DeeDee

64 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (64)

Hyvä salaattipöytä, viisi pääruokaa ja jälkiruoka. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.07.2019
Note 0

Restaurant: Sofia Gastro

Kuuden ruokalajin yllätysmenu oli hyvätasoinen mutta ihan fine diningin huipulle ravintola ei yllä. Hyvä kokemus kuitenkin. Yllätysmenun ylivoimaisesti paras annos oli vaahtomainen perunakeitto, jonka kanssa tarjoiltiin kolmenlaista itsetehtyä leipää.

Ravintolassa on tarjolla siis vain yllätysmenuita - joko kolme tai kuusi ruokalajia. Etukäteen et siis tiedä mitä keittiöstä tarjoillaan. Allergiat ja muut rajoitteet toki kysytään ennen tilausta. Plussaa siitä, että viinipaketin saa myös puolikkaana ja viinit sopivat hyvin ruokiin. Monet alkuruuat kuten viinitkin olivat kuitenkin maultaan melko hentoja - olin toivonut hieman voimakkaampia makuja joihinkin alkupään ruokiin sekä viineihin.

Ravintola itse on tyylikäs ja näkymä Tuomiokirkolle on upea. Tarjoilu oli hyvää ja ystävällistä mutta esim. viiniesittelyt hieman ulkoa opetellun tuntuisia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 68€ Hinzugefügt: 08.06.2019
Note 0

Restaurant: 3-0 Urheilupuisto

Country style burgeri oli sporttibaaritasoa eli ei gourmeta mutta OK. Ranskikset oli hyviä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 30.05.2019
Note 0

Restaurant: Ravintola Sävellys

Sävellys on lähiökapakka mutta yllättävän kotoisan oloinen ja hyvä tunnelma, johon musiikilla on osuutensa.

Herkullinen Chicken Tikka Masala jätti kaikesta huolimatta varsin kaksijakoiset fiilikset. Kastikkeessa oli puolet kanaa ja puolet paistettuja vihannneksia, lähinnä paprikaa. Tykkäsin kovasti tästä kombosta mutta annoksen jälkeen jäi kuitenkin nälkä koska kanaa oli odotettua vähemmän. Menun mukaan annos olisi pitänyt olla erittäin tulinen - kolme chiliä - mutta tulisuudesta ei ollut tietoakaan. Ei ollut edes yhden chilin verran. Herkullinen mutta jotain jäi puuttumaan.

Lisukkeena oli mangocutney ja raitakastiketta. Mangocutney on omaan makuuni selvästi parempi vaihtoehto kuin monissa Intialaisissa tarjottava Dal kastike. Naanleipä oli vain OK-tasoa ja alkusalaatti vaatimaton.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 03.05.2019
Note 0

Restaurant: Gaijin

Hyvä kokemus jälleen kerran. 7-ruokalajin maistelumenu oli tasapainoinen, ei yhtään huonoa annosta. Viinipaketti sopi annoksiin mainiosti mutta oli varsin suolaisesti hinnoiteltu. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Vasta aloittanut tarjoilijankin tsemppasi hyvin vaikka kaikki ruokalajit eivät olleet vielä selkäytimessä. Laskun odottelu kesti turhan kauan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 64€ Hinzugefügt: 01.05.2019
Note 0

Restaurant: Swagatam

Ystävällinen palvelu, ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Kana (Handi Kukhuro) oli omaan makuuni turhan miedosti maustettu, joten ensi kerralla pitää kokeilla hieman tulisempaa lammasta. Naanleipä oli hyvää, salaattipöytä OK.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.05.2019
Note 0

Restaurant: Swagatam

Ystävällinen palvelu, ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Kana (Handi Kukhuro) oli omaan makuuni turhan miedosti maustettu, joten ensi kerralla pitää kokeilla hieman tulisempaa lammasta. Naanleipä oli hyvää, salaattipöytä OK.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.05.2019
Note 0

Hyvä salaattipöytä, lämpimät ruuat eivät nouse samalle tasolle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.04.2019
Note 0

Restaurant: Let's Play

Hyvää ja laadukasta ruokaa viikosta toiseen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 29.04.2019
Note 0

Restaurant: Långvik Bistro

Miellyttävä paikka, jossa kaikki yksityiskohdat on mietitty tarkasti. Paikka huokuu laatua. Ruoka oli erinomaista, samoin siihen valitut viinit. Pientä miinusta ainoastaan lihasta, joka oli omaan makuuni liian raaka. Palvelu oli erinomaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 64€ Hinzugefügt: 29.04.2019
Note 0


Followers