema sopii täydellisesti valitsemani viinin kanssa. Päädyin tilaamaan siis Mitsvadi possua vaikka olin ajatellut tilata ihan muuta. Alkuruuaksi valitsin adjaruli khatchapurin. Myös hatsapurin valinnassa omistaja auttoi ystävällisesti.

Hatsapuri olikin täydellinen ja suosittelen vahvasti nimenomaan tätä kanamuna-voi versiota. Possuannos oli iso mutta rutikuiva. Tehdään kuulema possun niskasta, joten ihmettelen oliko unohtunut uuniin .. Yrttikastikkeet olivat hyviä, varsinkin se paksumpi. Myös salaatti oli hyvä. Kaikkiin pääruokiin ruokalistan mukaan sisältyvää talonleipää ei koskaan tuotu.

Laskun maksu ei onnistunut pöydässä vaan piti mennä kassalle. Omistaja oli jotenkin kysyvän oloinen, joten päätin antaa palautetta. Palaute otettiin asiallisesti vastaan, tosin kommentit kuivasta possusta aiheuttivat suurta ihmetystä.

Ruoka oli varsin kohtuullista mutta asiakaspalvelu jätti toivomisenvaraa. Se oli kyllä ystävällistä mutta ei kovin luontevaa. Varsinaisella tarjoilijalla (toinen omistaja?) näytti olevan omat pippalot ystäviensä kanssa ja hän tarjoili vain omaan pöytäänsä.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 29€ Hinzugefügt: 06.06.2018
Note 0

Rioni on ruokansa puolesta autenttinen Georgialainen, 5/5 lounas! Niittykummun länsimetropysäkiltä on lyhyt mutta palkitseva kävelymatka. Illallistestausta odotellessa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.04.2018
Note 0

Ravintola on pienehkö ja sitäkin lämminhenkisempi. Omistajat tuntuvat välittävän aidosti sekä asiakkaistaan, että ruoasta luoden erinomaisen kokemuksen. Ruoka oli erittäin hyvää, kokeilin useampaa lajia. Aion käydä perheen kanssa useamminkin!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 22.02.2018
Note 0

Todella viihtyisä georgialainen ravintola jossa erittäin maukasta ruokaa moneen makuun, kasvis annoksista plussaa. Olen ollut kaksi kertaa nyt lounaalla enkä malta odottaa että pääsen tutustumaan hyvältä näyttävään ala carte listaan. Suosittelen kovasti :)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 21.02.2018
Note 0

Miellyttävä tunnelma ja herkullisen yrttinen ruoka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.02.2018
Note 1

Truly authentic, delicious Georgian food. Very cozy, with friendly and attentive service.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.02.2018
Note 1

Community

Bilder

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (0)


Standort

Ukkohauentie 9, 02170 Espoo - Route
050 5131119
http://rioni.fi

Options