seurahepo

42 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (41)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: La Soupe

Erittäin hyvä lounaspaikka. Käyn täällä noin kerran tai pari viikossa, kun mieli tekee vähän kevyempää lounasta. Keitot ovat kautta linjan maukkaita, näin kesällä ovat maistununeet etenkin gazpacho- ja savulohikeitot. Lounaan kruunaa yleensä quiche.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 19.07.2016
Note 0

Restaurant: We Pasta

Erittäin hyvä lounaspasta. Maukas kastike ja hyvät gnocchit. Konsepti vaikutti oikein toimivalta ja pizzat ja muut leipätuotteet näyttivät hyvältä, mutta niitä pitää koittaa vasta seuraavalla kerralla. Henkilökunta puhui italiaa, ekstrapiste siitä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.04.2016
Note 0

Restaurant: Vivo's Roba

Mahtava mezevitriini.

Poikkesin Vivo'siin sattumalta kun olin vain vähän nälkäinen. Vitriinin mezejä voi pyytää maun ja nälän mukaan lautaselle ja hinta lasketaan painon mukaan. Koska otin vain *vähän* hummusta, tabulea, viininlehtikääryleen ja tsatsikia oli hinta kolmisen euroa!

Mezejen maku oli hyvä ja myös ruoan jälkeinen cappuccino oli erinomainen. Ehdottomasti jatkoon!

Tämäntyylistä paikkaa olen toivonut jo pitkään, eli nälän mukaisia annoksia eikä pakoteta ostamaan isoa kympin annosta, josta jää osa syömättä, kuten monessa muussa paikassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 3€ Hinzugefügt: 05.03.2015
Note 1

Restaurant: Pastis

Mussel soup for the lunch. I went to Pastis to have a lunch. The French baguette was good and the ratatouille served with it was excellent.

Mussel soup was served with fennel and had smoked mussels, broth was made of white wine, saffron and cream. The taste was wonderful. I've not had anything of that quality for lunch in a bit.

After the soup I had two petit fours as a dessert. One was made of white chocolate, the other was a marshmallow. I enjoyed both.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 24.11.2015
Note 0

Restaurant: Pjazza

Todella hyvä lounaspizza. Ohut, maukas ja rapea pohja. Päälliset olivat laadukkaita ja myös ennen pizzaa nautittu vaalea leipä oli erinomaista (veikkaisin että talon omasta uunista).

Tarjoilijan kanssa oli mukava heittää pari sanaa italiaa, hyvä meno.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.11.2015
Note 0

Restaurant: Levant

Paikka on pieni mutta kodikas, henkilökunta oli mukavaa ja palvelualtista.

Söin työkaverini kanssa täällä erittäin monipuolinen ja maukkaan mezen. Etenkin viininlehtikääryleet ja tsatsiki olivat mieleeni ja parempia kuin juuri missään muualla Helsingissä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.02.2015
Note 8

Restaurant: El Karim

Tosi hyvät mezet (baba ganoush ja joku feta-tahna) ja falafel. Istuimme kaverin kanssa terassilla ja tykkäsimme kyllä paljon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 17.10.2014
Note 2

Restaurant: Koto

Hyvä lounas. Olen muutaman kerran käynyt työporukalla Kotossa ja joka kerta lounas on ollut maistuva. Etenkin Teriakiglaseerattu lohi on ollut erittäin hyvää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 05.01.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Pompier

Hyvät kylmät. Salaattipöytä oli erittäin kattava, laatu vaihteli hyvästä erinomaiseen. Erikoismaininta kaloista ja hyvästä hummuksesta. Ehkä vähän liikaa erilaisia vaihtoehtoja tai ainakin nykyisiä voisi hieman yksinkertaistaa (esim. ei fetaa ja mozzarellaa samaan salaattiin)

Edellisviikon linssikeitto ja etenkin tämän päivän bouillabaisse olivat erittäin hyviä.

Lounaan ongelmakohta on selvästikin lämmin ruoka. Molemmilla kerroilla lisäke (pasta/riisi) on ollut kuivaa ja mautonta. Ensimmäisellä kerralla kana oli samanmoista, tänäänkin oli kanaa, mutta se oli aavistuksen parempaa.

Ilman lämmintä ruokaa arvosanat olisivat huomattavasti paremmat.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 07.05.2014
Note 0

Restaurant: Ravintola Lusikka

Kävin Lusikassa parin ystävän kanssa. Paikka on pieni ja sisustuksesta huokuu välitön, tärkeilemätön tunnelma. Sama tunnelma on myös tarjoilijan käytöksessä ja esittelyissä. Ei tärkeillä, mutta ruokailijat otetaan hyvin huomioon. Ruoat ja viinit esitellään hyvin.

Emme jaksaneet vaivata päätämme valinnoilla, joten otimme maistelumenun ja siihen valitut viinit. Keitto, salaatti ja vasikka alkuun, sitten kalaa, fasaania ja jälkiruoka.

Ruoan taso oli kautta linjan erittäin korkea ja valitut viinit hyviä. Alun "kesäkeitto" persiljasorbetteineen ja lohen kanssa tarjoiltu risotto olivat itselleni huippukohtia. Erityismaininnan ansaitsee myös fasaanin kanssa tarjoiltu Etelä-Afrikkalainen punaviini.

Ehkä yhtä vähän keskinkertaista viinivalintaa lukuunottamatta viinit osuivat hyvin ja jopa lopun espresso oli hyvää. Tähän ei moni ravintola pysty.

Hinta oli erittäin kohtuullinen suhteessa ruoan ja juomien tasoon. Tätä paikkaa ei voi kuin suositella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 49€ Hinzugefügt: 07.08.2014
Note 4


Followers

Followers (1)