Öffnet um 12:00

Spice Garden

Note 4.1 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (99)

Toinen arvosteluni parin vuoden sisään. Asumme lähellä ja vähintään pari kertaa kuussa tulee ruokaa täältä haettua. Parin viime vuoden aikana on kuitenkin palvelun tasossa näkynyt selvä muutos. Ongelmana on henkilökunnan kielitaito, tai sen puute. Ymmärrän jotenkin sen että ravintolassa joutuu hoitamaan asiansa englanniksi. Mutta kun ei sekään oikein riitä, alkaa asiointi menemään vaikeaksi. Ruoka on kuitenkin edelleen yhtä loistavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 16.07.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Suosikki intialaiseni jo vuosien ajan - ruoka on hyvää mutta palvelussa hieman toivomisen varaa.

Ulospäin paikka näyttää räkälältä mutta on kuitenkin siisti ja ihan tunnelmallinen sisältä. Tavallisesti paikalla myös muutama paikallinen kaljanjuoja, joista ei kuitenkaan koskaan ole ollut haittaa tai häiriötä. Parkkipaikka on pieni mutta vain kerran olen joutunut kääntymään takaisin kun en saanut autoa parkkiin.

Yleensä tilaukseni on Kana Curryn tai Guijrati Chicken. Sama annos, en ole huomannut mitään eroa. Yleensä jompikumpi on päivän tarjous (12e). Annos on iso ja lihaa on paljon. Raitakastike on parasta mitä olen maistanut, olisiko pieni vivahdus minttua? Ruskeasta Dal -kastikkeesta en pidä, joten pyydänkin aina sen tilalle toisen annoksen raitaa. Naan leipä on myös iso ja erittäin hyvä. Tulisuutta saa pyytämällä lisää ja pyydänkin aina "very hot". Ruoka on erinomaista, samoin hintalaatusuhde.

Palvelussa on hyvää se, että tulisuuden voi määritellä itse, Dal -kastikkeen saa vaihdettua pyytämällä ja vesi tuodaan pyytämättä. Huonoa on se, että henkilökunta ei koskaan tervehdi sen paremmin tullessa kuin lähtiessä. Myös juoman saa joka toinen kerta hakea itse kylmäkaapista. Harvinaista on myös, että kysyttäisiin maistuiko. Joskus myös yritetään ohjata sellaiseen pöytään, johon en halua istua. Ruuan takia suosittelen silti.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.01.2018
Note 0

Maukasta intialaista. Hyvä hinta-laatu suhde.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 24.09.2017
Note 0

Parasta intialaista/nepalilaista sopivaan hintaan. Parhaita naan-leipiä. Miljöö jättää toivomisen varmaa, mutta kaikki muu on kohdallaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 16.08.2017
Note 0

Espoon kätketty helmi. Useamman kerran käynyt, ruoka on aina ollut ensiluokkaista. Lammascurry on suorastaan erinomaista. Sijainti on syrjäinen, asiakaskunta kiinnostuneempi oluesta ja palvelukin hieman vaisua. Mutta mikä tärkeintä ruoka on aivan mainiota!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.04.2017
Note 0

Riisin huono laatu ja sen päälle ripoteltu sipulirouhe on aika WTF. Kastikkeet on kyllä makoisia ja lihan määrä tarjoaa rahoille vastinetta. Riisi nyt vaan yleensä vaikuttaisi kulkeneen mikron kautta. Annosten mukana tuleva salaatti on kanssa aika kämänen, sellainen mitä voi just tyypilliseltä kebab-pizzerialta odottaa. Päivän tarjoukset on kylläkin edullisia ja pyytämällä saa niihinkin lisä-chilit.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 28.03.2016
Note 0

Parasta intialaista mitä Espoosta saa. Ei hirveästi valittamista tässä paikassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.03.2016
Note 0

Järjettömän hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Myyjä suositteli (kysymättä) eri annoksia ja kertoili niistä. Tilattiin annokset Butter Chickeniä ja Tandoori Mix. Voin suositella kumpaakin! Annoksiin kuului myös jättimäiset naanleivät. Olisi ollut mahdollista saada annokset normaalina tai hitusen tulisena.. Nyt otettiin normina, mutta ens kerralla täytyy kokeilla hotimpana. Valmistuivat nopeasti n. 10 min sisään tilauksesta (oltiin kyllä ainoat asiakkaat koska paikka oli juuri auennut). Tosi herkullista ruokaa ja miellyttävä kokemus kaikin puolin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 28.02.2016
Note 0

Espoon paras intialainen ruoka! Annoskoko on joka kerta yhtä iso, kuin myös maku.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 25.01.2016
Note 0

Olen käynyt täällä lounaalla tai hakenut lounaan parisenkymmentä kertaa. Kana ja kasvisvaihtoehdot ovat hienot! Pidän intialaisesta ja tämä on paras pääkaupunkiseudun paikoista. Erinomaisen makuiset yleensä. Kana joskus pikkuisen kuivaa. Paikka ei häikäise ulkonäöllä, mutta sisällä ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.12.2015
Note 0


Standort

Lintuvaarantie 28, 02650 Espoo - Route

Options